|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() To jest chyba jakiś żart i kpina, czemu to -> http://hunted.pl/forum/showthread.php?p=5195#post5195 jest zerżnięte z najnowszego numeru CD Action? Widziałem wczoraj kilka odpowiedzi ujawniające owe zjawisko i po pewnym czasie były one notorycznie usuwane ja nie wiem co ludzie w tym hunted siedzą ale żeby plagiatować i podniecać się że to on to wymyślił i usuwać posty mówiące "To z nowego CDA" to śmiech na sali. Takim redaktorom powinno się odebrać prawa do prowadzenia gazetki hunted
![]() Nie zakładał bym tego tematu, gdyby chociaż autor nie usuwał wypowiedzi pokazujących że to nie on to wymyślił ale musiałem bo wkurzają mnie tacy ludzie, niestety.
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() Ostatnio edytowany przez Sorcer_Pips - 21-02-2008 o 12:23. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Jakbyś nie zauważył to jest w "cudzysłowiu"(dobrze pisze?).
Chociaż i tak zal wielki... |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
On to traktuje jak by to wymyślił i jeszcze bezczelnie usuwa posty mówiące że to z CDA
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Wowo jakeś 3 miechy temu było to w Komputer Świecie a jakiś rok temu w Teletygodniu. Nie ma się o co żalić że gdzieś to było a nie jest dopisane że to z tamtąd. Plagiat jest wszechobecny ;]
|
![]() |
![]() |
#5 |
Fallen Angel
|
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam
Teraz pójdziesz krzyczeć na forum CDA że ściągneli tekst z wikipedii? Ponadto, hunted jest projektem od tibia.pl niezależnym. Owszem, jest z tibia.pl powiązany tematycznie, jak i początek ma w tibia.pl team, tym niemniej teraz pracują i tworzą go zupełnie inni ludzie. Jeśli oczekujesz od naszego teamu wyjaśnień, to się zawiedziesz, bo nie udzielimy takowych. Jeśli chcesz sobie ponajeżdzać z innymi userami na autora, masz pecha, bo temat zamykam. Dziękuję za uwagę. P.S. Jak jesteś taki urażony złóż do prokuratury podejrzenie popełnienia przestępstwa, a nie męcz innych.