![]() |
#4541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() POLSKAAAAAAAAAAA
![]() a powiedz mi jedno, eboos jak pisal dedal, w rl tez jestes taki patriotyczny? bo ja szczerze mowiac jestem dumny z tego, ze polska cos znaczyla kiedys w europie, ze nas jechali jak chcieli a jednak mamy wlasny kraj i wielu ludzi za ten kraj umieralo, ogolnie szanuje przeszlosc polski. a to prosze ciebie jest forum pierdolonej gry internetowej, wiec jak juz musisz, to za przeproszeniem wy*******aj na http://mlodzinarodowcy.phorum.pl
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 21-02-2008 o 18:25. |
![]() |
|
![]() |
#4542 |
Użytkownik Forum
|
![]() "...To takie swojskie, to takie Polskie.."
|
![]() |
![]() |
#4543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Polska _/
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Dla wszystkich moich braci, dla tych ktorzy czują to ze mną! Razem mamy siłe by pokonać szweda i jego chordę polskich plugawych psów! Walcz, walcz! Siła i honor jest w nas! Odzyskamy wolność, za wolną Polską Obsidie!
(...)Nie jeden, nie raz nasz kraj próbował zniszczyć, nie jeden raz powstaliśmy ze zgliszczy, teraz nasz czas nadszedł, korona błyszczy, a ja z dumą na nią patrze, więc wytrzyj łzy - to ważne Nie jeden wróg chciał zniszczyć nasz naród, nie jeden oferował pomoc i zawiódł, nie jeden z nas ma dużo przeszkód, a idzie na przód, by zaspokoić głód rodziny oraz bliskich osób, nie jeden na to już znalazł spobób, pytanie jakim kosztem, spalonym mostem, czy po prostu zimnym ostrzem, wiem do czego dąże i tak dalej póki nie spoczne, co mnie nie zabije to mnie wzmocni, o swojej ojczyźnie prosto z Polski, z dumą na twarzy i z ducha hartem, Wiedzą co warte co niewarte by nie spaść na parter, więc jeszcze raz wiara, nadzieja, miłość z Bogiem pragnienie wolności porównywalne z nałogiem, nadrabiając straty ruszymy wielkim krokiem, zobacz chłopaku jak to poszło do przodu w Polsce, proste, o swe walczyć będziemy (zawsze), tradycja nie zginie, póki my żyjemy na ojczystej ziemii, o barwie bieli i czerwieni, symbol czystości przelanej krwią, o tym wiedzą, którzy są w ciągłej walce, dla nich hołd, dla tych, noszących blizny, dla nich, w imię dobra ojczyzny(...) |
![]() |
![]() |
#4544 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ehhh skrzywdzone przez Pephyego i reszte NG dzieci swiezo po komunii ![]() Zapewne nawet nie walczyles po zadnej stronie tylko swoim 12 sorcem z carlin biles ghoule lub orci na zamku ab, a sie w*******asz mieszajacw Tibie rzeczy ktorych nie powinienes... |
|
![]() |
#4545 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
SZWED[1000]: DO NOGI PSIE! DO NOGI! TAK DOBRY, PIESEK! A TERAZ BIERZ POLACZKA, GRYŹ, ZABIJ! ZAPAMIETAJ TO ZDANIE BARANIE, PRZYPOMNE CI TO ZAWSZE GDY OTWORZYSZ PIE***LONE USTA SWE, PLUGAWY ZDRADZIECKI PSIE! |
|
![]() |
![]() |
#4546 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Psie jeb sie Ty co knujesz nam przeciwko beznamietna dziwko wy*******aj ino szybko! to cytuj nastepnym razem w stosunku do mojej osoby ![]() |
|
![]() |
#4547 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szwed[1000]: Do Nogi Psie! Do Nogi! Tak Dobry, Piesek! A Teraz Bierz Polaczka, GryŹ, Zabij!
Do Budy Psie Bo WychŁoszcze! Tu Jest Polska, Tu Żyjemy , Ciebie K**wo Tu Nie Chcemy! Wy****dalaj Za To Morze PucowaĆ Szwedowi Od ButÓw PodŁoŻe, A W Nagrode Dostaniesz NowĄ ObroŻĘ! |
![]() |
![]() |
#4548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4549 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Eboosie(Ebusie sie chyba czyta?) jebany fusie chcesz sie dissowac? Nie masz co pyskowac. Zjade Cie jak stara suke i bedziesz mogl pocalowac mnie w dupe. przy*******asz sie jebany "polski" pedale chuj ci w dupe na pysk cie wale. Twoje obelgi wcale mnie nie ruszaja ale ciebie polskie geje w odbyt zapinaja wiec tak sie przyjebales o tych swe ze to nie oni jebia cie ![]() ![]() |
|
![]() |
#4550 |
Użytkownik Forum
|
![]() elo elo jeden-zero o/
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 21-02-2008 o 19:43. |
![]() |
![]() |
#4551 |
Użytkownik Forum
|
![]() jebiemy vision jak imargram jebie siostre zwidka.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4553 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Cos mi sie kurwa nie wydaje Jebie "polaczka", lecz nie Polaka Tutaj jest roznica taka Kto jest lepsz sram na to tak samo jebie mnie ze do 100 typow mowisz tato Sram na serka chuj mnie to boli wiem jedno cos z orientacja Ci sie pierdoli Papier to dla Ciebie rarytas i wypas Nie gram w CSa twa ofensywa to dno A rymy sklejasz naprawde slabo ![]() Jebnac to Ciebie moge i z wielka radoscia pokroje Cie kurwo nawet tempa koscia ![]() |
|
![]() |
#4554 |
Użytkownik Forum
|
![]() @yaug~~
z jakiej to piosenki?
