![]() |
#2102 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() nintendo 64 techno remix lepszy..
http://youtube.com/watch?v=DpJyG7B6tAI&feature=related PS: Jestem z Rise, wchodzisz w link powyzej na wlasna odpowiedzialnosc !!! .. .. .. . -.-'....... |
![]() |
![]() |
#2103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
CO TO NIBY JEST YOUTUBE!? HAX NA 100%! A JEŚLI NIE TO PÓŹNIEJ PODMIENI LINK!!! UWAŻAĆ NA HAKERÓW Z RISE! |
|
![]() |
![]() |
#2104 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bez kitu, nie chciałbym takiego chłopaczka od Nintendo posłać do świątyni. Byłbym odpowiedzialny za późniejsze zbrodnie ludzkości. .... przecież on by matkę krzesłem to na dobry początek machnął.
Swoją drogą Macjei przyznasz że Ci Gogar ładnie pojechał ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa chyba bede musial go przeprosic za moje szczeniackie zachowanie na forum i zgodzic sie jego wypowiedziami :/
Srry Gogar ta gra mnie tak pochlonela, ze zapomnialem o przyjaciolach i rodzinie. Dziewczyna to pewnie juz zapomniala jak wygladam ![]() ![]() Dedykuje Ci piosenke DKA - Wybacz ![]()
#2106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Ja tak robie jak wracam z uczelni, tylko dre sie "TIBIAAAAAA", jak zobacze włączony komputer. |
|
![]() |
![]() |
#2108 |
Użytkownik Forum
|
![]() CZE Xddddddd
Gogar czy jak ci tam nie wiem o chuj ci chodzi , wogóle na chuj tu siedisz na tym forum i podsycasz wszystko Xddd? : > weź se z 10 stron wstecz i poczytaj twoje posty jak sie zachowywałeś. CZEEE Xddd Kto poklika? Szukam nowych kolegów bo zbliza sie wiosna... Xddd może ty... !? POKLIKASZ? btw. THX CHŁOPAKI WSZEDłEM NA TE FORUM PRZECZYTAłEM 2 STRONY I JUZ MI SIE W CHUJ CHUMOR POPRAWIł BUAHAHAHAHHAHAHAHA DOBRZEEEEEEEEEE ![]()
i tak powstał Czookapik. ![]() RAKÓW & STALÓWKA Ostatnio edytowany przez Torpeter - 29-02-2008 o 17:08. |
![]() |
![]() |
#2109 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#2110 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
KAAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA'MYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYY HAHAHAHAHAHA KARA'MY XdDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Xddddddddddddddddddddd?dddddddddddddddddddddddddd/D/D/D/D KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARA'MYYYYYYYYYYYYYY LEZEC PSY XDDDDDDDDDDDDDD?
![]() |
#2111 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() @up
Masz z tym jakiś problem? Nie bawi cię zabijanie? A może EXXPIMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYEXPIMYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYY XZXDXDXDXDDXxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIKKKKKKK KSDDDDDDE! EXPIMY ! |
![]() |
![]() |
#2112 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
mylisz sie KAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAA'MYYYYYYYYYYYYYYYYYYY XdddddddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KAAARAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYY XDDDDDDD XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX KKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARAMY'MYYYYY YYYYY'MY'MY KARAMY XDDDDDD
#2113 |
Zbanowany
|
![]() Co przeszło ci już wypłacenie się Savalasem?
![]() btw. żeby tak pisać to trzeba najpierw umieć karać ![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Użytkownik Forum
|
![]() MatiStw, Ty to masz tutaj najwięcej do powiedzenia, rotfl.
KAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAA'MYYYYYYYYYYYYYYYYYYY XdddddddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KAAARAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYY XDDDDDDD XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX KKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARAMY'MYYYYY YYYYY'MY'MY KARAMY XDDDDDD |
![]() |
![]() |
#2115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() nie mozna tego zwyczajnie napisac tylko jak dzieciak 13lat?
![]() |
#2116 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czy ja kiedykolwiek chcialem sie wyplacic Savalasem badz jakams inna postacia? NIE, bo to ja, od dlugiego czasu jestem tym komu sie placi ![]()
![]() |
#2118 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a tak wogole, to ide spać ;D zróbcie jakieś fajne akcje, dzięki cześć XD Torpeter, no ja tez szukam kumpli na wiosne ;S buhahah |
|
![]() |
![]() |
#2119 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak? Masz 38lvl, Russela w avatarze, napinasz się na forum i myślisz, że ktoś Cię lubi i jesteś fajny, a zachowujesz się jak idiota ;]
@Maciuś Przecież ja jestem Twoim kolegą na wiosnę :< Co z nocowaniem w namiocie? :< |
![]() |
![]() |
#2120 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Noname~ (Czy jak tam) Tak jesteś od dłuższego czasu tym do którego sie płaci ![]() ![]() btw. Co da avatara, hymm to jest russel? Myślałem ze asfalt ;/ Ostatnio edytowany przez MatiStw - 29-02-2008 o 23:54. |
|
![]() |