![]() |
#4581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2007
|
![]() dobra raperzy wy*******ac na hip-hop.pl
gader myslalem ze jestes madrzejszy (chodzi mi o forum) ale widze ze na kazda zaczepke/prowokacje MUSISZ odpisac. Czasami lepiej zignorowac bo wiadomo kazdy zna 'nie walcz z debilem - najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a potem pokona cie doswiadczeniem' czy jakos tak. A co do rookowania - zawsze mi sie to kojarzy z dzieckiem ktore tupie nozkami bo zabralo sie mu zabawke bo pora wyjsc z piaskownicy i isc do domu. Twoj char - twoj wybor, w sumie to wybotowany char wiec zapewne duzych oporow nie miales zeby go 'troszke zrookowac' :>. |
![]() |
|
![]() |
#4582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() oneone slayer!
mam numer do sokoła kurwa , wysle mu twoja nawijke moze kurwa cie wezma na druga czesc tpwc. jestescie kurwa smieciami wszyscy po kolei kurwa , bez wyjatku , popierdolency i kurwa zniewolone dzieci , oby kurwa wam matki kable ujebaly bo az nie da sie tego czytac. |
![]() |
![]() |
#4583 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pephy The Deader ma zuy dzien ![]() Ostatnio edytowany przez Piesek - 22-02-2008 o 16:01. |
|
![]() |
#4584 |
Guest
|
![]() "jestescie kurwa smieciami wszyscy po kolei kurwa , bez wyjatku , popierdolency i kurwa zniewolone dzieci , oby kurwa wam matki kable ujebaly bo az nie da sie tego czytac."
DOKLADNIE! |
![]() |
#4585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() PrzePhany
Po 1 jezeli by to bylo takie marne to po 1 rymie bys przestal czytac. Z drugiej strony to bardzo ciekawe, jak zwykle pismo moze zadzialac na takiego narkomana jak Pephy. Nagla zmiana tematu na przyslowiowe "gowno" a on juz focha strzela ![]() Tak by the way Nienawidze polskiego hip hopu ![]() Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 22-02-2008 o 20:51. |
![]() |
![]() |
#4586 |
Użytkownik Forum
|
![]() Piesek
Szczerze mowiac, calkiem niezle ci idzie dissowanie ![]() |
![]() |
![]() |
#4587 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak wiemy Ryba aka Yunichi aka Paslecki Gangsta bardzo lubi gangsta rap i tu mamy jego nagrany popis !
http://pl.youtube.com/watch?v=0ocJ88...eature=related
#4588 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDD |
![]() |
![]() |
#4589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: LKR
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Collel Tellederluksap
Profesja: Elder Druid
Poziom: 95
Poziom mag.: 63
|
![]() o.O odblokowany znowu
![]() |
![]() |
![]() |
#4590 |
Guest
|
![]() Feb 23 2008, 23:25:47 CET Killed at Level 81 by Panicore
and by Polathanem a cama nie dostalem gratis : ( xD |
![]() |
#4591 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4592 |
Guest
|
![]() uznany zostalem za szpiega : P co do kojarzenia - nie dziwie ci sie, bo dlugi czas bylem retired : P (zreszta do matury dalej jestem)
|
![]() |
#4593 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak mozna Nedziusia nie kojazyc.... xD
|
![]() |
![]() |
#4594 |
Guest
|
![]() Jak ty jestes nowy i wybotowales 100lvl pamietam zaczelo sie od rotow pozniej zolwie i tak do konca to sie nie dziwie ze go nieznasz jak od niedawna tu grasz, duzo starych wilkow obsidia nie znasz z tego wniosek.
|
![]() |
#4595 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wybacz gram od czasu gdy Pephy mial ~70lvl - wakacje 2006. Kiedys ponad rok temu KUPIłEM!(nie boje sie przyznać chociaż wiem, że to żal) chara Adziq el'Baq kojarzysz? Jak nie to sie nie wypowiadaj. Bo on z Vekaba naprawde byli znani. Poza tym powiem Ci jak botowalem na mainie: -gralem od 20lvla -cycki na thais (suv mnie chcial ujebac bo duzo online bylem;p) -DC -roty lb -turtle -frost gianty -turtle -of -turtle Ostatnio edytowany przez Piesek - 24-02-2008 o 18:34. |
|
![]() |
#4596 |
Guest
|
![]() @Romas
na obsidii gram ponad 2 lata, rozne chary bo rozne, ale za jakiegos starego wilka sie nie uwazam i nie mam zamiaru : P @gader to gram troszke dluzej : - ) wcale ci sie nie dziwie ze mnie nie kojarzysz, bo ja ciebie gdyby nie forum tez bym pewnie olewal : P ale no offence ofkoz a tak btw to sie ferie koncza a matura za pasem : ( Maturzysci wszystkich krajow laczcie sie <na piwie najlepiej> |
![]() |
#4597 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@matura Ja sie lacze przy piwie zawsze, ale jeszcze rok mam ![]() |
|
![]() |
#4598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() spindalaj
![]() pephy cziter ma swiatłohaka! ![]() anni 2:1 kotku :c
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4600 |
Guest
|
![]() gratz misiaki ;]
|