#4555 |
Użytkownik Forum
|
![]() pkt dla ciebie !
#4556 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hoho wbijam tu z powrotem, a tu zaskoczony widze juz kolejne strony. Mnie rozboleć głowa? ja mam mocny łep, na jednego hita rozp***dole cie! Zniszczę cie jak zawsze, tu w tej włąsnie chwili. Posłuchaj sie suko, ownujesz sie sam więc ułatwione zadanie dzisiaj tutaj mam. Właśnie sam przyznałes ze jestes przydupasem, że oprócz kasy i lvla nie masz żadnych zasad, ja mam priorytety i wartości swoje! Bóg, Honor, Ojczyzna to wartości moje! Trzymasz ze szwedami bo maja lvle? stary zal mi ciebie az pomodle sie za ciebie na mszy w niedziele! Nie lvl jest wazny ale co masz w sercu, stań na nogach zamiast przed szwedem klęczec z jego ku**sem w ujęciu. Wstydzisz sie tego kim jestes i gdzie Twoje korzenie, smiejesz sie z "polaczków" i ich walce o szacunek i lepsze spojrzenie? Jedz do szwedów jedż, beka z ciebie będzie, powie szwed do szweda: a mówiłem że jak zagwiżdże to będzie! Nic nie pokażesz wiecej tu pudelku drogi, więć wracaj do roboty, rób co umiesz najlepiej, dawać szwedom brochy i wybijać nooby boterze zniewolony. |
|
![]() |
![]() |
#4557 |
Guest
|
![]() siemano ziomki
Ej, rymujecie sobie, czy jak ? a ja musze zaprzestac expienia, niewiem co poczac, chyba zrobie sobie przerwe (take a break). zalamalem sie - nie mam ucha i niemam kasy na leczenie... btw A jakie macie zdanie o disco polo? Niby nikt nie słucha ale kazdy sobie nuci kawałki POzdro Maybe sad Ben back here (tzn smutny Ben. Ben is very smutny) Ostatnio edytowany przez bencio - 21-02-2008 o 23:13. |
![]() |
#4558 |
Guest
|
![]() Ej smutny Benie
A o co chodzi z tym uchem ? Stara wytargała, bo nie chciałeś zejść z kompa ? Mnie też się czasami czepia, ale ucha nie rusza. ![]() |
![]() |
#4559 |
Guest
|
![]() @paszczaku
chodzi o to,że padlem i stracilem all. Rozsypaly sie wszystkie uchy (to co sie na nogi rzuca, zeby zamiast teleportu do swiatyni wyroslo pol zycia) stara sie cieszy ze mam kolegow i kolezanki w koncu i pozwala mi grac |
![]() |
#4560 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ale kijem dostac to jest szkodliwe. Rozpierdolisz mnie? Chyba snie Nikomu nigdy nie udalo sie. Moze spelnisz marzenie me? i pokazesz mi porazki smak? nigdy go nie poczulem powiem Ci tak ![]() Masz szanse mizerne powiem to szczerze Bo jestes kurwa glupszy niz zwierze Nie przydupasem lecz rl Pephyego Wiec on mnie wkreca do NG calego Istnieje dla mnie jedna zasada Wiernosc dla kumpli tak sie sklada Bog? Boga nie ma to pierdolona sciema Ojczyzna? Mylisz slowa Roty tak to jest honor idioty Sram na to czy maja lvle Niektorzy z nich to sa ****e Poza tym nie tylko ze Szwedami jeszcze Finami i Hiszpanami I oczywiscie moimi RLami ![]() Nie chce modlitwy bo i tak nie znasz slow Chuj Ci w plecy nie badz zdrow Wstydze sie tak sadzisz? Popatrz "Gader" erig.net jak bladzisz "polaczki" to noobki takie jak Ty a nie jak czesc Saintow legendy ![]() Mam wlasna wole robie co chce teraz Ci napisze odpierdol sie. |
|