![]() |
#9121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() karu nauczył się ortografii HUAUahuAHUahuhAHUa a może ma bota?
![]() gdybym umiał se zcrackować NG bota...
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Don Crown
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shades of Shadows
Poziom: 153
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
|
![]() Kłótnie nie mają sensu (uhuh, wiem, Ameryki nie odkryłem). Ludzka mentalność, a dziwnym trafem szczególnie polska, jest bardzo ciężka do ogarnięcia. Jeśliby podejść do zagadnienia raczej od strony psychologicznej wyszłoby, że lwia część graczy wspomagająca się darmowymi tudzież płatnymi software'ami ma po prostu problem z kompleksem poczucia mniejszości. "Nie umiem sam, to zrobi to za mnie coś". Mam też wytłumaczenie dla tych, którzy nie posiedli mistycznej sztuki czytania ze zrozumieniem - są także gracze, którzy używają botów, bo im się po prostu nie chce grać (to jest ta mniejsza część graczy). Ci zdecydowanie nikną w cieniu tej pierwszej grupy, ale za to są to osoby, które NAPRAWDĘ POTRAFIĄ grać bez używania bota. Znam parę takich osób, szanuję i lubię, przy każdej sposobności staram się wybić im to z głowy, ale po co dodatkowo wytykać palcami. I niestety muszę stwierdzić, że do drugiej grupy należy naprawdę niewielu Polaków, ja przynajmniej w swojej karierze takiego nie spotkałem. I nie próbujcie mi insynuować, że pan Taki-A-Taki bocąc umie grać, bo mając tak wysoki level gra staje się łatwizną. Nie pochwalam botów, nigdy nie pochwalałem i na każdym kroku piętnuję to (co, jak usłyszałem ostatnio, przylepiło mi już odpowiednią łatkę). Ale czemu miałbym tego nie robić? Jezus nie grzeszył, lecz za to nawracał i pouczał ludzi. I wierzcie mi, nikt go za to nie bluzgał na żadnych forach
![]() ![]() Cóż, każdy orze jak może, a jak nie może, to jest smutnym dzieckiem, któremu bot orze ![]() Pozdrawiam wszystkich bociarzy ![]() Ale goręcej pozdrawiam wszystkich tych, którzy w mniejszym lub większym stopniu podzielają moją opinię oraz tych, którzy - zupełnie jak ja - brzydzą się wszystkim, co sprzeczne z Tibia Rules. ![]() *Czy wspominałem, że te dziewice są nierozdziewiczalne? ![]()
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight. 12:19 Kajaza [86]: ftw? 12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales? 12:19 Kajaza [86]: X_x |
![]() |
![]() |
![]() |
#9123 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 06 2006
Imię: Ell Mariachii
Profesja: Paladin
Poziom: 5x
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9124 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9125 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() (2 tygodnie już chyba to ma)
![]() |
![]() |
#9126 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Donatan
Bardzo ładnie, treść zgodna z podanym tematem. Występują nieliczne bledy interpunkcyjne. Opanowałes zasady ortografi i stylistyki chodz brakuje akapitów. Lecz troche za krótkie. Dobry+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9127 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Dziki Osiol of Refugia
Poziom: 165
Skille: 666/69
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
propo to i ja wtrące swoje 3 gp. jak juz ktos powiedzial mozna grac bez bota,i to calkiem udanie,jednoczesnie mając rl life i nie sharujac z nikim. okrzes- za przeproszeniem pieprzysz bzdury-wyjdz. i wiecie co?kłótnia o boty i nie boty nie ma sensu skoro tylko paru userow potrafi jakos uzasadnic swoje zdanie.czy tylko oni mają na tym forum 13+ lat?(nie wymieniam nicków-oni wiedzą ze to o nich) respekt dla tych którzy potrafią czytać ze zrozumieniem i jakoś sensownie sklecić odpowiedz. BTW2 need ed 100+ btw. catch me in game @edit Krekor jest fajny Krekor jest hojny Krekor jest sexy (odzyskalem softy po hacku jakby co ![]() Krekor jest...itd tylko czemu sidoluxa popija? ![]()
Ostatnio edytowany przez Dziki_Osiol - 20-02-2008 o 21:05. Powód: edytuje bo lubie,edytuje bo chcę,edytuje bo... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rzeznik Gorillaz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 125
Poziom mag.: xX
|
![]() @Hektor @Terasqi no i goooooood
![]() Ostatnio edytowany przez karu12 - 20-02-2008 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9129 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() Cytuj:
a co synku zly jestes ze ci nie dalem pobocic na edron arenie? Cytuj:
![]() swoja droga fjany slang podworkowy Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9130 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() To niech ahmedasobie oglądnie ![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9132 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam chęci, ale nie mam czasu :| jeżeli już będę miał wracać to coś koło maja~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() Cytuj:
@ aff takiemu to dobrze ja sie musze pochwalic ze na prawko zdalem za 1 razem (z jakims typem z lublina, wywalili go stamtad za molestowanie panienek ![]() a masz dobra dupe w zespole ![]() Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 20-02-2008 o 22:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na szczescie matura jeszcze nie w tym roku ale i tak mam duzo w szkole nauki + duzo ksiazek czytam od czasu odejscia z tibijskiej areny robie teraz prawko i latam za dupami wiec nie ma czasu na tibijski come back
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Imię: Rzeznik Gorillaz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 125