![]() |
#9181 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2007
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eclipse Mastah
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
|
![]() Nie jest ważne jak kto wygląda panowie tylko kim jest i jak sie zachowuje to jest temat poświęcony screeną na neranie a nie kłótniami kto ile waży i ile ma wzrostu A to, że na wzajem siebie obrażacie i poniżacie świadczy o tym, że jesteście oboje żałośni i w koncu KURWA MORDA DEBILE BO JA TU WCHODZE ZOBACZYC SCREENY A NIE WASZE KURWA POJEBANE TEKSTY POZIOMU SZKOŁY PODSTAWOWEJ.
To na Tyle. |
![]() |
|
![]() |
#9182 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hansu
Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 02 2007 Lokacja: Legnica Wiek: 18 Stan: Aktywny Gracz Imię: Marcus Flan wieczek_osg Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2007 Lokacja: Daleko... xD Stan: Zbanowany Imię: Marcus Flan Hansu.. za ile kupiłeś chara?? ![]() |
![]() |
![]() |
#9183 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Zgierz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Teraz speedy został ponizony więc próbuje uleczyc jeden z wielu kompleksów i sie smieje z kogoś na forum... ;< Biedny
@down Zauwazmy, ze Ty w ogole nie masz po co tego "jeść" jak nie ćwiczysz ... |
![]() |
![]() |
#9184 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tez niejadam takich rzeczy ;d |
|
![]() |
![]() |
#9186 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ps. Wogóle niewiem kurwa kim jestes a sie dojebałeś wiesz? Morski c oś napisał i domnie sapiesz oto? Czy ja napisałem na ciebie jakąś złą rzecz przed tym jak na mnie najechałeś ? Nie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9187 |
Zbanowany
|
![]() Umiesz czytać ze zrozumieniem? Przeczytaj all up ;> Zauwaz ze Ty zaczales do mnie sapac. Ja tylko skomentowalem post Morskiego i w nim nie padlo Twoje imie, nick z Tibii....
Powiedzial to Norvill, czlowiek podobny do speediego ;< Poprosil Cie zebys komentowal? Do tad nie widzialem zebys na to forum zaglądał ![]() Ostatnio edytowany przez Baruteq - 25-02-2008 o 23:59. |
![]() |
![]() |
#9188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Bodzio'Szajs
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() @ Parę postów up /\
Podsumuję to może tak... Inteligentna rozmowa inteligentnych ludzi... @Baruteq Popieram, czemu sie masz siebie wstydzić, ten co z Ciebie się śmieje to tylko dlatego, że ma sam takie kompleksy... Pozdro dla wybranych (Old good Nerana) |
![]() |
![]() |
#9189 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zielenczanin
Dobrze małpko ty moja :* ![]() banan Plx Nastwaiam Radary.. 3..2...1...!!! |
![]() |
![]() |
#9190 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
az sie łeska w oku kreci ![]() !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a i Speedy nic nie chce mowic ale sam kupiles hara....wiec czemu sie czepiasz innych.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam non stop kontakt ze starym speedym wiec nie masz co sie wykrecac....
Górnik Zabrze!! Wyznawcy Górnika!! Ostatnio edytowany przez Alendzio - 26-02-2008 o 00:23. |
|
![]() |
![]() |
#9191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]()
#9192 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
allegro 60 lvl sie kupilo wbilo 80 i sie szpanuje ;p @morski i tak jestes ciota |
|
![]() |
![]() |
#9193 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Gildia: Matsunai
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Baruteq Nie przejmuj się tym bezmózgowcem, z tego co widzę wyglądasz normalnie, zdjęcia spee'diego ocenić nie mogę bo go nie widziałem.
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
|
![]() |
![]() |
#9195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Imię: Mari'sa
Gildia: Eternal Dragons
Świat: Nerana/Aldora
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() Jezu ludzie chcecie sie kłócić kto jest większym koksem i gadać o "koxach"
idźcie sobie na jakieś forum sportowe i tam sobie pogadajcie. Pozdro i poćwicz.
2:05 Ari Palladin [14]: CZy przy dedzie wypada pacc?10nie Idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to sie nazywa?? To lojalność... |
![]() |
![]() |
#9197 |
Guest
|
![]() Speedy jak na kogos najedzie to juz Banan na ryju wyskakuje z radosci taki kozak jestes pokaz swaja fotek bauhauhuha ja sie troche posmieje
![]() ![]() |
![]() |
#9198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() Up.
Idz już na tą swoją Candię. Starczy już spamerów w tym temacie.
#9199 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Myslicie, ze ja sie tym debilem przejmuje?;> Naprawde, zażenował mnie gdy wstawił moją fotke na forum. Mam swoją ekipę na rl i tylko z ich zdaniem sie licze, a taki speedy w dodatku przez neta to sobie może... Ale zemsta jest słodka ![]() Jakies ode mnie: ![]() I questy: ![]() ![]() Pozdrawiam, Baruteq Ostatnio edytowany przez Baruteq - 26-02-2008 o 09:19. |
|
![]() |
![]() |
#9200 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Cytuj:
A czemu nie zapytasz jego za ile on kupil chara dzieciaczku ? zreszta kto jak kto, ale ty nie masz prawa wypominac takich rzeczy dziaciaku. A ogolnie jestes rzadki grubasie... |
|
![]() |