| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  16-02-2008, 17:34 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2007 Lokacja: Sosnowiec, oczywiście! Posty: 88 Imię: Mort Danvivka Profesja: Knight Świat: Lunara   |  Mort Danvivka *Lunara* Zaczynamy   Stare czasy   20 lvl zaraz Desert i wielkie rozczarowanie  Desert, śmierć nastąpiła dopiero w mieście. Gdybym miał 3 Health Potion więcej  Downgrade from 20 to 19  PG Odrabiamy  Loot tylko z tego lvl  Nowe EQ. Nie komentować:> Od 20 do 22 bez sprzedawania itemków 9.1k Waste 1,2 bp Health Potów  
				__________________ Last.FM Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem... Aen Ithlinnespeath - Ithlinne Aegli aep Aevenien | 
|   |   | 
|  | 
|  16-02-2008, 18:31 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 11 2007 Posty: 712 |   Niezłe fotki :> | 
|   |   | 
|  16-02-2008, 20:30 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 11 2007 Posty: 541 Stan: Niegrający Profesja: Paladin Świat: Harmonia Poziom: 6x Skille: 80/65 |   Nawet,nawet... | 
|   |   | 
|  16-02-2008, 20:48 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2007 Lokacja: Sosnowiec, oczywiście! Posty: 88 Imię: Mort Danvivka Profesja: Knight Świat: Lunara   |   Adv :> Tylko, że troche słaby loot, ale...  Szczęście się do mnie uśmiechnęło, w środku p-armor, ~100gp, 10 Mana Potion  "To MY Fani z Sosnowca zna nas cała Polska, za Nas, za Nasz KS..." w sumie to nie wiem skąd Oni byli    
				__________________ Last.FM Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem... Aen Ithlinnespeath - Ithlinne Aegli aep Aevenien | 
|   |   | 
|  17-02-2008, 02:50 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2007 Lokacja: Sosnowiec, oczywiście! Posty: 88 Imię: Mort Danvivka Profesja: Knight Świat: Lunara   |   Have Fun    Szczęście mi sprzyja   10 Ghouli i 2 x Brown POC  Tu się zaczęły kłopoty. Jakieś bugi, musiałem reinstalować Tibię, i musiałem grać na tym chałowym skinie  Ale adv to adv   Małe podsumowanie dnia dzisiejszego. Nowy skin  + dotychczasowy loot. (P.S Co lvl chodzę do depo odłożyć all itemki  )  Adv. 25  Szpan   Szczęście sprzyja lepszym          Again  K O M E N T O W A Ć ! 
|   |   | 
|  17-02-2008, 03:02 | #6 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 14 01 2008 Lokacja: Pszczyna Posty: 270 Stan: Aktywny Gracz Imię: msrpedek Gildia: dopiero wyszlem z ruka Świat: Menera Poziom: 8 Skille: 10/10 |   Gz, nice fotki. czekam an dalszy ciag fotek bo mam kine na tym samym lvl (25)  Jakie hity srednio z bs'a wchodza ? | 
|   |   | 
|  17-02-2008, 03:04 | #7 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2007 Lokacja: Sosnowiec, oczywiście! Posty: 88 Imię: Mort Danvivka Profesja: Knight Świat: Lunara   |   Cytuj: 

__________________ Last.FM Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem... Aen Ithlinnespeath - Ithlinne Aegli aep Aevenien | |
|   |   | 
|  17-02-2008, 03:06 | #8 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 14 01 2008 Lokacja: Pszczyna Posty: 270 Stan: Aktywny Gracz Imię: msrpedek Gildia: dopiero wyszlem z ruka Świat: Menera Poziom: 8 Skille: 10/10 |   | 
|   |   | 
|  17-02-2008, 15:47 | #9 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2007 Lokacja: Sosnowiec, oczywiście! Posty: 88 Imię: Mort Danvivka Profesja: Knight Świat: Lunara   |   Cytuj: 
  Będą pod wieczór nowe SS.  
