![]() |
#1301 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vero Falia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Infernal Squad
Świat: Empera
Poziom: 36
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() A wiec to chyba za pozno ale przyznaje ze chcialem pomoc w shakowaniu z royalem przez stronke chociaz dalej nie wiem kto ją zrobil.. To chyba moj koniec gry na emperze jak sie dowiedzialem.. Ale jesli mam szanse sie jakos zrekompensowac to prosze dajcie mi te szanse a obiecuje ze jej nie zmarnuje
![]() ![]() Przepraszam wszystkich za moją głupotę. Wyjebcie w koncu tych brazoli ale szkoda ze ja nie moge w tym pomoc ![]() Bye.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1302 |
Użytkownik Forum
Imię: Czuje Sie Swietnie
Profesja: Paladin
Poziom: ---
Skille: ---
Poziom mag.: --
![]() |
![]() Wiec wychodzi na to że ja z Verem jesteśmy hakerami.
mam hunta wiec mogę i tak powiedzieć wszystko.... bo co mi szkodzi prawda? Gdy grałem jeszcze na świecie Solera, postacią Zenek Bax, zostałem pierwszy raz zhakowany... Nie straciłem zbyt wiele, bo nie było co stracić zaledwie K Set, Fire Sword, oraz około 20k. Zostałem nabrany na niby "gildie" i zalogowałem się... Zacząłem interesować się językiem html, zrobiłem pierwszy raz stronkę... Wiedzę zaczerpnąłem ze stronki na która sie nabrałem. Zapisałem ja na dysku, za pomocą Mozilli Plik: Zapisz Stronę jako... siedziałem w tej stonce około 2 dni aby zobaczyć o co chodzi w tak skomplikowanym kodzie html. Gdy doszedłem do tego, wydało się że to jest bardzo łatwe. Wystarczyło zmienić mail na który wysyłane zostają passy które wpiszemy w oknie do zalogowania się. Wrzuciłem tą stronkę na serwer ftp. później dodałem alias z końcówką tz4.com i tak powstała pierwsza stronka. Chciałem sprawdzić czy uda mi sie kogoś nabrać. Niestety nie było tak łatwo kogoś zhakować, ponieważ trzeba było dużo czasu spędzić, by kogoś znaleźć. Udało zhakować mi sie zaledwie nie więcej niż 10 postaci. Dałem sobie z tym spokój, ponieważ szybciej zarabiałem gp na expie niż na haku. Do zhakowania kogoś trzeba było siedzieć około. 30 minut by zhakować jakiegoś chara. Nie było to też takie proste bo nie umiałem zbyt angielskiego, a nie hakowałem polaków bo mam SZACUNEK najczęściej byli brazole z którymi było ciężko sie dogadać. Zawsze rozmowa rozpoczynała sie od: - Hi - You join my guild? Później koledzy zaczęli grać na serwerze Empera, oczywiście grają do tej pory. Na tym serwerze też próbowałem hakować, lecz nic z tego nie wychodziło, zmarnowane godziny... Z serwerze Empera nie zhakowałem żadnej postaci.... więc: Master Leek Pall - Haker ? Może hakerem byłem, ale nie jestem. A jeśli haker to NooB haker. bo prawdziwy haker używa Kellogerów, z których nigdy nie korzystałem.... Więc dowidzieliście się o mnie całej prawy. a jeśli chodzi o Vera, on też nie jest hakerem. po 1 nie zna sie na html. po 2 jak by był hakerem, miał by jakieś fajne itamki w domu, a co widząc po jego housie, jest zabiedzony.... Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kenti Tiger
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() @aruna92
Kim ty wogole jestes? @vero~ i Master~ Skonczcie to bo jest to zalosne. A hakerstwo bedzie przezemnie tepione i to zawsze. Zastanowcie sie jak wy byscie sie czuli gdyby to ktos inny was ojebal? Walbrzych Empera Team & Friends wy do tej grupy nie nalezycie wiec jesli mzoecie nie spamujcie na tym forum. Skonczmy to serio bo jest to zalosne w huj!!
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Użytkownik Forum
Imię: Czuje Sie Swietnie
Profesja: Paladin
Poziom: ---
Skille: ---
Poziom mag.: --
![]() |
![]() wiem Kenti jak to jest być zhakowanym
zostałem znakowany 2 razy. O 2 haku nie chce już rozmawiać.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Użytkownik forum
|
![]() Kenti zrozum.. Popelnilem błąd.. Popierając Royala.. Kazdy popelnia błędy... I czasem trzeba komus wybaczyc..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @KAIN:
HAHA JESTEM GWIAZDA ![]() I ne mof mi teras ze "Trad rzondzi" bo to ja jestem de best kopAKOPAKOakopakopkopAA Foxy ma racje haha dizzy do mnie napisal muahaha zwala: Wojtek 20:54:31 oj dzieciaku ty nie wiesz jeszcze w co sie wpakowales zreszta mi sie nie chce z toba gadac bo nie jestes wart wastowania mojego czasu. Mam inne cele w zyciu niz tak jak ty o*******anie wswzystkich kumpli. Zegnam. DIZZY 20:54:45 Po 1 ![]() DIZZY 20:54:50 Cie nie opierdoliłem DIZZY 20:54:51 po 2 niejestes moim kumplem DIZZY 20:54:59 Po 3 podzielam twoje zdanie<lol2> Czy to nie jest debil? o.0 i kurwa kup slownik...
