![]() |
#1061 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Ulf --- Killed at Level 120 by Nodois Tyranyn Inspyk --- Killed at Level 128 by Morrderca Masakratus --- Jan 26 2008, 13:37:13 CET Killed at Level 160 by Lord Arcticus and by Morrderca Nudzi im sie ... tylko pytanie kiedy zaczna walic sie wzajemnie (fajnie zabrzmiało) ]:-> btw. "Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
|
![]() |
|
![]() |
#1062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Ośno Lubuskie
Stan: Niegrający
Imię: Aristo Feles
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 55
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Chciałeś, to i masz...
![]() Rodonator Killed at Level 131 by Mengirt and by Finix Rodo i co teraz? Te wszystkie godziny lizania poszły w las .__O
#1063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Poszukiwacze szamponu
Poziom: 100
|
![]() ...bo liżąć trzeba pamiętać o tym, by jęzor wszedł na głębokość conajmniej trzech centymetrów dupska. Inaczej kończy się to tak jak w tym przypadku. Pies został zjedzony przez swojego pana. Pan nie zapomniał również o ustanowieniu paymentu dla swojego doga. 100k i wszystko można zaczynać od nowa. Nowe życie, nowy jęzor tylko dupa Pana ta sama, tak samo przesączona zapachem wiejskiego pola jak wcześniej. Papier do olecka jeszcze nie dotarł, sama trawa ze świeżą rosą to nie to samo co ciepły język przydupasa. No chyba, że Pan z Przemyśla. To prawie jak miasto, więc i dupa pachnie inaczej. VU gratulujemy psów.
Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 18-02-2008 o 20:24. |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
Widac ze miales w tym parkytki skoro tak dobrze to znasz ![]()
![]() |
#1065 |
Użytkownik Forum
|
![]() I owszem, moja dupa była swojego czasu na nebuli jedną z najbardziej wylizanych odbytnic wszechczasów. Dupa z miasta, co było słychać, widać, a przedewszystkim... czuć.
Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 18-02-2008 o 21:10. |
![]() |
![]() |
#1066 |
Zbanowany
|
![]() długo bez wojny nie wytrzymali ;x
VU vs Finix, Celandia, Morrderca, byli członkowie last hope. łał, ciekawe czy ktoś jeszcze dołączy do wojny |
![]() |
![]() |
#1067 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Już od rana czuć było wojną, opisze wam ten dzien.
Godzina 5:30, ciepły dom Sir Hidka na Hawajach Odcięta od świata willa, starego i zmarszczonego reżysera była miejscem, które miejscowi nazywali "dom, na ktory nawet diabeł nie patrzy". coś w tym było - nikt do mnie nie dzwonił, dzwiek sms'a radował mnie przez chwile, w sumie to do momentu kiedy nie zorientowalem sie ze to kolejny SMS od operatora, codzienne sprawdzanie skrzynki mailowej tez nie bylo ciekawe - na 3 nowe maile, 4 to byl spam "NOWY BOT", "JAK ZROBIC 100 LV W 3 DNI - PORADNIK", "MAŚĆ NA RAKA PROSTATY". O nowych botach to slyszalem tylko tyle, ze koles kiedys skorzystal z takich uslug i do dzis chodzi od sciany do sciany w rookowym templu, od czasu do czasu patrzac w twarz Cipfriedowi. 100 level w 3 dni... dla ludzi z taka iloscia czasu jak ja to nie jest mozliwe - tu trzeba jakis film, tu kontrakt, tu akcje kupic, tu ktos chce akcje Hidek Pictures kupic. Masc na raka prostaty? Od 20 lat na to choruje i zadna masc mi nie pomogla, wiec i wasza mi nie pomoze. Naciagacze. Tego ranka bylo jednak inaczej, bo obudzil mnie dzwonek mojego telefonu. Kiedy juz sie zorientowalem, ze to nie hawajski dzien niepodleglosci, nie love parade no i nie hawajska orkiestra swiatecznej przemocy, tylko moj polifoniczny nokia tune, odebralem: - Kurwa, piata w nocy jest. - Spokojnie, panie hidek. - rzekl glos mlodocianej sekretarki. - Wojna sie szykuje. - W dupie to mam, kontynnuje sen. 11.00 Oddzwonilem i powiedzialem ze jestem neutralny. I zeby wiecej do mnie nie dzwonila o jakichs wojnach. 13.00, Hollywood, Studio Filmowe "Hidek Pictures. Zamówiłem baterie dział przeciwlotniczych, wybudowałem schron antyatomowy, napisalem na forum ze jestem neutralny. Udałem sie dalej spac, tym razem w nadziei ze juz nic mi nie przeszkodzi. 19.00, ta sama lokacja co wyzej BOOM. uslyszalem tylko tyle i wyszedlem przed drzwi. Panowie, bawcie sie w wojny z dala od mojego studia odrzeklem i udalem sie dalej spac. Fajnie bylo, przysnilo mi sie Revolution 2 w kinie i na kasetach VHS. No i to jak wbijam 100 lv, i na nastepny dzien mam hacka, ale to mi sie codziennei sni. /\ to bylo zalosne, zreszta jak cale poczucie mojego dretwego humoru, pozostaje mi wiec zyczyc wam powodzenia w wojnie, duzo fragow, malo lagow, combosow nieprzecietnych, no i leveli samych setnych. |
![]() |
![]() |
#1068 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma i nie bedzie zadnej wojny. Nie podniecajcie sie. Ta maskarada ma na celu tylko wybicie tych co zaplacili. Szkoda, ze tak pozno, ale lepiej pozno niz wcale.
|
![]() |
![]() |
#1070 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2007
|
![]() Haha jaka zadyma na forum.tibia.com
|
![]() |
![]() |
#1072 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jaki jest sens wypiowadania komus wojny kogo mozna zrokowac w
10min? Pol vu ma wejscie na morrderce w tym silver cos na zasadzie: "Kto nie ma wejscia na morrderce ten frajer". Ogolnie na nebuli chu...la wiatr nuda, itd wiec lepiej zrobic maskarade glupki uwierza, moze czesc lh na openka wyjdzie to sie ich wybije ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() taaa dochodźcie do wojny.. potem was w plecy ścisnął
btw. a dziadzia xaem gdzie chciałby dojsc?? xd
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
#1074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() [char]Morrderca[/char]
Feb 18 2008, 20:06:03 CET Killed at Level 165 by Silver Chan and by Vrox'do Poczatek? :) |
![]() |
![]() |
#1075 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Morze ZmieniŁ ChasŁo!
|
![]() |
![]() |
#1076 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
|
![]() Mordzuk, chciałbym zobaczyć dowody na to, iż ta wojna jest prawdziwa... bo napisać każdy moze ;-)
Tak jak na tibia.com napisalem: 'time will show' ![]()
#1078 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czesc Calh ladnie tanczysz \/
http://www.youtube.com/watch?v=qGXiN-_BCts xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#1079 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Ośno Lubuskie
Imię: Aristo Feles
Poziom: 55
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() ależ Ty śmieszny D@nger jesteś -.-', masz uprzedzenie do Calha tylko z tego powodu, że potrafi się bawić ?
![]()
#1080 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
HAHAHAHA jesteś dla mnie mistrzem _/ xDDDDDDDDDDDDDDDDDD