|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Lomza
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
![]() moze nigdy nie miales d lance to dla ciebie jest to oszalamiajaca bron ![]() i do panow "0 pvp pablofon"on ma lagi |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Braveheart Samurai
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 70~
Poziom mag.: 58
|
![]() Nie wiem co sie podniecasz tym filmem... Nasi popadlali a Ty sie cieszysz mogles dac filmik jak Swe dostaja od nas w dupe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Po 2 Mialem dosc duzy lvl jak tibia byla trudniejsza a nie, myslisz ze masz 90~ royala bo update bylo dobre i idzesz wbic w poltorej h lvl na frostach to jestes dobry. Po 3 D lanca teraz to sie dupe podciera a zwalaszcza an 190 lvl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Braveheart Samurai
Świat: Candia
Poziom: 70~
Poziom mag.: 58
|
![]() Zacznijmy od tego ze jak bili Pablofona to dla tego ze mial pz Xolorian nie mial zreszta jak pare innych osob a dlaczego zjebany Avorian swe pierdolony biega w takim eq to nie mam pojecia dostana w dupe w tej wojnie od nas i znowu pol roku nie beda grac... Takie jest moje zdanie. Dojechali mnie na expie w 8 zrobili spam sd ng botem i cieszyli sie ze bohy ze mnie spadly naprawde zal ze tak powiem a Pablofon mial lagi dlatego 0 pvp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Świat: Kyra
|
![]() Co do eq Avoriana to chcialbym wam to troche rozjaśnić.
Jak ktos ma jednego fraga do RS'a to idzie na war juz z eq ktorego nie bedzie zal jak cos ;]
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() Jak sie ma 6k many to naprawde trudno wcisnac guzik na mapie i zeby samo polecialo (patrzac na pvp tych co go lali to o paralyze to nie slyszeli nigdy)
@up nie pomyslalem ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ^^to widac ze nie ogladales wczesniejszych filmow z wojen kyry..
a co do avoriana to chyba juz nikt nie pamieta jak spie..lil polakom z pz na 15min Cytuj:
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Siedlce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ex Numenorian
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Smiley Face _/
Świat: Kyra
![]() |
![]() @Salarigoth
Ja widze że ty pro jesteś, mówisz o pvp 'tych co go lali' to spójrz najpierw na drugą stronę, kiedy nie mieli przewagi 15-30 zazwyczaj przegrywali. elo
![]() |
#29 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@edit Trzeba znac teren i napewno sie chodzic w 2-u/jedno osobowych teamach. Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 20-02-2008 o 09:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() WITAM DZIECKO RÓŻDŻKI :* Nie grałeś w starych czasach to w ogóle się nie udzielaj. No nic ale to w końcu polak... Co do filmu to o Ich pvp się nie wypowiem bo jest gorsze od gry początkujących... Ostatnio edytowany przez Cery - 20-02-2008 o 12:19. Powód: ups a znaki interpukcyjne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() skad KU*WA wiesz ze nie gralem sam sie nie udzielaj jak nie wiesz co to pvp -,- i nie mam zamiaru sie z toba klucic MASTAH PVP
@Salarigoth moze i masz racje z tym trapem ale najpierw trza to zrobic a nie tylko gadanie na serio to tak gdy wpadaja po ciebie typy to ponosi cie euforja* i cala walka jakos sama sie uklada a ten battle chyba przez 20dni nie byl rozplanowywany tylko kazdy improwizowal* a nie myslal jak zrobic trapa btw. troche w tej akcji znoobily obie ekipy lecz widzialem juz niezly pokaz umijetnosci obu stron
www.zal.pl <-- look noob's Ostatnio edytowany przez Lipton'ek - 20-02-2008 o 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 20-02-2008 o 14:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Gram w Tibie około 5 lat i 4.5 roku przeznaczyłem na światy pvp. Uczenie się na różnych serwerach ucieczek i nauka z filmów. :* -kiss 4u :*. Nie nazywam się mastahem pvp ale to co widzę na tym filmiku to po prostu jak rzucić 10 gp w depo carlin. Hołota i tyle ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Lomza
|
![]() Cytuj:
swe to jedna z lepiej ogarnietych ekip.Btw widziales gdzies tam druida? ![]() A pablo zeby nie mial lagow to by spierdolil na mapclicku :c |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() Dlaczego Mnie obrażasz?
Wszyscy są bardziej ogarnięci od Polaków. Chodź występują jednostki. Oh chyba nie. Polski internet :*/EDIT. Na lagach też można zaznaczyć. Thx Salarigoth :* Ostatnio edytowany przez Cery - 20-02-2008 o 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Co za rzonica czy ma sie lagi dajesz mapclick z lagami to leci tak szybko jak dana postac moze (chyba ze sa lagi serwera) wiec nie pierodl. Btw . Tacy ogarnieci nie uciekali w 2 osobowych teamach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do pvp to mowilem o dobrym szwedow a nie pablo ktory znoobil i tyle w tej sytluacji no ale coz kazdemu moze sie zdazyc chwila paniki ;s
proponuje zakonczyc ta dyskusje.. bo i tak kazdy swoje wie
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() polowa polakow z kyry to nooby ktore przy pierwszej lepszej okazji ukradly by ci knight axe
![]() |
![]() |