|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Czy zakazać takich tematów? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
497 | 62.99% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
292 | 37.01% |
Głosujących: 789. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Deamistor
Profesja: Druid
Świat: Honera
|
![]() Taa... Ci co są na PACC'u gadają ,że FACC to demo ;p Spójrzmy z tej strony ,jeżeli by się zdarzyło tak ,że 80 % to by było PACC a pozostałe 20% to facc to na PACC'u nie można było by zabardzo gdzie expić
![]() Ja nie chce wydawać 90 złoty na taką grę jak Tibia wole dołożyć sobie 20 złotych i kupić coś porządnego ;P To moje zdanie - Co nie znaczy że nie chcą w nią grać ;p
99% nienormalnych ludzi czytając posty trzyma rękę na myszce,nie zdejmuj ręki już jest zapóźno... ![]() Ostatnio edytowany przez sebastiano - 15-02-2008 o 16:14. |
![]() |
|
![]() |
#242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
A mówisz że nie chcesz kasy wydawać - przysiądziesz troche z lootbagami i PAcc za gp się kłania. |
|
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Vil dokładnie wytłumaczył wam (zwłaszcza ci Rafał), jak to wygląda. Może i innych przekonałeś, ale dla mnie Facc demem jest i nikt tego nie zmieni.
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
|
![]() Wiesz, jestes dziecko. Nie daltego że masz inne poglądy, ale zachowujesz się jak dziecko. Naprawdę. Każdy ci to powie kto z tobą dyskutował. I w sumie nie wierre ze masz 16..zachowujsz sie na 11
#245 |
Guest
|
![]() koles po co w ogole zalozyles taki temat?? co ci przeszkadza ze nooby ktore maja bide i nie wydaja kasy na PACCa zachowuja sie jak dzieci neo?? przeciez na stronach jest napisane co przyszlo z uptade'm dla pacca a co dla wszystkich itd -.-
a to ze nooby spamuja forum to ja nie wiem bo nie czytam tibia.com, ja tylko torga ale znowu mam tam bana ;/ wystarczy przeciez tamtym noobkom sie nie przejmowac i nie odpisywac w tematy, zamknac odrazu albo dac warna czy cos (na tibia.com chyba mozna jedynie zablokowac pisanie na jakis czs) lol nie mam pytan close topic plax |
![]() |
#246 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#247 |
Zbanowany
|
![]() Co to wogole za dyskusja facc ma i tak zaduzo i juz nie ma o co sie klocic.
|
![]() |
![]() |
#248 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() I powinni sie cieszyć z tego co mają
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Daj palec, a będą chcieli całą rękę. Proste.
|
![]() |
![]() |
#250 |
Zbanowany
|
![]() Wszystko ma plusy i minusy jakby facc nie bylo daje dyche ze tibia potrzymalaby 1-3 update pozniej byelando.
|
![]() |
![]() |
#251 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() to oczywiste ze facc to jest demo dla kazdego. texty typu "tibia to gra darmowa, kupujac pacca masz dostep do dodatkowych opcji" to texty reklamowe, prawda jest taka ze facc to najwyklejsze w swiecie DEMO. nie da praktycznie nic osiagnac bez pacca (chociaz np. wbicie 100, 150, 200 lvl bez pacca to swojego rodzaju ciekawe wyzwanie ;> podejmie sie ktos?:d).
#253 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up: Już ktoś wbił 100 poziom na facc.
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP
Stan: Początkujący
Imię: Shinano Kagaq
Gildia: Spritekillers
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
|
![]() "Forum" jak sama nazwa wskazuje jest po to, aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie i o nim podyskutować. To że są ludzie którzy pewne sprawy rozumieją lub nie to inna sprawa, ale każdy powinien mieć własne zdanie i prawo by je swobodnie wypowiedzieć.
A gdzie miał by podyskutować o Update Tibii jak nie na forum oficjalnej polskiej strony o tej grze?...
![]() |
![]() |
#255 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Nie wziąłeś pod uwagę licznych podziemi, które znajdują się na mainland, a jest ich naprawdę dużo, np: podziemia z umarłymi pod mount sternum, hallgate, maze of the lost souls, ghostland(największe podziemia w grze)... facc ma dalej dostęp do 100% przedmiotów, które jak w większości grach nie zostały podzielone dla tych z darmowym kontem i płatnym kontem. Większość questów nadal jest dostępnych dla facc ;] Jak sam powiedziałeś wersja demo nie dopuszcza zmiany, a jak się okazało to i FACC dostali nowe potwory na DC (Dark Apperiance i Magician) i Mount Sternum (Cyclop Drone i Smith, Crytp Shlambler). Jeżeli tu nie ma żadnej zmiany, tak jak dodawanie nowych przedmiotów po upie to radzę kupić okulary, może wtedy zobaczysz, bo jak na razie sam swoje słowa zaprzeczasz. Skoro nie liczą sie dla ciebie takie dodatki, to idź na inne gry MMORPG, gdzie również jest taki "FACC" i "PACC", założę się, że nie dają wspaniałych i bogatych updateów dla graczy z darmowym kontem, bo to była by czysta głupota, w innych grach też tak jest, że gracze z "PACC" dostają dużo, a ci z "FACC" mało lub w ogóle.
Cytuj:
Cytuj:
2. Takie kupno jest nielegalne, a na dodatek ryzyko, że cię skroją. ;] Cytuj:
I wreszcie powiedziałeś coś z sensem: "ale dla mnie Facc demem jest i nikt tego nie zmieni", bo wcześniej upierałeś się, że FACC to Demo w sensie ogółu. Cytuj:
Cytuj:
O ile się nie mylę to Tibia.pl jest nieoficjalna stroną.. <lol>
http://forum.tibia.pl/blog.php?b=260 - Mój Blog na tibia.pl Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj. Z góry dziękuję. Album of Solonius Jhee Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 16-02-2008 o 18:30. |
|||||
![]() |
![]() |
#256 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ale w jakim tempie będziesz bił ten lvl? Kumpel z PAccem obrobi 2 razy 180 zanim ty wbijesz 150. Takie życie, chcesz mieć łatwo - musisz zapłacić : ) |
||
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
|
![]() Lol....lol....Buhahahah !!! PWN3D !
"Jest legalne, tylko jest niezgodn z tibia rules " XDD Padłeem. Dajcie to na cytaty proszę !
#258 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Up: No patrz. Polubiłeś ten temat chyba. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#259 | ||||||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
warunek: ktos je zdobedzie i raczy FACCom sprzedac, czego nie da sie wprost zatrzymac wprowadzeniem mozliwosci uzywania konkretnych przedmiotow TYLKO przez graczy premmium co automatycznie obnizyloby atrakcyjnosc FACC do zera. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 16-02-2008 o 23:50. |
||||||
![]() |
![]() |
#260 | |||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik