|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() @Vil
No tak jak mówie, ale przecież jego posty nie są jakieś ultra nieortograficzne, da się je przeczytać. Więc nie ma o czym mówić ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
|
![]() Ja bottuję wtedy gdy mam mały lvl żeby lać lepsze monstery (od rotwormów już mnie oczy bolą) mi sie wydaje ze jest różnica z frajdy lania rotworma a dragon lorda/demca wiec nie chce mi sie na początku expic na tych zalowych monsterach dopiero puzniej wkraczam do akcji i sam wbijam lvl choć gdy mam mało kasy a nie będę siedział przed kompem 25/7
to znów do akcji wkracza bott. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@down tu sie z nim zgadzam bo jak chce grac sorcem od 0 to jest cholernie nudno do przynajmniej 30 lvla. Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 21-02-2008 o 22:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() @lukibossik
Cytuj:
Idź i lepiej nie wracaj.
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2007
|
![]() Vil wieze ze nie zbanujesz mnie z tego powodu . Zawsze cie mialem za fajnego moderatora ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Zdumiewajaca teoria. A jakieś dowody? Botter też nie ma kolegów. bo expiąc zdalnie ich nie zdobywa. A gość grający 10h dziennie ma znacznie większą liczbę potencjalnych szans na nawiązanie nowych znajomości.
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Znaczy podziele sie z wami tajemnica gdyz jeszcze kiedy boty nie byly tak popularne sam uzywalem ng i bardzo mi sie to podobalo pamietam 45 masterem na samych rotach dalo sie wbic po 2 lvle dziennie a kasy to juz nie wspomne i jakby to poweidzec sprawialo radosc ze bez wysilku mozna tyle osiagnac lecz od pewnego czasu zaprzestalem i jakos zyje ;p
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
1. No to jak sie czegos nie umie, to sie za to nie zabiera 2. Mysle, ze takiemu 8lvl troche dlugo by zajelo bicie 80lvl na bocie, dodatkowo z auto-healingiem. A poza tym, sa alarmy, wiec jak ktos mnie bije to od razu biegne do kompa. 3. Taka, ze rano budze sie z wbitym expem 4. Jak sie sciaga boty "niby-za-free" to sie ma hacka, a jak sie kupuje u zaufanych firm to nie. 5. Czasem uzywam bota, zeby tylko mi loota z potworow wyciagal, czasem zostawiam na noobchara, zeby runki robil. Ogolnie fajnie jak wszystko co osiagasz robisz szybciej+nie musisz siedziec przy kompie. Kup sobie slownik. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
/Topic : Temat wałkowany XX razy, autor ów tematu jak i popierający go ludzie są kolejną rzeczą z której botter ma zabawę. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2007
|
![]() Cytuj:
1 - Nie koniecznie, niebede sie tu rozpisywal... Jezeli wiesz jak i gdzie to ci sie nic niestanie i mozesz spac spokojnie 2 - Na swiatach pvp... bot ma opcje atakowania pk. Mozna tez ustawic alarm ![]() 3 - Taka ze wstajesz rano i masz 2 lvl wiecej i 10k z gp w bp 4 - Ehhh... dlatego jest pewna strona bez keya 5 - XXXX Pewnie masz max 14 lat i niezrozumiales zadnej z moich odpowiedzi... no trudno gl & hf |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Bicie potworkow raczej nie przeszkadza w gadaniu z innymi graczami, nieobecnosc przy kompie juz bardziej.
No chyba ze ktos zacznie rozprowadzac boty do gadania z graczami.
![]() |
#52 | ||
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
|
![]() Napewno więcej niż przez miesiąc oglądając jedynie main menu bota i wejście na żółwie.
Cytuj:
Cytuj:
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 21-02-2008 o 23:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
|
![]() Czemu cipsoft nie zatrudni 100 nowych gmow z warunkiem ze maja banowac conajmniej 8 osob dziennie i rekompensata to 100k miesiecznie i darmowy pacc na wybrane przez nich konto jak warunki ukladu beda spelnione. Zaraz by nie bylo boterow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Botowanie było, jest i będzie - nic na to nie poradzicie, a te wszystkie beznadziejne próby pozbycia się botterów będą tylko pośmiewiskiem. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() albo botowac cos wiekszego.
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Verte Patriarh
Świat: Jamera
Poziom: 120
Skille: 95/80
|
![]() Cytuj:
Jest mnóstwo programów sprawdzających pisownie,nawet Mozilla podkreśla Ci błędy.
![]() |
![]() |
#57 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
2- jak masz dobrego bota to gdy atakuje pk czy coś bot leci twoim charem do dp i daje loga 3- a ty wolał byś sobie pobić twoim 20 knightem roty czy mieć 120 ek i bić wrl, frosty itp 4- Chyba jak sciągasz bota z gógli 5- Żal mi czasu na tibie, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Używajcie sobie bocików ; p łatwe cele dla łowców głów (botthunterów). Nieźle można na Was zarobić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Ciekierapa |
Ta wiadomość została usunięta przez bosal.
|
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Imię: Gladiatrus
Gildia: Boom Boom
Świat: Julera
Poziom: 83
Skille: 84/84