![]() |
#5363 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() Rzal upadles nizej niz szadoł ^^ smutne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5365 |
Zbanowany
|
![]() to jest straszne ^^ myslisz ze przejme sie wypocinami na forum jakiegos maniaka ktorego nawet nie widze ?
i ile zajeło ci pisanie tego posta ? godzine ? gratulacje ,jak chcesz pospamowac to mamie na gg i wejdz swoim prawdziwym acc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5366 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
Stan: Na Emeryturze
Świat: Luminera
|
![]() @Zabic
Prosze cie wez sie nie odzywaj, bo widze ze za wszelka cene chcesz zablysnac i powiedziec cos madrego ale jak zwykle ci nie wychodzi xd twoje posty sa smieszne @Yrek Gratssss pałoooo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5368 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Cytuj:
@Kem3s: Widze, że już coraz mniej masz do powiedzenia. Może dojdziesz do perfekcji i nauczysz się trzymać mordę zamkniętą 0o? Cytuj:
Edit: zmieniłem zdanie, masz znaj łaskę pana [CHAR]Rzal of Luminera[/CHAR] Użytkowników czytających ten temat: 7(zarejestrowanych: 5, gości: 2) RZal, Emon'druu, Lubiam_Placki, Mefjuu, zbanujMniePlx OK? Ostatnio edytowany przez RZal - 25-02-2008 o 17:18. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5369 |
Zbanowany
|
![]() gejoss997
mowilem ze nie wbije 80 lvl ^^ chyba ze next owner jesli kiedykolwiek bedzie . btw zrobiles niezla glupote ze mi mowisz ze mnie bloknie . jakbys tego nie powiedzial to bym z nim poszedl . teraz napewno nie ^^ zreszta nie wierze ze ktos sie chce ciebie sluchac narcia k00gz szkoda ze nie skopiowalem rozmowy z dp w veno ![]() byla mniej wiecej taka: kogz [80pg] : ja biore 75 na klate (cienko..) kogz [80pg] : nie no tak na serio moze wezme 60 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5370 |
Zbanowany
|
![]() up albo jestes kolejnym uposledzonym dzieckiem internetu ktore boi sie ujawnic publicznie albo jestes na tyle po*ebany ze czytasz te wszystkie durne spamy z tematu luminery/luminera rl foto .
a i nastepnym razem nie musisz opowiadac swojej historii rodzinnej wystarczy ze nie bedziesz spamowal wystawiając ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#5371 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
|
![]() EDIT :Błąd ortograficzny =)Poprawiłem go ..
I tak powstaje kolejna strona spamu,wszyscy cytują się nawzajem ^.^ Dobra Róbcie co chcecie =),ale przynajmniej jakiegoś screenshota trza dać... @Lucas Gz...Dawaj 150 ^.^ @Emon Podoba mi się to co napisałeś xD Cytuj:
autorskie xD...<joke>... @Shadow Nie chce się czepiać Ciebie,ale nisko upadłeś dając ten bezsensowny i głupi post z którego nic mądrego nie wynika. Rób co chcesz ,ale po co prowokować innych ludzi! i zaczynać z nimi znowu konflikt od którego powstanie kilka stron spamu. PoZdr0^.^ jak zaraz to zacytujesz to jestes bez kitu niedopierdolony i uzalezniony! xd! więc lepiej nie cytuj xD.. ************************************** Powoli coś straty odrabiam...więc może niedługo dam z 92 lvl... ss: ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fragles_Luminera - 25-02-2008 o 17:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5372 | ||||||||
Zbanowany
|
![]() up tak czesc even/don/jarek/mutikax/riten ,zresztą poco zgadywac?
i tak to nie zmieni tego ze jestes idi*tą ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
cos jeszcze? a i oczywiscie jedyne gz ktore nalezy sie Bixotowi ; ) pozdro Ostatnio edytowany przez zbanujMniePlx - 25-02-2008 o 17:59. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5373 | ||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2007
Lokacja: Bialystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 82+
Poziom mag.: 18
|
![]() Czytam ten temat i czytam, i co?I nic.Rzal w miarę ustąpił, to teraz Lubiam Gejsze chce być pro evul mastah, żeby komuś po rodzinie pojeździć.
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Chyba to wszystko z mojej strony..., teraz czekam na odp Gejszy. Btw.Gratz Lucas ;p |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5374 | ||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() pozdro&wyjdz |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5375 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Zapomnialem pogratulować :
Bixemu :* Lukasowi :* I reszcie co zamiescili jako jedni z nielicznych sski na tym forum ![]() ![]() @ Zbanuj mnie Plx Cytuj:
![]() Cytuj:
Wypad z forum -.- Hell Yeah.
Ostatnio edytowany przez Yrelius - 25-02-2008 o 19:10. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5376 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Ej ja terz pl, friends? Ale friends? No pls vip, ej vip frends. Ja pl, vip.
PHP Kod:
Lubie_Placki: Ić stnont. DOWN: [CHAR]Rzal of luminera[/CHAR]<- nie mam dedów :< Ostatnio edytowany przez RZal - 25-02-2008 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5377 | |
Zbanowany
|
![]() Wikipedia - Ironia .
Gratulacje Wam ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez zbanujMniePlx - 25-02-2008 o 19:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5378 |
Użytkownik Forum
|
![]() NC Co sie dzieje na tym forum naprawde jesli checie się wyżyć idzcie pogadać na gg ew. w tibi tu jest team z ZDJĘCIAMI powtażam ZDJĘCIAMI i jeszcze RAZ
>> ZDJĘCIAMI << Cofnijcie sobie na 2,3,4,5,6 itd stronke zobaczycie ani 1 posta bez ss nikt nie wrzucal na siebie nawet dalej 100+ str. Niewiem po co to wszystko, zeby pokazac kto lepszy? tu sie pokazuje fotki ze swoich adwanców huntów a po co komu " tfuj stary to ..." i salwa słówek SS z dawnego hunta ![]() ![]() GZ Yreluś ;* xxD Bixot thx i równierz GZ , gogo 100 ![]() Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 25-02-2008 o 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5379 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lubie placki czy jakies tam gówno
Z kad sie tu dzieciaku wziales? Przyszedl nastepny juz n pajac i zaczyna spamowac. Cieszymy sie ze dostales w prezencie od starych neostrade ale nie musisz odrazu pokazywac wszystkim ze jestes dzieckiem neo ... ludzie zastanowcie sie. Jeden sie uspokoil to przyszedl nastepny niedorozwój. Błazenada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5380 |
Użytkownik Forum
|
![]() No własie widze kogo tu nie nauczyli pisac po "polskiemu". Twoje wypowiedzi tez koncza sie offtopami wiec nie pierdol
![]() |
![]() |
![]() |