![]() |
#1 |
Frequenter
|
![]() Witam! Od pewnego czasu zajmuję się robieniem filmików, ale niestety nic lepszego nie mogę zrobić, ponieważ nie mam żadnego programu do obróbki filmików! Szukałem i nie znalazłem ! Nie chodzi mi o jakiś strasznie skomplikowany program, ale musi być darmowy ![]() ![]() Z góry thx Pozdro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() windows movie maker
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Windows Movie Maker.
@Up Kufa, sekundy : P
![]() |
![]() |
#4 | |
Frequenter
|
![]() Wielkie dzięki obydwu panom
![]() @Edit: Wie ktoś skąd szybko to pobrać na Windowsa XP?? Bo ze stronki http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...e+Maker+2.1+PLto to idzie w tempie żółwia, bo Cytuj:
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie Ostatnio edytowany przez piternet - 24-02-2008 o 16:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ja bym polecał Sony Vegas 7.0, tym bedziesz mógł zrobić coś konkretnego.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
|
![]() MAGIX movie edit
temat poruszany miliard razy o takich programach ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() adobe premiere
|
![]() |
![]() |
#9 |
Frequenter
|
![]() Ok, a coś po polsku (albo spolszczenie do programu)??
P.S. Mam Windows Movie Maker, zna ktoś jakiś
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie Ostatnio edytowany przez piternet - 24-02-2008 o 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() Windows movie makera masz wbudowanego w systemie XP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Windows Movie Maker jest najlepszy dla amatorów. Jest prosty, po polsku i daje niezłe efekty. A ściągajcie sobie Adobe Premiere, Uleada, albo Jahshake. Ale zanim ściągniecie sam program, spolszczenie i tony instrukcji... zdążylibyście zrobić o wiele lepszy w WMM.
Vial
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Sony Vegas 7.0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() las vegas 4.2, ewentualnie setsej ipulg 4.5
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula