![]() |
#4421 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4422 |
Guest
|
![]() No bo ja musze cos wyjasnic
za pierwszym razem urodzilem sie w carlin i jest tu mi fajnie i mam duzo kolegow z ktorymi gadamy sobie calen czas ale kiedys mi kolega taki real friend powiedzial ze on jest z thais i ze tam jest lepiej bo tam duze levele czasem zachodzom po cos. Dlategp ja wyszedlem z rorka i teraz tez mieszkam w thais i jak chcem pogadac z ziomami z thais to nie ma problemu, relog i gadam. Wienc moj main char jest rodowitym Carlinaninem a inny tez dobry char jest z Thais. Drugi char to tez ben ale ma dopisek ze jest drugi bo sie pozniej urodzil. Latwiej jest przeciez sie przelogowac i gadac niz isc przez cala gre i dopiero gadac. Zreszta po drodze jest pustynia daraszia a tam napadaja i pekuja bo mysla ze ja mam kase ze sobom. ![]() Ostatnio edytowany przez bencio - 15-02-2008 o 13:01. |
![]() |
#4423 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na emperze graja ludzie z Polski tylko dzieki temu ze jest tam moj rl Okon Tiger i jakos tam trzyma to wszystko, bo gdyby nie on to raczej by tam Polacy nie pograli ![]()
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
|
![]() |
![]() |
#4424 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bencio Rox !!
Z tych wszystkich pizdeczek serków i innego spamu tylko Bencio wywołuje uśmiech na mojej twarzy ![]() ![]() Pozdro ![]()
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#4425 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 15-02-2008 o 18:46. |
|
![]() |
![]() |
#4426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2007
|
![]() waldorio i don foozie maja lepsze ;p
kto druga 200? waptor czy 'szfecki michas' ? jedziesh pephy!111111 |
![]() |
![]() |
#4428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() 19:03 You advanced from Level 187 to Level 188.
\m/ |
![]() |
![]() |
#4429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
|
![]() Grattis för level min kära bror Sämme! Jag hoppas du klirrar 200 före Waptor ![]() ;]
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4430 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4431 |
Użytkownik Forum
|
![]() Det är det inte siusiak, det är monsterkuk :> Pieseczku :*
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4432 |
Guest
|
![]() ejj ale ja nic nie rozumiem po niemiecku ;/
Rena , a ty jestes facet czy baba? Bo jesli facet to chyba cos nie teges. Przyznaj sie w koncu bo mi sie rodzajniki myla ![]() W jednym depod mowia ze to facet, a w drugim ze baba. |
![]() |
#4433 |
Guest
|
![]() Jag har stora bröst och är kĺt
@Bencio to jest naprawdę baba ;p podejrzewam, że część ludzi z saint gada, że to facet, bo są zazdrośni, że ona z NG nie wyleciała... Ostatnio edytowany przez Piesek - 15-02-2008 o 22:09. |
![]() |
#4434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() koniec pierdolenia. starogardzka na stol.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4435 |
Guest
|
![]() @ Piesek to ok , powiem chlopakom w depod
![]() I sory Nattii |
![]() |
#4436 |
Użytkownik Forum
|
![]() A nie prawda bo ja lece z serwera ;x
Btw. może i baba ale za to ten monsterkuk <3
![]() |
![]() |
#4437 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4438 |
Użytkownik Forum
|
![]() Starogard sux
![]()
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#4439 |
Guest
|
![]() 23:44 Hepul Drin [100]: 23:40 You advanced from Level 99 to Level 100.
Gz szmatławcu ^^ Masz explocka 1 lvl mniej niż ja ;p |