![]() |
#1021 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: LW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Craftman
Profesja: Druid
Gildia: Serce Wiatru
Świat: Aerie Peak
Poziom: 53
|
![]() 1. Za reklame sie placi jesli przynosi ci jakis zysk.
2. Od czegos trzeba zaczac. 3. No niestety, tylu graczy, tyle for. Ostatnio edytowany przez Craftman - 20-02-2008 o 16:37. |
![]() |
|
![]() |
#1022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() @Up
Zapraszam, do regulaminu forum. *** ![]()
#1023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
|
![]() Tracisz tylko wytrzymałość przedmiotów, którą możesz (za niewielką opłatą) zregenerować u najbliższego vendora.
#1024 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
70-80 golda u prot warka, czy też 40 golda u szlafroków za jedno wieczorne wipe party potrafi zaboleć.
![]() |
#1025 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
![]() |
![]() Mam prośbę, otóż
Czy może mi ktoś powiedzieć jak najwięcej o Frostwolf Keep? Gdzie to dokładnie jest (wiem że gdzieś w Alterac), na jakim levelu najlepiej tam robić questy (?) itp |
![]() |
![]() |
#1026 |
Użytkownik Forum
|
![]() Frostwolf Keep to miejsce gdzie zaczyna Horda na battlegroundzie "Alterac Valley"
![]() http://www.wowhead.com/?zone=2597
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 21-02-2008 o 19:35. |
![]() |
![]() |
#1027 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() A ja mam pytanie. 10dniowy trial. Może do niego służyć wcześniej ściągnięty WoW z torrenta, or sth. (Najnowszy patch z dodatkiem), czy jednak koniecznie trzeba ściągać ten śmieszny "Trywow" (czyli kolejne 3gb)? Bo jak mam tego normalnego wowa, to mi hasła nie akceptuje, a na stronie wowa akceptuje i mam wpisane "Trial". Btw. pytanie do tych, co płacą. Ile wam miesięcznie wychodzi?
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
#1029 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a jestes pewny ze zakladasz triala na woweurope a nie na us ? Tak samo z wersją moze wersje gry masz us a triala zakladasz na eu.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1030 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() @Radix: Kołbaś ma rację. Podaj, gdzie rejestrowałeś się na triala (us czy eu) i co masz w pliku realmlist.wtf.
|
![]() |
![]() |
#1031 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Fakt, trial na eu, a wersja us. Nie umiem założyć triala na oficjalu. Ciągle chce cdkeya, którego nie mam. Jakieś pomysły?
Edit: Już działa. Wystarczyło realmlist zmienić. Dziękuję za pomoc.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... Ostatnio edytowany przez Radix - 22-02-2008 o 17:27. |
![]() |
![]() |
#1032 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() @Ziemniax: Po cholerę Ci taki zawalony ekran, weź wywal te raid frame'y i zmniejsz sobie UI scale...
|
![]() |
![]() |
#1033 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() nawet nie wiesz jak to czesto jest potrzebne.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1034 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Jeśli chodzi o oplaty za wowa to nie płacisz nic, jeżeli umiesz.
|
![]() |
![]() |
#1035 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Użytkownik Forum
|
![]() ZIemniax, w co Ty grasz? World of raid frame ? Weź popraw sobie...
![]() |
#1037 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Ach, po prostu przyzwyczajam się do raidowych klimatów, które pragnę poznać na zacnym lvlu 70...
Co do ekranu, na raidach healerzy niczego nie widzą poza tym raid framem. Przynajmniej tak słyszałem od kumpla ![]() A najfajniejsze jest to, że w ogóle nie zmnieniam swojego gearu by dostosowac go do pvp czy pve. To zabawa na max lvlu ![]() Ostatnio edytowany przez Ziemniax - 28-02-2008 o 21:43. |
![]() |
![]() |
#1038 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja na raidzie, to uzywam healbota ( addon, nic wspolnego z botem) bo przynajmniej wiem kto jest w zasiegu healu, czy ktos juz nie leczy kogos oraz lecze za pomoca myszki. LPM g heal rank 1, PPM f heal rank 7, SPM renew itd;D
![]() |
#1039 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
Skłaniałbym się ku stwierdzeniu, że healerzy w rajdzie widzą więcej niż pozostali. @Lord Dreathan x-perl + clique + sterta makr typu target=mouseover (pod hotkeyami ofc) Wiele osób uważa za najlepszy zestaw grid+clique, ale osobiście nie trawię grid'a.
"W zeszłym roku o tej porze padał deszcz." Ostatnio edytowany przez malkolm - 29-02-2008 o 10:25. Powód: litrówka |
|
![]() |