![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Wioska Konoha Gakure
Stan: Niegrający
|
![]() ![]() Tales of Pirates to kolejny tytuł z coraz liczniejszej rodziny gier typu massive multiplayer online games. Programiści ze studia Moliyo proponują nam zanurzenie się w fascynujący świat piratów i morskich przygód. Mimo tego, że rzemiosło korsarskie należy do krwawych i niebezpiecznych, mamy do czynienia z bajecznie kolorowym światem, przedstawionym z lekkim przymrużeniem oka, w nieco mangowym stylu. Autorzy czerpali inspiracje z europejskiej historii, szczególnie okresu podbojów kolonialnych i związanym z tym rozkwitem piractwa i walk o panowanie na morzach i oceanach. Całość wzbogacili elementami baśniowymi i fantastycznymi, co dało efekt w postaci rozległego, magicznego świata, pełnego akwenów wodnych i tajemniczych wysp, czekających na odkrycie. Zabawę zaczynamy oczywiście od kreacji własnej postaci. W Tales of Pirates występują cztery główne typy dysponujących unikalnymi zdolnościami bohaterów, spośród których dokonujemy wyboru: Lance, Ami, Carsise i Phyllis. Nie jest to zbyt imponująca liczba ale za to każdemu z podstawowych charakterów przypisanych jest sporo profesji. Na przykład Lance może być znakomitym Szermierzem, Strzelcem Wyborowym, Odkrywcą, Myśliwym itd. Kreację kończymy określeniem szczegółów dotyczących wyglądu danej postaci i możemy już zaczynać przygodę. Żeglowanie po bezkresnych wodach, odkrywanie nieznanych wysp, zdobywanie skarbów, walka z innymi rabusiami i stworami zamieszkującymi niezbadane lądy – to wszystko i wiele innych atrakcji zapewniają twórcy gry. Jak na piratów przystało większość czasu spędzamy na eksploracji akwenów wodnych i toczeniu walk. Potyczki rozgrywają się w czasie rzeczywistym, zarówno te morskie jak i lądowe. Istotnym elementem jest możliwość zajmowania odkrytych wysp i czynienia z nich własnych twierdz i baz wypadowych. Mamy też sporą dowolność w kształtowaniu rozwoju takiej bazy: wybieramy miejsce, w którym powstaną nowe budynki, określamy ich styl architektoniczny, decydujemy o kolejności budowania itd. Ważnym aspektem jest także dbanie o ochronę wysp – w każdej chwili mogą one zostać zaatakowane przez innego gracza (my również możemy dokonywać najazdów). W świecie Tales of Pirates istnieją także neutralne miasta, które spełniają rolę centrów handlowo kulturalnych. To tu zbierają się awanturnicy z całego świata by wymienić się łupami, uzupełnić zapasy słodkiej wody i pożywienia, nabyć mapy prowadzące do skarbów, zdobyć informacje i podjąć się nowych wyzwań. Przebywanie w mieście jest także okresem względnego spokoju, ponieważ nie grozi nam tu napaść ze strony konkurencji – liczne i silnie uzbrojone straże w mig poradzą sobie z każdym łotrzykiem szukającym zwady. Całości obrazu dopełnia całe mnóstwo elementów zwiększających realizm i unikalność świata oraz pogłębiających relacje pomiędzy graczami. Chodzi tu przede wszystkim o możliwość wstąpienia do jednej z licznych gildii, a także szanse na podejmowanie zadań zgodnych z charakterem i stylem zachowania wykreowanej przez nas postaci. Minimalne Wymagania: O/S: WIN 98/ME/NT/2000/XP CPU: P3-800 MHz Memory: 256MB Hard Disk: 1.0 GB Video Card: 16 MB 3D Accelerated Graphic Card Strona Oficjalna: http://www.taleofpirates.com Download: http://www.taleofpirates.com/download.php Rozmiar: około 300 MB Fotkii http://img403.imageshack.us/img403/4741/t2rq0.gif http://img245.imageshack.us/img245/5508/t4jm4.jpg Stronka MMORPG: http://www.rpg4u.info/news.php ![]() Można znalezć duzo fajnych gier ![]() Ostatnio edytowany przez Piciaz1213 - 16-02-2008 o 10:54. Powód: Maly blad |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już samo okienko czatu odrzuca, imo.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Grałem w wersje beta, imo tragedia.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() gralem kiedys. znudzilo mi sie przy ok. 25 lvlem od 20 lvl trzeba zapieprzac w party bo ciezko sie expi samemu : ) fajne jest ze z boxow masz itemy na 5 lvl naprzod .
![]() |
#8 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Niedawno zalogowałem się na swoją starą postać i box mi gdzieś wyparował... sam muszę już dbać o EQ!
![]() Ciekawa gierka, podoba mi się możliwość handlowania własnym statkiem wyposażonym w odpowiednie uzbrojenie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Imię: Unknown...
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() Musiałes go sprzedac : P
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() Hunterem raczej party tak jak powiedziałeś a i gz lvl 43
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2008
|
![]() @Aroonia
Jeżeli chodzi ci o tą skrzynkę to po 40 lvlu sie ją traci. Masz przerąbane.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja polecam tą gierke.... w miare mili ludzi i w ogóle ciekawa pozycja na rynku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() Własnie gram w ta gre od wczoraj i mam już 20 lvl i przed chwilą zauważyłem że nie mam boxa nie wiem jakim cudem mi mógł zniknąć może wie ktoś co sie dzieje ? : P... Acha i mógł by mi podać ktoś współrzędne na Smuglery
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
|
![]() Żal mi was w tej grze jest np:
Crafting - tworzymy itemy z różnych takich innych, skomplikowant Manufacturing - tak jak up tylko że troche inne bronie Cooking - potiony, tak jak up Skille: Rąbanie drzew, kilka typów Łowienie ryb Wydobywanie kryształów, żelaza Wyławianie skarbów z wraków Stragan Handel morski Szukanie ukrytych skarbów Wiele typów statków Zwierze własne +1000000% darmowa, wszystko dla każdego za darmowe Questy są takie że, ja cie pierdziele i klimatyczne że ja nie mogie Mapa olbrzymie że nikt nie może Gemowanie itemów Wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele więcej!!!!!!!! NIE MA BOTóW!!!! I itemy w skrzynkach to gówno więc żadnych fri itams nie ma A prawdziew Chest to sie kupuję dla Crusa na 50levu za 200k+ Trudna gra ogółem.
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! Ostatnio edytowany przez KaCzKa.pl - 27-08-2008 o 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
|
![]() Bo nawet na oficjalnej stronie pisze że to taka gra
![]() Ale ja i tak wole to niż taką grafike niż w Metinie........
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() http://kod2.no-ip.biz/ Best Privete server!!! Go and check!! King of Death!! I have 93 lvl there!! Nice exp and drop!! Events that all u need!!
|
![]() |