![]() |
#1661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Hmm...HArd Clan to albo Xome albo Dizt ale sądzac po tym ze zachowuje sie jak dzieciak to pewnie ten drugi.
Czemu sie nie podpiszesz kozaczku z Wejherowa? btw. Protoss ma 18 lat ,sutku wiec nie wyrazaj sie słowami których znaczenia nie ogarniasz, please Ostatnio edytowany przez SirAravras - 20-02-2008 o 14:55. |
![]() |
|
![]() |
#1662 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2008
|
![]() gz rise
![]() a o co chodzi z guild Knighthood ?? czemu tak szybka expia od poczatku wojny rise z eternitas? ktos mnie oswieci?? |
![]() |
![]() |
#1663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() Haha, a Wy znowu się chowacie
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
|
![]() [GUILD]Knighthood[/GUILD] to gildia moderatora z forum znanego i majacego juz swoje mity bota blackd
|
![]() |
![]() |
#1665 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lavore prosze Cie wez nic nie mow bo jestes tak zalosny, ze szkoda moich nacisniec w klawiature... Ujawnij sie nasz forum napinaczu plx. Chyba ze to jakis wstyd dla Ciebie, wiec sry nie bede naciskal
![]() Szczescie to moze wam dzis sprzyjalo ale debilami tez jestescie, wiec oba powiedzenia sa trafne. ![]() Żal tego fraga... Kafar jebnijcie sie przed kazda taka akcja w glowe spojrzcie na zegarek i dopiero ruszajcie bo to co zrobiliscie bylo 100% bezmyslne. ![]()
#1666 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: W robocie ;]
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
![]() |
![]() xDD ostry fart byl widze. Ale Kafar nie exivowal to ciezko powiedziec gdzie byli xd
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
No ale wiesz nie mogą powiedziec ze po 21 xdd? ![]() Ostatnio edytowany przez Victorin111 - 20-02-2008 o 15:34. |
|
![]() |
![]() |
#1668 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Pewnie dojdą do russela bo żeby tak się nie stało to russel by im nie dał expić.Rise musicie coś z tym zrobić.
Jesteśmy tacy, jacy chcemy być żyjemy właśnie w taki sposób w jaki chcemy żyć gdybyśmy byli tacy sami to był by koszmar jestem sobą nie udaje i tak ma pozostać jeszcze jedno na rozchodne szanuj to co masz żyj mocno kochaj mocniej i zachowaj twarz. |
![]() |
![]() |
#1670 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nieee.. Ja mysle ze tak czy siak dojda bo jak nie beda chcieli to russel zaproponuje im magiczne 1kk xd
![]() |
![]() |
![]() |
#1671 |
Użytkownik Forum
|
![]() Weś już go zostaw w spokoju to nie jego wina że na podwórku go biją a w szkole mu kanapki zabierają zrozum tylko na forum może błysnąć lecz szkoda że nawet nie zaiskrzył.
Jesteśmy tacy, jacy chcemy być żyjemy właśnie w taki sposób w jaki chcemy żyć gdybyśmy byli tacy sami to był by koszmar jestem sobą nie udaje i tak ma pozostać jeszcze jedno na rozchodne szanuj to co masz żyj mocno kochaj mocniej i zachowaj twarz. |
![]() |
![]() |
#1672 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() Cytuj:
@Macjei Wybacz, ujawnienie mojego nicka to dla mnie straszny wstyd ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1673 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdyby Ci goscie dostali choc troche czasu na zrobienie leveli, bysmy mieli tutaj niezle pieklo, w ktorym splonelo by i Rise i Eternitas. Wiec Russel nie Russel... zaczelismy wybijac. Zreszta to nie Russel im zaproponowal cokolwiek, tylko oni chcieli od niego protekcje w zamian za pomoc w wojnie. Jeden z nich pokazal mi bank account. 1kk od Russela by nie bylo dla nich zbyt przekonujące
![]() Teraz oni zaczynaja walczyc. Maja mocnego bota, potezne zgranie. To moze byc druga Kopenga:/ Artyros Feb 20 2008, 14:58:08 CET Killed at Level 125 by Adam Ziomus and by Jayson Vorhis Ottori Mont'yr Feb 20 2008, 15:16:34 CET Killed at Level 92 by Wadee Blackheart and by Czarownica Jo Waddo Feb 20 2008, 15:56:24 CET Killed at Level 56 by Czarownica Jo Feb 20 2008, 15:54:11 CET Killed at Level 57 by Adam Ziomus I wcześniej: Menna Feb 18 2008, 15:35:56 CET Killed at Level 66 by Czarownica Jo and by Bolt Zomar Lipo Grimm Feb 18 2008, 07:26:55 CET Killed at Level 50 by Imperek Lithetron Feb 12 2008, 12:54:26 CET Killed at Level 75 by Imperek Ostatnio edytowany przez Imperek - 20-02-2008 o 18:48. |
![]() |
![]() |
#1675 |
Zbanowany
Lokacja: Wrocław
|
![]() Oj, Imper.. Naważyłeś sobie piwa, którego i tak nie wypijesz.
Z drugiej strony Knighthood miało pomóc Russelowi w wojnie ale teraz zobaczyli, że Russ ma ich w dupie, bo nic im nie pomógł w sprawie Sibuny i się troszkę na niego zdenerwowali... Gdyby Russ zrobił coś w tej sprawie to mielibyśmy sporo większy sd power, a tak to lipa ![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale o co wogole chodzi z ta gildia bo nie rozumiem ;p?
|
![]() |
![]() |
#1677 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Troche mnie ponioslo ![]() ![]()
~ Everybody wanna run, ~ Everybody wanna hide from the gun. Ostatnio edytowany przez Kevon - 20-02-2008 o 19:53. |
|
![]() |
![]() |
#1678 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1679 |
Użytkownik Forum
|
![]() Knighthood na Morganie? Przejebane. W necie jest gdzieś filmik, jak Aradna ma otwarte GC, a na GC spamują "z Rev'ico", "z Gemaro". Sam mam tego bota i wiem, jaką on ma moc. Jak dla mnie powinno się ich wykopać z servera, bo jak to napisał Imperek, będzie niezłe piekło. Przegrali wojnę na Berylii więc znaleźli nowy server, na którym chcą wbić duże lvl i starać się przejąć władzę.
Kasy mają dużo, bo Daniel razem z bratem kasują sporo pieniążków i tibijskich i realnych za tego bota, więc mogą sobie pozwolić na SDki, MFy i blessy, ale niestety wątpię, żeby działania Sibuny ich zniechęciły. Według mnie na jakiś czas Rise i Eternitas powinny zaprzestać wojny, aby wykopać Kh z servera. |
![]() |
![]() |
#1680 |
Użytkownik Forum
|
![]() DALIśMY IM OKOłO 4H NA ZEBRANIE SIę I WYJśCIE NA OPEN I BY SIE OKAZAłO KTO JEST LEPSZY A NIE JEBANI FORUM FIGHTERZY OCZYWIśCIE WIELKIE NAPINACZE NA FORUM I W PZ NIE CHCą WYJść... ALE ONI ZAWSZE ZNAJDą JAKąś WYMóWKE... WIęC PROSZE NIE SPAMUJCIE JUZ NA TYM FORUM GłUPOTY ... PLX
![]() ![]() ![]() ![]()