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch Ostatnio edytowany przez Kenti - 21-02-2008 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Lokacja: Nottingham
Imię: Barcusiek
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 138
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() Cytuj:
a dzieki dzieki ahuauhahuhuaua xDDD ![]() ![]() @skonczcie juz z tym hackiem ![]() @Kenti, jak cos cos postaram sie dla CIebie skombinowac ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: W-wa
Imię: Maly Stas
Gildia: Twin Brothers
Poziom: 123
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 20
|
![]() chujowe to wszystko, nie klocic sie albo zalatwcie to na prv. no ale szkoda Kenti szkoda. :**
@gz, gl, i pamietajcie to tylko gra.
20:20 Maly Stas [47]: how long ? 20:20 Scroll of Empera [63]: very time |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Sanok/Londyn
Imię: Night Argorn
Świat: Obsidia
Poziom: 211
Poziom mag.: 26
|
![]() tak tak tak teraz sie wszyscy sie przyznawać jak to próbowaliście hackować... praktycznie codziennie ktoś został schakowany (mówie tu o wszystkich serwerach) więc kurwa dajcie sobie spokój z pierdoleniem i zacznijcie grać... po kiego chuja pisać na forum "zabije tego i tego bo on mnie hacknoł" zamiast to pisać poprostu to zrób... (oczywiście tylko w tibi
![]()
![]() 18 Styczeń 2009 20:15:22 Okon: "Stales sie czlowiekiem legenda !" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Użytkownik forum
|
![]() Zeby bylo jasne ja nikogo nie shakowalem a mam hunta od Kentiego...
RETIRED |
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Użytkownik forum
|
![]() @Kenti
Mnie tez shakowano jakies 2 tygodnie temu... stracilem wszystko... I wiem jak sie wtedy czuje ktos kto zostal oszukany - jest sie w*****onym i tyle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Markuszów
Imię: Hodoku
Poziom: 103
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Kenti ja już Ciebie nie rozumiem ;//
18:08 xxx [..]: Podobno Masz Hunta... 18:09 xxx[..]: by kenti Masz do mnie problemy dlatego że próbowałem pomóc mojemu rl (Master Leek Pall) Powiem tyle że aż "ŻAL" O tym pisać - - - Chciałem podziękować wszystkim za pomoc w grze. Niestety kończę moją przygodę z tym serwerem (jak narazie) Thx Za All |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Podziekuj swoim kumplom za to ze sa bardzo lojalni wobec Ciebie.
Nie odpisze ze na zaden kolejny post bo mam na to wyjebane... NARA!
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Markuszów
Imię: Hodoku
Poziom: 103
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() HAHAHA
To nie odpisuj Ja ci powiem tyle.... Tyle osób (polaków) Co ty swoim huntem "wygoniłeś" Z empery... To Oni by tyle przez 5 Lat Nie Na hakowali... Mi to teraz lata ale każdy wie jaki jesteś naprawdę... I uwierz mi naprawdę nie jest fajnie.... Weźmy na przykład postać o nicku "Federrer" Kazałeś mu płacić 200k dosłownie za nic choć on jest polakiem i ma 47 lvl... Postać o nicku "Amstafix" Było podobnie... Nie będę więcej wymieniał bo za spamuje całe forum... I jestem retired nie ze względu na Ciebie... I wydaje mi się że każdy wie kto tutaj ma racje, lecz są tacy, którzy boją sie sprzeciwiać Tobie... Wiec dzieki za All ... Szukajcie mnie na Mytherze... Pozdr... P.S: Piszę to tutaj aby każdy wiedział """ Że naprawdę jesteś "Nikim" """
![]() ![]() 13:07 Nilia Melor [20]: i mateusz dragon wielki cie dednie bo muj kolega se go kupil na allegro Ostatnio edytowany przez Hodoku - 22-02-2008 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Federrer knight skile 75+ Aktywny grasz. i hunt. za co? KENTI SAM NIE WIE teraz Hodoku, Master, Amstafix, Vero co oni zrobili, wyganiasz Polaków z serwera. Weś pomyśl co robisz, wyrzucasz Polaków!! Zastanów się, to że Cie zhakowali, to jest tylko twoja wina, dlatego ze to Ty ściągnąłeś plik, i byłeś śiwadomy o tym ze to może być keylloger, a teraz sie przyczepiasz do każdego. Poprostu ZAL.PL KENTI ZAL.PL |
|
![]() |
![]() |
#1320 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Sanok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hollow Point
Świat: Obsidia
Poziom: 150
![]() |
![]() Cytuj:
Federrer,to osobna historia.Może i jest twój rl.Zrobiłbym to samo dla mojego rl. A co do tego,że są tacy,którzy sie boją sprzeciwiać Kentiemu-rozbawiłeś mnie konkretnie.Bo co? Blasa też Kenti wyjebie z serva? No sorry. Ale z tym P.S to było harde.Ile razy tak na serio gadałeś z Dybkiem? Bo wiesz,jeśli kogoś sie nie zna zbyt dobrze,to sie nie wymawia czegoś takiego. Gl na Mytherze. @EDIT: Otóż kolego z bardzo bystrym nickiem,wyjdź i zamknij za sobom drzwi.
![]() Lead me, Follow Me, Or get the f**k out of my way 21:48 Gondrion Arcus: Maacando roxxando!!!11 Ostatnio edytowany przez Hobler - 22-02-2008 o 21:08. |
|
![]() |
![]() |