|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Wroclaw - Peterborough
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie Podam...
Gildia: Hmm???
Świat: Inferna
Poziom: 11+
Skille: 60+
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() Dziennie bede uploadowal filmy z solowek z trudnymi potworkami xP
pierwszy filmik dzisiaj - GS by me.. 27 palek xD tutaj link do tibicams. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37621 nie spodziewajcie sie wielkich lootow... szczescia nie mam do nich, mam szczescie do solowek ![]()
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @up
nie wiem o co ci chodzi...jak ci sie nie podoba to wyp***** @topic gz,rob kolejne filmy moze tym razem dl ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() DL jest trudnym przeciwnikiem dla 50lvl co dopiero dla takiego 30lvl~ nie namawiajcie kolesia, żeby skakał z okna...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zrobie DLa myslalem nad tym od dawna... chcialem to zrobic moim sorkiem 20 lvlem. ale balem sie :S... ale skoro mam royale i tarcze, zakupie troche lepsze EQ i w ogole... to spoko ; )... jutro ide na Warlorda i zrobie filma.
@down ofc Orca. Nie mam pacca jeszcze ![]() ![]()
Choc Minelo Wiele Lat I Dni Ja Wciaz Czuje Sile Tamtych Chwil Wciaz To Przed Oczami Mam! Saeth Fretenuous and Saeth Knight Teztor is me!!! x ]] Ostatnio edytowany przez k0_zerg_nutty - 21-02-2008 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Tarnowskie Góry
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() @up
Ale orca czy arene? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Cytuj:
Do autora: Z profilu Cytuj:
Ostatnio edytowany przez RZal - 21-02-2008 o 22:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() pwnt
![]() @topic: szczerze to ja bym sie nie odwazyl bez pacca na taka akcje... gz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wiedzialem ze ktos sie przyczepi tego.
Mam tak w opisie poniewaz mam, nie musi to byc prawda... po prostu to jest ironia - spotkalem sie z masa ludzi co jednego dnia pisza do mnie "tibia sux itp." kilka dni pozniej patrze a oni na tibii siedza. Szczerze sam przechodzilem przez podobne cos, jakby to powiedziec mowilem ludzia, ze tibia sux, a ja akurat mlocilem w nia od rana do nocy xD... ale juz tak nie robie, postanowilem zrobic najta jak najmniejszy poziom jak najwieksze skille i palka do zadan bojowych ![]() pozdrawiam Saeth~ :*
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() go go go demon solo lmao.
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() @up
To akurat nie było śmieszne. Chcesz, by jego bojowy łucznik po kilku sekundach gryzł kafelki na pojedynczym respie demca?;[[[ W ogóle nie masz serca, jesteś tylko żądny krwi i obrazu cierpienia niedoświadczonych wojowników. PSYCHOL ! Jeszcze coś. Może to pomoże... jeśli naprawdę nie możesz oprzeć się widokowi lejącej się krwi z głów, odłamanych kończyn oraz poprzecinanych w pół ciał plus obrazu znęcania się psychicznego oraz fizycznego nad w pół martwymi ludźmi, którzy odważyli się styczyć bitwę z okrutnymi bestiami polecam obejrzeć ten film: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=166412 Chociaz sam nigdy nie oglądałem podobnego filmu wiem, że jest on brutalny i przeznaczony dla osób tylko o mocnych nerwach. Powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak chcesz to jak pacca kupie pojde pasc na demonie ~.~ niezalezy mi na tej postaci... on jest do zadan bojowych -.-
Szkoda ze yetiego nie moge spotkac ;< @btw kto wczensniej pisal "niedoswiadczony..." lvl nie znaczy od doswiadczeniu jakie mam z ta gra... :/ ale dobra badz dalej w bledzie mi to zwisa i powiewa.
Choc Minelo Wiele Lat I Dni Ja Wciaz Czuje Sile Tamtych Chwil Wciaz To Przed Oczami Mam! Saeth Fretenuous and Saeth Knight Teztor is me!!! x ]] Ostatnio edytowany przez k0_zerg_nutty - 22-02-2008 o 21:37. |
![]() |
![]() |