|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() to zalezy ale wydaje mi sie ze to bedzie paladyn, czemu ? poniewaz wyskillujesz do skilli 40 i mozesz juz expic na cycach [160expa] kiedy knightem dalej bys musial skillowac a sorcerem/druidem z 1 rozdzki bedziesz skazany na roty jednak nie widze sensu w nabiciu tylko 20 lvla jesli ci chodzi zeby robic wiele postaci i nimi chodzic na deserta po kase to bardziej oplaca sie expic 1 postacia np. takim knightem w jeden dzien na mint zarobisz 2 razy wiecej
Ostatnio edytowany przez Paladin'Popek - 16-02-2008 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ok...acha i jeszcze jedno z czego uderzać ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Elder Pechowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: nowy char, stary 96 rp :)
Świat: Shivera
Poziom: 8
Skille: brak
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Wybor posatci to indywidualna cecha gry, moze nie potrafisz grac paladynem, ale za to sorc to idealna postac dla Ciebie...takie tematy sa praktycznie bez sensu
![]()
أضواء النزول ، فهو مظلم حسابك الغاب هو رأسك لا يمكن للمادة قلبك شعور اقوى بكثير من ذلك اعتقدت عينيك هي اتسعت على الرغم من روحك ، ومن لا يستطيع شراءه عقلك يمكن التجول wątpie czy korzystanie z forum to przywilej..., ost. wysypy noobów świadczą o tym, że każdy może sobie założyc XX kont, bez bana na ip... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
|
![]() Wiem , ale bardzo zalezy mi na czasie wbicia tego 20lvl.-a
![]() Jeśli paladynem na cyclopach to z czym ? Z łukiem , kuszą czy z spearami ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() Przeczytaj swój podpis ... może coś zrozumiesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() Omfg Knightem !!!
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Visc
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() moim zdaniem nie warto sie spieszyc z wbijaniem 20 lvla lepiej troszke podskillowac/podtrenic mlv. polecam ci druida lub knighta poniewaz na wyzszych lvlach tym postiaciom idzie dosc dobrze.
zrob tak jak uwazasz zycze ci milej gry ![]()
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Paladin'Popek - 17-02-2008 o 22:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Mam wrażenie, że autor ma zamiar zrobić konto "10k z Vocation quest makerów" :> Nie wnikam. Sorca lub Druida polecam, bo skillować właściwie nie trzeba bo sam mlvl poleci. Ktoś mówił, że palem można na cyce iść, sorcem da się solować bez większego ryzyka już na 9 lvlu, żeby exurka była
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() jak rano knightem wyjdziesz z rooka to na następny dzień spokojnie wbijesz 20
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2008
|
![]() Ja osobiście radze knighta....
Sork wolno expi bo czeka na mane i musi uciekac od potworów. pal potrzebuje amunicje i mało expowisk dla niego na low. knightowi łatwo tylko załatw sobie dobrą brón na start. w kilka dni bez bocenia wbijesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() @up
Właśnie dla kina jest mało expowisk na low. Pall na 10 może już spokojnie na cyce łazić ze skillami wbitymi w 2-3 godz. A kin musi poczekać przynajmniej do 55/55 żeby ledwo na cycu expić. @down Przynajmniej ja nie miałbym zamiaru skilować na bocie , nie używam botów Ostatnio edytowany przez Depeszowiec92 - 21-02-2008 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Lokacja: Gotham.
Świat: Candia
![]() |
![]() Jak dla mnie najszybciej 20lvl wbił byś, Palladynem bardzo fajnie się nim expi oprócz tego że cały czas trzeba latać po speary...
![]() _________________________________ See You on Tibia... Only Rookgaard...[CHAR]Daimen Rookguard[/CHAR] __________________________________ Zadanie główne: Dowiedzieć się o co chodzi z tym [ITEM]Spike Sword[/ITEM] ![]() Moje Aktualne: Zdobyć [ITEM]Magic Light Wand[/ITEM] |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Imię: Lora Sisso
Świat: Secura
Poziom: 39
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja mam 16 lvl palka
![]() moim zdaniem idealna profesja ![]() ![]() ![]() wystarczajace czary to exura gran i utamo vita na wszelki wypadek ![]() rowniez postaciami magicznymi na beho tak szybko nie pojdziesz bo zabiera on mane a pall/knight jak umiesz grac to nawet od 12 lvl ![]() Ludzie mowia ze postacie magiczne bo nietrzeba skillowac... Ja nie skilluje palkiem ![]() I bardzo sobie chwale ![]() Wybor zostawiam tobie ![]() Ostatnio edytowany przez Madziaq - 26-03-2008 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2008
Lokacja: bydgoszcz
Imię: Mister Paladyn
Świat: nebula
Poziom: 18