![]() |
#5401 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jona Elle HHAHAHAHAHAH zostaw cos dla rodzenstwa GRUBASIE
stara cie nie kocha ze cie tak karmi.Dziwie sie ,ze sie nie wstydzisz swojej grubej mordy.
|
![]() |
#5402 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jestes taki PRO i nie masz stema ?? ![]()
![]() |
![]() |
#5403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Gram 7 lat i wole csa 1.4 od tego nowego gowna...
16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: jak sie loguje to jest napisane free account 16:27 Yogih Zamias [72]: tak 16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: na tym spisie harow 16:28 Yogih Zamias [72]: ale to na tibia.com sie sprawdza Pozdro dla moich wszystkich kumpli Roga Femir Yogih zamias Nevinis Sir Sila Ptak Honeriowy Xaton Nextion |
![]() |
![]() |
![]() |
#5405 |
Użytkownik Forum
|
![]()
:* Ostatnio edytowany przez DruidHonery - 22-02-2008 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() @Pan Yuzek
podpis-> Umiesz liczyc licz na siebie TWOJE SZCZESCIE INNYCH JEBIE taka jest poprawna forma a nie jakies innych jebie twoje szczescie czy cos. @panowie skonczcie ta bezsensowna klutnie bo robicie z siebie blaznow... To jets temat do fot a nie klutni...
![]() |
#5407 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Ankrahmun xD
Imię: Jona Elle
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 77+
Skille: 75/70+
Poziom mag.: 6+
|
![]() Cytuj:
Po 2 Nie wstydze się mimo iż wiem że jestem gruby Po 3 Weź idź się lecz dzieciaku. Wyzywac umiesz a po ryju byś tak dostał że żarcie podawali by ci przez kroplówkę |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5409 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nikaia selnij swojego NOOB chara i kup sobie słowniki.
Nie oceniaj człowieka po wyglądzie. Widac że jesteś pierdolonym gówniarzem który wyzywa bo ktoś jest gruby. Twój stary pewnie umarł na lustrzyce Powiesił się bo sie z chujem pożegnał Ostatnio edytowany przez Soplasty - 22-02-2008 o 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5410 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Stan: Niegrający
Poziom: 0,5
|
![]() No jedziecie dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5411 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
TW0JA STARA GOLI NOGI GRUBASIE !!!W*****AJ na schabowe !!swiniaku.HAHAH zakazdym razem gdy patrze na twoje foto spadam z krzesla :d.Jestes ZAJEBISTY :*:*
![]() |
![]() |
#5412 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie dośc że pierdolnięty to jeszcze gej. Ściągnołeś sobie zdjęcie żeby się w nie wpatrywac ? gz rozumu. No tak goli nogi to sie nazywa depilacja kretynie. Twoja pewnie nie wie co to depilator i próbuje sobie tym urządzeniem w nosie coś ogolic.Jakbyś nie zauważył to mojego zdjęcia na forum nie ma czyli motyw jest prosty ściągnołeś je.
Ostatnio edytowany przez Soplasty - 22-02-2008 o 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sir Cossack
Profesja: Knight
![]() |
![]() moze to ja jestem glupi ale w wypowiedziach Nikaii ciezko mi znalezc bledy ;/
![]() |
#5414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Jona~ kilka godzin po fragu na tobie napisales mi ze nie bedziesz nic pisal na forum ze nikogo nie bedziesz obrazac potraktujesz to jako nauczke, a teraz placzesz jak niedomyty zyd ktorego zamkneli w komorze i wpuszczaja cyklon b. Idz sie schowaj bo ryj masz gorszy niz nikaia przed przyznaniem sie do tego ze jest chlopakiem
Wygladasz jak balezjon, smierdzisz jak balezjon to spier da laj na poh
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 22-02-2008 o 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: POLSKA
Imię: Harry Roksayer
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ludzie są rożni trzeba być tolerancyjnym cossack w wypowiedz nikaii mi tez trudno znaleźć błędy. I zostawcie joanne czy jak mu tam to tylko wygląd. Do tikera jakoś tak zal mi twojego podlizywania sie.
A pro po błędów jest coś takiego jak Firefox ![]() Pozdro Harry Roksayer / Lee Pai-Long. Gz Advenców itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5418 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mówie że robisz błędy ale szkol się kozaku. Sprzedaj chara kup słownik naucz sie znaczenia wyrazów i PIERDOL SIE. Brodno nie płacze o nic do nikogo. Potraktowałem to jako nauczkę ale weź pod uwagę że ja nie szukam kompromitujących zdjęc (pewnie takowych nie ma). I poprostu zaczołem się czepiac bo wkleja moje zdjęcie. więc chyba coś jest kurwa nie tak a ty brodno to weź sie kurwa uspokój bo jak tak kochasz tą swoją gildie to idź sie z nimi pierdol (nie mówie o care i alexie) wydupcz jebaną nikaie i wszystkich innych po kolei w DUPĘ. Jesteś pierdolonym kozaczkiem który myśli że jak trapuje ludzi to jest zajebistym bossem i kurwa mu wszystko wolno otóż nie, jesteś pierdolonym leszczem i pozerem. Idź do psychiatry albo go zmień bo ten cie oszukuję. I zacznij wklejac zdjęcia i niech cała twoja gildia zacznie to robic Bo tymi wyzwiskami to nikogo nie wzruszacie.
A To ŻE JESTEM GRUBY TO WIEM TAK JESTEM KURWA GRUBY I CHUJ Co to ma do gry jak wyglądam.? Ostatnio edytowany przez Soplasty - 22-02-2008 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Pisze do tych frajerów ciuli debili idiotów* itd którzy pisząc posty na tym forum chcąc pokazać jacy są fajni i co to nie oni ... Na każdym kroku mówicie że nie jesteście uzależnieni i że gracie dla zabawy ? Gówno prawda bo dla mnie oznaką tego że ktoś jest totalnym 100% smieciem uzależnionym od tibi jest właśnie to co odjebał Fokus z Nikaia ... Wyzywacie kogoś bo wam w Tibi "zawinił" ? Teksty którymi rzucacie są na poziomie 12 letniego dziecka z jakiegoś patologicznego społeczeństwa, Ogarnijcie się nie rozróżniacie RL od gry? wirtualnej rozrywki ? Na Honerze jest masa ludzi z wyższym lv od was, nie zachowują sie jak dzieci i jakoś bez kozaczenia normalnie sobie grają i nikogo nie prowokują ... Zanim zaczniesz pluć sie do kogoś spójrz w lustro (jesteś pewnie idealny cwaniaku?) ... to mnie własnie boli że ludziom w głowach sie pier **** (by pfk) ehh ... zal widze ze tu sie nic nie zmienia ...
@ J-bie mnie co na to odpiszecie Gz all up * - to do pewnej grupy osób (oni dobrze wiedzą że to własnie o nich chodzi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Xiaq, a co za różnica jaki podpis? Co gdybym miał podpis "mam fioletową torebkę" to byś napisał, że podpis jest zły a powinien wyglądać "moja torebka jest fioletowa"??
Pozdrawiam.