|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
|
![]() 2 wazne sprawy:
Oni tam rzucali ziemniakami.... Bombę się raczej opdklada pod, lub przylepia do sciany a nie NA, omg XD bo byl duzo mniejszy efekt. I pamietaj ! Cod to nie pustynia, lasy desczowe - to szara kilka mogila i takie maja byc kolory.
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2007
|
![]() Nie wiem co wy macie do jego Fake'i ale dla mnie jest zajebis*e może to czołganie i rura Ci trochę nie wyszła ale reszta jest godna oglądania
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajny fejk
rura 4\10 czołganie 10\10 W ogóle FAJNY Fejk. DAJE 8\10 A ty em0 jakiego thompsona zrobiłeś bo jak patrze na twoje postty nigdzie nie widzę .. a jestem ciekaw {isze sie chuj idioto widze ze ty kozaczek na forum dawaj na rl pindolu
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 14-02-2008 o 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up BUUUUUUUUUUUUUUUUU ty byc be be be
![]() ![]() SKONTYNUUJ
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() @Wszystkie brzydkie pany i panienki proszące o cd. up
Jak długo jeszcze będziecie mu wytykiwać, jaki to ten fejk jest hipermega pro-elo-3-2-0, zanim po czytaniu postów autorach wejdzie wam w główki że Kurak (bez obrazy Koguciku) nie będzie kontynuował fake? Nie proście go, jeśli porzucił fejka to znaczy ze nie był nim zadowolony, więc nie próbujcie go namówić a potem bluzgać za to, jaki to on jest że żadnego fake nie dokończył. <3
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 15-02-2008 o 00:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Imię: Lord Falus
Profesja: Paladin
Świat: Neptera
Skille: 65/60
|