				__________________ Last.FM Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem... Aen Ithlinnespeath - Ithlinne Aegli aep Aevenien | |
|   |   | 
|  17-02-2008, 16:10 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 11 2007 Posty: 541 Stan: Niegrający Profesja: Paladin Świat: Harmonia Poziom: 6x Skille: 80/65 |   Bardo ciekawe Ssy! Wielkie GyZy. | 
|   |   | 
|  17-02-2008, 16:42 | #11 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 14 01 2008 Lokacja: Pszczyna Posty: 270 Stan: Aktywny Gracz Imię: msrpedek Gildia: dopiero wyszlem z ruka Świat: Menera Poziom: 8 Skille: 10/10 |   juz nie mam mojej kiny :/  haslo ktos zmienil   @edit haso odzyskalem ;] eq jeszcze jest jupi  dawaj sski !  Ostatnio edytowany przez Kluska_ziom - 17-02-2008 o 17:08. Powód: JUPI | 
|   |   | 
|  17-02-2008, 16:46 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 02 2007 Lokacja: Lublin~~ Wiek: 32 Posty: 653 Stan: Na Emeryturze |   Nieźle, Nieźle... Daj ss'ka ze stanem postaci  
				__________________ Mistrz Offtopu. | 
|   |   | 
|  17-02-2008, 17:14 | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2007 Lokacja: Sosnowiec, oczywiście! Posty: 88 Imię: Mort Danvivka Profesja: Knight Świat: Lunara   |   Tak na szybko, więcej będzie wieczorem      
|   |   | 
|  17-02-2008, 17:43 | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 06 2007 Lokacja: SkO Posty: 366 Stan: Aktywny Gracz Imię: Mike Infernus Profesja: Elder Druid Świat: Guardia Poziom: 85 Poziom mag.: 56 |   Co do skina to masz kijowy i mi się nie podoba. W ogóle jak można grać na takim łajnie. Standard już lepszy... @topic Ogólnie ładne zdjęcia tylko lepiej jakbyś je wycinał to by się szybciej ładowały. A tak apropos jakie masz skile? Powodzenia w prowadzeniu tematu 
				__________________ 12:03 Rock Druid Lee [52]: jestem noobem 12:03 Rock Druid Lee [52]: i chuj ;p | 
|   |   | 
|  17-02-2008, 18:30 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2007 Lokacja: Sosnowiec, oczywiście! Posty: 88 Imię: Mort Danvivka Profesja: Knight Świat: Lunara   |   60/58 Na 30 Level-u pójdę trenić do 73/72     
|   |   | 
|  17-02-2008, 18:36 | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 02 2008 Posty: 211 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight |   Spoko temacik się zapowiada^^ Tylko przyskilluj troszkę ;] 
				__________________  <3 | 
|   |   | 
|  17-02-2008, 18:43 | #17 | 
| Guest Posty: n/a |   A mi sie ten skin podoba. Podałbyś link. Wielkie GZ.  Edit: Gdzie ty expisz?? Plzz jakąś mapke. Ostatnio edytowany przez Snick - 17-02-2008 o 18:44. | 
|   | 
|  17-02-2008, 19:04 | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2007 Lokacja: Sosnowiec, oczywiście! Posty: 88 Imię: Mort Danvivka Profesja: Knight Świat: Lunara   |   Na zachód od Kazordoon. O skina zwróć się na priv, bo to nielegalne    
|   |   | 
|  17-02-2008, 20:17 | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2007 Lokacja: Sosnowiec, oczywiście! Posty: 88 Imię: Mort Danvivka Profesja: Knight Świat: Lunara   |   Niech Ci gwiazdka pomyślności...  Zaskakująco dobry loot, nie spodziewałem się czegoś takiego   Więcej mi się nie chce wrzucać, i tak nie komentujecie  
|   |   | 
|  17-02-2008, 20:19 | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 02 2007 Lokacja: Lublin~~ Wiek: 32 Posty: 653 Stan: Na Emeryturze |   ta opcja w tibii auto "spiepszyła" ss'ki ;P... Wyślij mi na pma też mapke do tej miejscówki ;D 
				__________________ Mistrz Offtopu. | 
|   |   |