![]() |
#42 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 02 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iron Epee
Profesja: Knight
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
no bo jak mozna miec przy sobie: shotguna, Bazooke, snajperke i wiatrówke jednocześnie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Świat: Harmonia
|
![]() Albo jak można mieć przy sobie ok. 100 spearów?
![]() Albo je pchać,ale chyba koparką xD
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Ruphus Son of Fury
Profesja: Druid
Gildia: Wilk samotnik =P
Świat: Honera
Poziom: 38
Skille: 20/24
Poziom mag.: 40
|
![]() Cóz...Tibia to gra magiczna i do realizmu jej daleko- i dobrze!
A teraz co do serpent sworda- w krakowskim Muzeum Czartoryskich w Zbrojowni można zobaczyć miecz, który kształtem idealnie przypomina tibijski serpent. Tylko tyle, ze jest dwuręczny.
>>człoweczeństwo to wcale nie najlepsza opcja<< ...."Wyciągnąłeś na mnie miecz.. Źle zrobiłeś"..... 10:17 Arek of Honera [23]: ile warta jest ruszczka quagmire rod prosze wazne! Najszybsze zarabianie na PACCA Najszybsze zarabianie na PACCA 2 Instrukcja obsługi |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2007
Lokacja: Zatyle pomorskie
Imię: A po co wam to?
Gildia: Telenowela Argentyńska
Świat: Polska
Poziom: Hlv
Skille: 150\190
Poziom mag.: 99
|
![]() Po co taka rzecz która jest do niczego?
serpent swordem bije sie tak samo jak szablą powtarzam jak szablą nie szpadą! Spike sword to szeroki miecz więc da sie walczyc MLSem dało by sie walczyć w RLu Golden armor a skąd wiesz czy nie jest dla ozdoby domku??
Czemu akurat patrzysz na mój podpis? Ostatnio edytowany przez Dvawerniak - 25-02-2008 o 20:39. Powód: sorry men but you must kiss me in ass but you must'nt pay me 50000 kk |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2007
Lokacja: Zatyle pomorskie
Imię: A po co wam to?
Gildia: Telenowela Argentyńska
Świat: Polska
Poziom: Hlv
Skille: 150\190
Poziom mag.: 99
|
![]() Ja WidziaŁem Rota W Telewizji! W Filmie Przyrodniczym Pokemony! Jezeli Chcesz Sie Dowiedziec Cos O Potworkach W Tibi WŁĄcz Polsat O 8.00! Jest Taki Pokemen Co Przypomina ParÓwke I Śa AŻ Trzy!
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2008
|
![]() @UP
Ahahaha... P0k3m0n pwn3d! @Topic Już nieraz zastanawiałem się nad tym, jendak doszedłem do wniosku, że TO TYLKO GRA |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Irlandia
|
![]() Hmmm taa... tibia i realizm haha! Magic light wand na baterie... a znaleźliście kiedyś w zimie zamrożone światło gwiazdy i włożyliście sobie do domku? A zdarzyło wam się kiedyś zabić bananem nabitym na najświętsze drewno bananowca? Nie sądze... Ciekawy jest też paralizator zwany wand of vortex... Nie ma co się tu realizmu doszukiwać, bo gdyby tibia byla jak real to kto by w nią grał? To samo tyczy się broni - nie wiemy co sobie tam Cipsoft wymyślił - czy te bronie są magiczne czy też zostały wykute przez elfy, że są takie mocne. Większość rzeczy jest nierealistyczna w tibii, co się tu rozpisywać.
Oj ale sie nagadałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Omfg ludzie, widziałem już wiele tematów, ale ten to już ostra przesada xD
No sory, ale ja gram w Tibię właśnie DLATEGO, że mogę choć na chwilę oderwać się od rzeczywistości... Wiem, że cipy troszkę przesadzają, ale chodzi mi tutaj o takie rzeczy jak skrzynki pocztowe (jakby dłużej pomyśleć, na pewno znalazłoby się kilka rzeczy, które mogłyby zastąpić skrzynki, a pasowałyby do klimatu Tibii), Walentynki oraz pływanie z czepkiem na "ryju" przy plaży gdzie opalają się pixelowe ludziki w kolczugach sączące drinki "z palemką" na rozłożonych leżaczkach... Zastanawiam się, czy gralibyście w Tibię, gdyby chociaż w 50% (nie licząc grafiki z wiadomych powodów - wiele osób gra w Tibię ze względu właśnie na nią) byłaby podobna do realnego świata. W dodatku balansowanie profesji nie byłoby możliwe gdyby w tak dużym stopniu jak chcecie ta gra przypominałaby teraźniejszość. Ale to tylko moje skromne zdanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Omfg ludzie, widziałem już wiele tematów, ale ten to już ostra przesada xD
No sory, ale ja gram w Tibię właśnie DLATEGO, że mogę choć na chwilę oderwać się od rzeczywistości... Wiem, że cipy troszkę przesadzają, ale chodzi mi tutaj o takie rzeczy jak skrzynki pocztowe (jakby dłużej pomyśleć, na pewno znalazłoby się kilka rzeczy, które mogłyby zastąpić skrzynki, a pasowałyby do klimatu Tibii), Walentynki oraz pływanie z czepkiem na "ryju" przy plaży gdzie opalają się pixelowe ludziki w kolczugach sączące drinki "z palemką" na rozłożonych leżaczkach... Zastanawiam się, czy gralibyście w Tibię, gdyby chociaż w 50% (nie licząc grafiki z wiadomych powodów - wiele osób gra w Tibię ze względu właśnie na nią) byłaby podobna do realnego świata. W dodatku balansowanie profesji nie byłoby możliwe gdyby w tak dużym stopniu jak chcecie ta gra przypominałaby teraźniejszość. Ale to tylko moje skromne zdanie ![]() @Metal'Hard'Rocker Uważaj, bo w średniowieczu ludzie wiedzieli o istnieniu dinozaurów O.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Mythic Sniper
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 93/67
Poziom mag.: 20
|
![]() nie czytalem wszytskich postow, ale autor tematu pisal mi ze niektorymi bronmi z Tibii nie da sie zabic, nic bardziej mylnego : kazdym przedmiotem w rl life da sie zabic
![]() ![]()
20:39 Luciara Jukuta [10]: ty chyba mas znajlepszy lvl tu hail me and run !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202