|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Odpierdolcie się w końcu od ortografii. Nie każdy jest w tym mistrzem. Skoro da się przeczytać to przestańcie do k***y nędzy robić aferę.
@Salarigoth Co do 7 punktu, to powiedz to MDW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() 1.zawsze dobrze ustawiam
2.n/c 3.duuuuza ![]() 4.hahahah ![]() 5.nie chce miec wiecej ludzi w cave ![]() 6.2 lata~ Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Masz papierek? To wsadź go sobie w dupę, tylko głęboko, bo ch*j mnie on obchodzi.
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Btw. Na non pvp nie ma wojen ktore sa najciekawsza rzecza w tej grze po za expieniem ale za to non pvp ma swoje plusy np nooby/thiefy/newbie/kolejki(expowiska/wszystko wolne/0 botow/szacunek miedzy soba. Cytuj:
@down Co go bawi ze 8 x 8 knightow moze mu przyblokowac resp na goromie a on moze pod stol jednemu wskoczyc czy jak ? Zapchane wszystko? Milion msg na sekunde? Ogladnij se jego film na tibia cam tv to zobaczysz jak go to bawi. Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 21-02-2008 o 21:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przestańcie sie pi****lić o te światy pvp i non-pvp. Nie fajne to co fajne, tylko co się komu podoba. Jak komuś odpowiadają thiefy, zajęte expowiska, brak szacunku i ilość noobów w carlin, to niech tam sobie gra, ch*j was to obchodzi!
@Salarigoth Jego to najwidoczniej bawi. Jeśli nie umiesz tego uszanować, to siedź cicho albo się gdzieś schowaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() uzywam bota poniewaz niechce mi sie siedziec na rotach co bot robi identycznie tak samo... rowniez nie mam przyjemnosci stac przed depo caly dzien zeby robic icycle wtedy wole isc np. na lodowisko albo basen itp. wiesz jest takie cos jak rl life i tam mozna robic duzo ciekawsze rzeczy chodz teraz gram wylacznie dla kasy moze dlatego uzywam bota...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Master na drugi raz wycinaj te obrazki. A szczerze mowiąc gość pewnie niedługo znowu zacznie botować. Jak nie tu to gdzie indziej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie chialem dac koledze hunta imo iz to br
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() ja pierdole.
Autor tematu jest jakimś dałnem,czy coś takiego. Żeby nie potrafić screena wkleić to już przesada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() sam masz dalna muwilem ze koledze hunta nie chce sprawic !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() A ja nie rozumiem jednego...
Głównym celem tej gry jest expienie, rozumiane także jako zdobywanie doświadczenia lub kolejnych poziomów. Jaki jest więc sens, żeby coś expiło zamiast gracza? A może w ogóle lepiej wcale nie grać?
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Pomyśl,że z tej gry jest spora kasa sprzedając konta,czy przedmioty na allegro i właśnie to przyciąga nowych boterów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wyjdź. I nie wracaj! Jeszcze takiego buraka z Częstochowy nie widziałem. A sam tam mieszkałem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() proponowal bym zrobic temat w turym bedziemy rozmawiac o tym temacie a teraz niech bottrzy sie wypowiedza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Po prostu mnie wpienia to jak ktoś rzuca kałem mimo tego że inni mają inny gust i inne doświadczenia .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
To prawie jak pilka nozna robotow. Po co grac jesli sie na dobra sprawie nie gra ? Cytuj:
regulamin forum przewiduje kary za posty "wyjatkowo nieortograficzne", takze w tym momencie od mojego widzimisie zalezy to czy on dostanie perma bana ( polaczonego z natychmiastowa kasacja tematu ) za zaslanianie sie papierkami i nie czytanie regulaminu ( bo zdaje sie przy zakladaniu konta potwierdza, ze zna regulamin ) czy tegoz bana nie dostanie, a jesli dostanie to jestem w pelni usprawiedliwiony.
![]() |
![]() |
#39 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() @autor
Naucz się choć trochę ortografii. Albo ściągnij Firefox'a. Kultura tego wymaga. @Smerf.Secura Czyżby ostatnimi czasami Cię tak ździebko pojebało? Moc etorica i te sprawy? Ja pierdole, to nie dyktando, jeżeli ktoś nie umie wkleić screena to nie znaczy że jest "dałnem". @topic Dla wielu to pytanie jest jak np. "a po co nam słońce"? Dzieci które bez bota nie umieją się obyć, najczęściej nie znają się na pvp, zabiją za parę k, nie mówiąc już o pożyczeniu czegoś takiemu typowi... A usprawiedliwianie typu Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Tak, ale pomysl ktos wychodzi z rooka ma 8 lvl, zarzuca bota na powiedzmy miesiac i w najgorszym przypadku ma 40 lvl, a normalna osoba gra 2h dziennie i kiedy wbije ten zasrany 40 lvl, jest tez osoba nie normalna, ktora gra po 10 h dziennie i wbije ten 40 lvl szybciej od bottera, a botter pojdzie sobie na jakies hunty z kolegami itp, a osoba nie normalna nie ma kolegow, chyba, ze brazoli...
|
![]() |
![]() |