![]() |
#5321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Luminera
![]() |
![]() Sword przed kickiem:
![]() Bardzo słaby ale nie skiluje bo z bronia 52 atk na 65 swordzie wale tyle lub podobnie co moj kolega 79 axe i 39 atk u jego broni. Lvl przed kickiem: ![]() Tu lvl po kicku xD : ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5322 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elin Aegzo
Profesja: Paladin
Poziom: 16
Skille: 45/25
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Heheh, dorzuce coś od siebie
![]() Awansik: ![]() Skille / EQ: ![]() Ostatnio edytowany przez Milek120 - 23-02-2008 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5323 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
heh thx ;p wiem wiem ze zle zrobilem łacząc polski z ang ale doszlem do tego jak juz konczylem i nie chciało mi sie zmieniac ;s prawie 4h sie meczyłem !! xD chyba z 2 fotki sa z Toba ![]() ![]() thx bixot too ![]() Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 23-02-2008 o 18:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5324 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Lucas no wiem xd ale w sumie ja nie widziałem po ile to chodzi a kaska potrzebna była xP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5325 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Poziom: 103
Skille: 84/80
|
![]() Zajebisty filmik Lucas ^^
EQ done, mam aż 17k, teraz zbieram na Addon.. Jaki? Barb/Assassin? idk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Profesja: Sorcerer
|
![]() Nirvana - Smell Like Teen Spirits
A co do filmiku, jak ma przedstawiać "życie" to jest ok, ale ja nic szczególnego w nic nie ujrzałem, oprócz sklejki ss'ó z advance : s |
![]() |
![]() |
![]() |
#5328 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5329 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@ Even w Polsce kosztuje 549 zł. Akurat od wczoraj jest promocja w MediaMarkt która trwa 4 lub 6 dni z tego co wiem. @ Topic Gratz all ![]() Ostatnio edytowany przez RZal_is_nup - 23-02-2008 o 21:49. Powód: StoProcent |
|
![]() |
![]() |
#5330 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5331 |
Guest
|
![]() Wiesz co ci debilko powiem ? Że ty jesteś tak głupi, że tego nie da się opisać uczęszczasz do gimnazjum koledzy cię pewnie na*******ają co przerwę i tak o to po ciężkim kolejnym dniu w szkole wracasz do domu po czym siadasz przy komputerze podziwiasz swój śliczny modem i kable którymi stara cię biję wieczorami po czym uruchamiasz neostrada***** czy jak to sie tam zwie i wchodzisz na forum ... myślisz 'ahh dziś to mi kurwa wpierdolili muszę się na kimś wyżyc, o może dziś szadoła zwyzywam (no i co sie okazuje ? że szadoł ma cię w dupie .. ) szukam dalej o może dziś drath ? i dziecko neo 'konstruuje' wypowiedzieć żeby jak najbardziej zbłaźnić samego siebie ale żeby się na kimś wyżyć bo w rl nie może więc trzeba na necie bo tam mnie nie znają.' Wiesz czemu użyłem anonimowego konta ? Ano po to byś poczuł się 'jak to jest'. Btw. uwierz mi, że ja patrząc w lustro nie muszę płakać, proponuje ci znajdź sobie dziewczynę, będziesz miał zajęcie
![]() |
![]() |
![]() |
#5332 |
Zbanowany
|
![]() @rzal_is_nup a ty nie ukrywasz sie pod nowym kontem ? obwiniasz go jakimis pierdolami a sam nie jestes lepszy ;s (mozliwe ze czegos nie doczytalem bo nie mam ochoty czytac tego syfu)
z racji tego ze wbijam po 15dniach na paccowe konto , brakowalo mi 11% i wszyscy na game-chatcie mowili ze nie ma kickiow ,wbijam oto lvl : ![]() looking team to wrl quest (ten z v shieldem) edit : rzal thx shadow ... pedal? ![]() 22:38 Robin Royal'Hood [70]: pg _/ 22:39 Shadow Druid of Luminera [80]: lols Ostatnio edytowany przez zbanujMniePlx - 23-02-2008 o 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
|
![]() Ucichly klotnie na jakis czas to znowu sie znajda dwa pajace co sie beda wyzywac nawzajem ... zalosne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
Imię: KaYou Master Of Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Mystic Warriors
Poziom: 71
Skille: 90/70
Poziom mag.: 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5335 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
3UP i UP: GRATZ DOWN: Kto jest pawianem? Stary, stara czy oboje że masz takie wystające dupsko? A może od ojcowskiej miłości twojego taty tak ci zostało. ![]() Ostatnio edytowany przez RZal - 24-02-2008 o 00:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5337 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5338 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Poziom: 103
Skille: 84/80
|
![]() Kilka SS...
Mlvl Druidem, przecież trzeba jakoś wykorzystać czas, kiedy Cipy nie dają expić... ![]() Nie kickowało od 2h, to poszedłem pozbierać Dragon Hamy na Dragi. Mam loota ;s Skórki zdzierałem z tych smoków, co ludzie zabili, i kase mam z maców ;D Jakoś trzeba sobie radzić, Addon plx ![]() I przy okazji new EQ. ![]() Ostatnio edytowany przez Yen - 24-02-2008 o 02:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() i znowu sie kluca
@rzal rzal ty naprwade powinnienes sie leczyc bo nikt oprócz ciebie nie zaczyna bez sensownych klutni a moze ty poporstu lubisz jak ktos sie na tobie wyzywa jedyne co o tobie sadze to jestes zdrowo pierdolniety ze po kazdym jezdzisz bez przyczyny. Juz nawet shadow sie uspokoil chodz przez jakis czas tez sie ostro kluci ale chyba zrozumial ze to do niczego nie prowadzi. Chyba pod choinke teraz musze dla ciebie zamówic mózg u świetego mikolaja bo raczej sam go se nie zamówisz ![]() @gz all lvl mlvl skilli addonów i eq teraz mój maly skromny advens o.0 ![]() czy cos takiego nie wydaje sie wma bardzo smieszne?? ![]()
http://forum.tibia.pl/showthread.php...86#post2650786 Ostatnio edytowany przez Zabic - 24-02-2008 o 03:38. Powód: bo lazienka byla nie czynna:P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5340 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |