|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A skąd mamy wiedzieć te rzeczy? nikt tam nie wszedł jeszcze, albo nie chce powiedzieć. a takich tematów jest pełno, opcja szukaj nie boli. Acha i zły dział, Tajemnice Rookgardu, wiesz, jest taki dział xD
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Prawdopodobnie się nie da. Jeszcze nikt tam nie był.
2.Może prowadzi dokądś a może do nikąd. W każdym razie jeśli chodzi o kwestię rpg to z tekstów na rooku możesz się dowiedzieć, że portal ten najprawdopodobniej prowadzi do mintwalim skąd przybywały posiłki minotaurów do walki z orkami. 3.Nikt jak na razie nie zdobył takiego klucza. Czyli raczej nie ma, ale nie wykluczajmy ![]() 4.A więc: sorka. Była masa takich i nie tylko takich tematów. Tylko, że zamiast "minek" wpisz sobie słowo minotaur albo mino w wyszukiwarce i będzie.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Ale to już było...(jest taka piosenka
![]() Nad tym się głowią wszyscy rookstayerzy. Spekulacji jest wiele... niektórzy twierdzą że to klucz jest potrzebny aby tam wejść, inni że magia a jeszcze inni to... Jak napisane jest wyżej jest to najprawdopodobniej teleport do mintwalim ale jest on niestabilny ;P
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() a mi się kiedyś zdawało , że ktoś zabił tego mino maga w tym pokoiku za energy fieldami i chyba nawet film widziałem , ale mogę się mylić ... chociaż , chyba widziałem filmik, na którym zabito tego maga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Jeszcze nie widziałem żadnego dowodu na to że ktoś zabił mino maga na rooku. To co widziałeś to mógł być filmik z ots
![]() ![]() Jednak wydaje mi się to teraz troszkę nieprawdopodobne ponieważ z mino maga wypada Taurus Mace która ma 30 atk i 18 def przy czym nawet Spike Sword wymięka... Najbardziej prawdopodobne jest że widziałeś filmik z Apprentice Sheng który jest uczniem mino maga ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Konin
Świat: Julera
Poziom: 25
Skille: 70/70
|
![]() Drzwi do Mino Maga są otwarte tylko na Test Servie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Początkujący
Imię: Libatzione
Świat: Luminera
Poziom: 14
Skille: 57/59
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja rownież widziałem na YouTube filmik jak koles tam wchodzi, zabija Mino Maga (ten minotaur wyczarowywał jeszcze zwykłe węże -snake).
Tylko nie pamietam co sie działo po zabiciu tego Minotaura. PZDR! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Up
TO się działo na OTS. Topic Nic na ten temat nie wiadomo. Koniec kropka.! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: w domu
Imię: Furious Siorer
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hardcory
![]() |
![]() wiele osób sądzi ze mozna stawiajac skrzynki i przechodząc NAD drzwiami ... ale poziom wyzej sa orki ... i jest to w pelni obalone !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Świat: Celesta