|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() hahaha obejrzałem i podziwiam Ciebie za twoją umiejętność opisywania filmów;D
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Kurcze, pamiętam ten film, dla mnie to było best PvP ever, (przynajmniej jak na tamte czasy) dlatego chyba do dziś go pamiętam. Linku niestety nie mam
![]() edit; aaa, już ktoś podał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Etoric
Wyczuwam ironie? Jesli tak, to co takiego niestosownego zawieral opis? @nightwish_88 Co mam wpisac w miejsce gwiazdek? : P exe nie wchodzi. @Topic Naprawde polecam ogladnac reca z widoku Acko, jego taktyki (razem z ucieczkami) sa naprawde przekozackie : P
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Jednak to jak uciekał ... porostu idealne pvp jak na ten lvl zapewne gdyby nie ten krzaczek poziom wyżej przeżył by ;] Ostatnio edytowany przez Pavel321 - 20-02-2008 o 20:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danóbja
|
![]() Kurde, link z Old TibiCAMem nie działa, a w necie znalezc nie moge :/
Nici z filmiku :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czekaj czekaj...nie, nie czuje:/
Jak opisałeś ten film? Mówiłeś, że to robił jeden typ, zapomniałeś dodać o czwórce jego kolegów;]]
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Grrrrrrrr, nie mam starej wersji TibiCama, ale z tego co widze, to ten filmik rec nie jest z widoku Acko. Nie ogladajcie tego na YouTubie, bo to calkiem co innego nic stary dobry rec (trzeba znalezc cama Acko). //edit Z tego co widze to na 'konkurencyjej stronie' jest tibicam pod 7.4 //edit Tak, ten rec jest z widoku Boskizeussa. Czyli dalej nie znalezlismy tego co trzeba. : P Ponawiam prosbe o dalsze przeszukiwanie.
Ostatnio edytowany przez =eQQ= - 20-02-2008 o 21:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Tarnowskie Góry
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Ja zawsze uważałem ze dobre pvp w wiekszości zalezy od tego jak sie bronisz a dokladniej jak wychodzisz z trapa czy uciekasz, moze glupia teoria ale zawsze mnie jarały akcje jak ~60 lvl sie bawi najwiekszymi szychami na danym swiecie
![]() ![]() ![]() @etoric Wiesz w wielu sytuacjach sie z Toba zgadzalem bo debili nie malo na forum ale teraz musze przyznac ze sie czepiasz ![]() Ostatnio edytowany przez Treler - 20-02-2008 o 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() ETORIC DAL NA LÓZ ! DAM CI KISA :************
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() UH trapy były zajebiste.
To były czasy ;D. @down Tak, wtedy było najlepiej - 7.5 i 7.6 Później już tylko gorzej, hoty, grafika, poprawki jakichś urojonych błędów, klimat już nie ten sam.
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p Ostatnio edytowany przez Hugo - 20-02-2008 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
|
![]() Taa uh trapy - pamietam na tsach jak trenowałem...
Tak to były czasy gdy oryginalna i piękna Dla Mnie grafika odstraszała polaczków. = Mniej noobow. Każdy pomocny. = LEPIEJ SIE GRAŁO BEZ TEJ HOŁOTY POLSKIEJ ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Etoric, odpusc sobie, nie mam zamiaru sie z toba klocic. Szczegolnie ze nie przyszedlem tu z takim zamiarem, tylko z konkretna sprawa. Wiem ze jestes tutaj naczelnym prowokatorem, a ja nie lubie klotni w sieci, bo takim internetowym cwaniakom nie moge z czasem przypie*dolic. Nie szukaj pretekstu do kolejnego rzucania wyzwiskami.
@Topic Nie odpuszczajcie sobie. : P To jeszcze nie jest to o co chodzilo. //edit Znalazlem link z Acko's view, ( http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=76657 ) ale plik na megauploadzie wygasl. Komentarze w tamtym temacie mowia same za siebie.
Ostatnio edytowany przez =eQQ= - 20-02-2008 o 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Ja tam nie widze zadnego pr0 uber pekay, kolesie nie mogli sie uhac wiec nie mieli szans ... Ale ta ucieczka... miodzio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() śmieszysz mnie, jeszcze pare miesięcy temu pamiętam jak pisałeś i mi płakałeś, że ci uzytkownika 'sowa' zbanowali
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() gdzie tu masz blad?
people - ludzie persons - osoby tak tak jest person i persons mialem to nawet dzis na ang xd
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() Etoric przecież ja to all dla beki pisze : o
PS: Tą wiadomość dalej mam xD Nie płakałem nie płacze ja ryczę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czekaj, gdzie ta beka bo ja sie kurfka nie smieje;9
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() chciałem byc fajnyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :*(. Nie musisz się śmiać, wszystko to możesz odbierać jako ironie. Ja to tak interpetuje.
@down Zauważ, że to jest tibia 7.4 knighty na jego poziomie ledwo 6 mlvl miały. Ostatnio edytowany przez Cery - 20-02-2008 o 22:06. Powód: uderzylem w puchara _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
|
![]() Nie dosc ze lal w waskich pomieszczeniach to do tego noobow mistrza w nim nie widze bo uciekal w kolko i opanowal zimna krew. Mistrzem by byl jakby mial 130 lvl 9 mlvl bp potow i explo a nie exori raz na jakis czas a ze 70 rp leci bez run z 600 mana to taki mastah. Przeceniacie go moze jest dobry ale nie taki doskonaly.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() Cytuj:
![]() Byłem całkowicie przekonany, że jedyna forma mnoga od person to people, ale widzę, że się myliłem. Jednak w bardzo oficjalnych zdaniach można używać formy "persons". Dzięki za poprawę ;-).
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |