![]() |
#1461 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azurro
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam Az
***FORZA JUVE*** Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót. Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy |
|
![]() |
|
![]() |
#1462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() Krell
Feb 14 2008, 22:20:44 CET Killed at Level 134 by Kaalar and by Melzot Jednak Krell hacked .. Ostatnio edytowany przez Yoorek - 14-02-2008 o 23:31. |
![]() |
![]() |
#1463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Sorry Maciek, ale mamy 22:53, a Ty jesteś na Cria... ![]() Pozdrawiam i bez urazy. |
||
![]() |
![]() |
#1465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Profesja: Knight
Poziom: 41
|
![]() Mogl isc wczesniej do kina czy musial o 23? Myslimy kolego
![]()
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#1466 |
Zbanowany
|
![]() Apropo dedow krella
![]() Apropo Shejq. To jest on teraz w kinie z dupa a na Cria nie siedzi widocznie on ![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja pierdzielne offtopa:
O co chodzi z tym Hello amber i nizahe?? ;/ moze ktos opisac na pW ? z gory thx ;p #Edit; juz wiem tak ze nie pisac ![]() (przypominam ze mam do sprzedania bardzo tanio 100k ![]() Ostatnio edytowany przez xD0xD - 15-02-2008 o 03:47. |
![]() |
![]() |
#1469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: R----- Inferno
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() Cos Mi sie zdaje ze juz wkrutce Sibuna Wlonczy sie do war.Cos niechce mi sie wiezyc ze przez caly war beda neutral......
|
![]() |
![]() |
#1470 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1471 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 1) Marelw i Eter, jak spotykacie się na jakiś sparing, to ja z wami. Mogę zneutralizować (ew. zalkoholizować) ochroniarzy Etera, ale jednym z nich musi być Dasiek 2) Wcale się nie zdziwię jak Victeron zawalczysz z Eterem kiedys po jednej stronie ![]() 3) Tak w sumie sobie mysle, obie strony maja tyle na sumieniu roznych dziwnych akcji, czy to share, czy PK chary, czy kupione chary, ze naprawde, chyba nie ma sensu się tutaj o cokolwiek przebijać. Spuścić zasłone milczenia i cieszyć się, że walka jest fajna. Dla tych co nie wiedzą. Nizahe kiedyś podczas takeigo pół trapa na Titanii zaczął gadać z wrogami. Ktoś mu powiedział "Say hello to Amber", Nizahe powiedział coś w stylu "e?" i dostał via combo teleporta do świątyni. Amber to jeden z NPC na rookguardzie. Ostatnio edytowany przez Imperek - 15-02-2008 o 04:08. |
|
![]() |
![]() |
#1472 |
Użytkownik forum
|
![]() Śmieszą mnie te domysły, że Vickiem grał Szwed czy Niemiec buhahahahaahaha
![]() Musiałby naprawde biegle władać slangiem polskim, krzycząc na Vencie kulujemy, kulujemy itp,itd ![]() Oby tak dalej, to OB było kwintesensją prawdziwej walki ![]() Hail Świebodzin |
![]() |
![]() |
#1473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Łódź
Świat: Titania
|
![]() Właściwie to klepali sie na cyclopolis między bramką lvl na behemoty.Tamci (Unit) walili w niego comba ale mial tylu healerów, że się złożyć nie mógł.Rostein napisał "niz say hello to amber :*"Tamten coś mu odpowiedział i sie chłopak nie zdązył uhnąć nawet.Potem na równie wspaniałe combo padł Calmek Corangor (Ike Capone). I tyle zostawmy to już.
Why! I don't remember the time, When you said to me goodbye, I've been searching all my life, Where my memories are! I don't know what it is, Tonight I've lost your kiss, I want to shout and scream Where are my memories? This time I won't give up, You'll never break my heart, I've only one request... Don't touch my memories! |
![]() |
![]() |
#1474 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry Cria to nie moj char, wiec nie musze cale zycie na nim spedzac
![]() Powiem wam ze film nudny ![]() Gz Krella ![]() ![]()
#1475 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Zreszta Ciebie Jarek ciężko wyciągnąć gdzieś, próbowałem wiele razy bez skutku więc zaprzestałem (może za niski lvl miałem xD). Wpadnij od razu na impreze do Dasia, co Ty na to? Ostatnio edytowany przez Endrju88 - 15-02-2008 o 10:51. |
|
![]() |
![]() |
#1476 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: :)
Profesja: Elite Knight
Poziom: xxx
Skille: xx
Poziom mag.: x
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
![]() |
![]() Krella odzyskal 1 owner, i go pojechal. Cala historia
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Łódź
Świat: Titania
|
![]() @HardClan
Wiem co powiedział.
Why! I don't remember the time, When you said to me goodbye, I've been searching all my life, Where my memories are! I don't know what it is, Tonight I've lost your kiss, I want to shout and scream Where are my memories? This time I won't give up, You'll never break my heart, I've only one request... Don't touch my memories! |
![]() |
![]() |
#1480 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |