|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master-Sarevok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: White Eagles
Świat: Xantera
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
Moj jedyny wyczyn z tego typu, to zrobienie w ciagu chyba 3 godzin 20x deserta moim kompletem bed magow, of course 4x mc plx.. lul
![]() Ostatnio edytowany przez Master-Sarevok - 23-02-2008 o 14:37. |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Aberdeen
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adii Getes
Gildia: Eyes of Darkness
Poziom: 148
Skille: 105 / 8
Poziom mag.: 23
|
![]() Ludzie mówią że żałosne itp... Myślicie że jesteście uczciwi nie używając botów? NIee, jesteście zwykłymi frajerami
![]() ![]()
**Wole zalowac czegos co zrobilem, niz to czego balem sie zrobic. / Adi **15:45 Adii Getes [147]: 08:24 Ferks: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 17043674 gold. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() zamiatasz, gz xd!
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
|
![]() robilem demon helmet quest na mc 3 postaciami i zadna nie padla ;o teraz jestem kozak ? i czym tu sie chwalic ?? tylko w moim przypadku robilem to dla kumpli ktorych wtedy nie bylo bo wyjechali a ty robisz to zeby pokazac na forum jaki jestes pro evul botter i czym tu sie chwalic ? nie potrafie nic osiagnac sam, gdyby nie bot nie gralbym qw tibie, to przyszpanuje na forum ze boce 128731293 postaciami. gratz jestes moim mistrzem moge cie dotknac?
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Wole sobie sam coś osiągnąć w tej grze , niż iść na łatwiznę i na pewno wole być w tych 5% niżeli w tej 95%. Żal mi nie których z was, podniecacie się jacy to nie jesteście, choć hu.. osiągnęliście. Normalnie zygać mi się chce jak oglądam ss na forum, gdzie u każdego pisze ng itp ... Czy jeżeli 95% ludzi nagle zacznie tłuc swoich bliskich a 5% nie, to po której stronie się znajdziesz?Zastanów się... Pozdro dla ludzi z 5%...
Tyle teorii,tak mało dróg, jeszcze mniej rozwiązań... Ostatnio edytowany przez TaJemniczy - 23-02-2008 o 17:46. |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Za miesiac tez pojde na anni na 3x mc : )
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
![]() |
![]() Nie wiem czym Ty się jarasz... zwykłe oszustwo ot, co. Już niedługo pochwalisz się banem. A tak w ogóle temat do kasacji
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() ja kiedys bawilem sei MC, ale po hacku wywalilem to xpp
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żeby nie było że jestem.....
Nie przeszkadza mi to że ktoś używa bota, lecz w kur.. mnie to że chwali się tym co nie osiągnął sam i na dodatek kogoś obraża... Bo ja broń boże nie mówię że i ja kiedyś zacznę być w tej 95...
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() nabiłem 120 level bez jakichkolwiek pomocy, grałem w Tibie od 5 lat i odniosłem więcej niż ty. Co ty sie tu udzielasz co? Co takiego osiągnąłeś? Ja po latach w Tibie na prawdę nie ma co tu osiągać i wszysto staje się nudne.
**Wole zalowac czegos co zrobilem, niz to czego balem sie zrobic. / Adi **15:45 Adii Getes [147]: 08:24 Ferks: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 17043674 gold. |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2007
|
![]() @master-saverkok
haha, master czy jak tam Piotr w.? hacka nie pamietasz? dalej uzywaj bocikow, gl |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ty jesteś kimś z 45 levelem... idź noobie idź hahaha
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Imię: Master-Sarevok
Gildia: White Eagles
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Wez.. po co ty sie z nimi wyzywasz? Polowa z nich nie ma pewnie nawet 60 lvla.. a mowie tak, bo wiem jak sie zachowywalem jak mialem 40 lvl i bylem wladca swiata tibijskiego.. Mowicie, ze gowno i beznadzieja, ale sami powiedzcie jak tu nie botowac, jak expisz recznie po 6h, a tu kumpel stawia na bocie na nocke i wbija wiecej niz ty nic nie robiac.. ;] Na xanterze to norma, ze ludzie botuja. Wpada koles na poi dle, patrzy expi sobie 3 ludzi recznie, a ten od razu z pytaniem czy mc.. XD
.::edit::. Przyjemnosc gry skonczyla sie 3 lata temu, jak wiekszosc kumpli przestala grac, a ci nowi, ktorych sie poznalo to w wiekszosci tacy, ze z nimi czy bez nich, to zadnej roznicy.. o i tak powiem
![]() Ostatnio edytowany przez Master-Sarevok - 23-02-2008 o 20:16. |
![]() |