|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Jakby Twoje porównać z moim... xP bez komentarza. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Kolejny "njus:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Hihi...ale lepsza jakość a nie ilość ;P *** Apokalipsa ! Cytuj:
Wydaje, się, że Albo Bill zmądrzał, albo ... No właśnie, czemu "W zapomnienie mają również odejść groźby dotyczące patentów" Ot dlaczego : Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Up
To samo pytanie u mnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fakt jest nim teraz Steve Ballmer.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Co do programowania.
Wzialem sobie klase w stanach "Comp Sci" - ktora ogolnie jest nauka programowania w javie. W przyszlym tygodniu mamy 24-ty (i ostatni) tydzien. Obecnie piszemy projekt ktory ma symulowac gre w BINGO. Niby nic takiego ale pare detali jest (napisanie tak zeby numer byl losowany tylko raz, zaznaczanie na tabelce wylosowanych numerkow, GUI) wiec jest w co sie bawic. A co do JAVY wiem ze nie ma zbyt pochlebnych opinii (nawet wsrod naszego nauczyciela ![]() A nie tak jak w polsce kiedy zygac mi sie chcialo jak przerabialismy pascala...
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 23-02-2008 o 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() Actina E8200
-Windows Vista Home Premium PL -Procesor Intel Core 2 Duo E8200 -Pamięć cache L2- 6MB/FSB 1333MHz -Płyta Głóna: Gigabyte -Pamięć RAM 2048MB DDR2 PC800 -Dysk twrdy 500GB SATA II 16MB CACHE -Graficzna GF 8600GT 1024MB -Karta Sieciowa 10/100/1000 Mbps -Czytnik kart, 6 portów USB Opłaca się za 2800zł? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() Dla mnie się opłaca, ale wolałbym XP za Vistę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() @Up:
A jakieś argumenty?? Visty nawet bym nie chciał, w sklepie spytałbym czy możnaby zamienić na XPeka czy coś, a używać to tak do gier i gg najczęściej |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() No to teraz pytanie w strone informatyków/znawców:
Czy możliwe jest uszkodzenie/upośledzenie komputera, gdy gra on na full obrotach przez 12 godzin? Ostatnio zauważyłem, że z moim jest coraz gorzej, mimo że wciąż go skanuje, czyszczę,defragmentuję i dbam o jego temperaturę. Mam nadzieje, że przez granie pierdyknie mi? ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() ja mojego wylaczam co trzeci dzien na 5-6 godzin snu i jak na razie spadkow wydajnosci nie zauwazylem, watpie czy elektronika moze sie w takiej skali czasowej zuzywac, juz predzej monitor.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przedewszystkim- za słaba karta graficzna. Procesor jest porządny, ale trzeba pamiętać, że procesor i karta graficzna są od siebie zależne, możesz mieć ultraszybki procesor, ale w grach i tak będzie do dupy, bo karta nie nadąża.
Ja bym wymienił kartę na Gigabyte Geforce 8800 GT, i płytę główną zgodną z SLI, bo po jakimś czasie, gdy już najnowsze gry nie będą ci śmigać na maxa, to wystarczy dokupić drugiego Geforce'a i podkręcić procek. Kuzyn ma takiego Geforce'a, procka C2D E4500, Geil Dual Ultra 2x 1 gb i Crysis, na maksymalnych detalach, rozdzielczość 1024x 768 i 2x antialiasingu działa mu cały czas płynnie, tylko jeśli bawisz się w edytorze, i robisz jakieś rzeczy dziwne, to wtedy zetnie, ale w grze to nie ścina. Jeśli wolisz CrossFire, to warto kupić jakąś płytę główną zgodną z crossfire i kartę Radeon 3870 X2, która podobno ma niesamowitą wydajność, ale nie wszystkie gry są zgodne z crossfire. btw. Najlepsze pamięci to Geil Dual Ultra. A, i NIGDY, ale to PRZENIGDY nie kupuj DDR3! Broń Boże.
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pytałeś, czy dobry zestaw, ale niech ci będzie.
-Po co Vista? -Jaka płyta główna? -Jaka karta graficzna?(firma!!! I po co do cholery w takiej słabej karcie 1 GB RAM?!) -Jaki dysk? -Po co taki mony procek? Może podasz łaskawie konkertne modele? Powiem to, co zwykle: do gier kup konsolę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
|
![]() Witam , zessałem wczoraj program Windows Visual Studio 2008 ( Wersja trial ze strony producenta ) I mam takie pytanie. W szkole na informatyce stworzyliśmy taki mini program z 3 przyciskami ( SHOW , HIDE , EXIT ) ( Robiliśmy to przy pomocy innego programu ale bardzo podobnego ) Ja miałem działający tylko EXIT
![]() ( Szukałem poradnika w google ale to dosyć świeży program więc jeszcze nie ma ) ( Robiłem osobny temat ale modki skasowały ![]() ( Ze szkoły pamiętam jakieś ........Caption = "TEXT" ale i tak nic nie moge osiągnąć ) Z góry dzięki. @Do autora tematu : Całkiem niezły pomysł, od czasu do czasu wejde i poczytam ![]() Ostatnio edytowany przez Xydijo - 25-02-2008 o 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A do GG? <znaki>
![]() |