|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podziękowania, informacja:
Ukryty tekst:
Spis treści: Prolog - niżej Część 1: Testo Centrago Część 2: Poświęcenie Część 3: Początek czy koniec? Część 4: Rozpocznijmy trening? Część 5: Euzowie Prolog: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ^ Trochę zryto to zrobiłem, no ale cóż xd ![]() Niebieski jest dlatego że bardziej go widać niż inny kolor, który pasuje jako "narrator" ![]()
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. Ostatnio edytowany przez Neaf - 11-04-2008 o 14:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @topic: Heh, mam chyba półgłówną rolę ;o Nawet fajne, ale nie oceniam prologów, więc nie licz na cyferki xd @3xdown: Gdzie tu masz małe obrazki? Bo ja widzę jeden ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 03-03-2008 o 12:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
|
![]() Fabuła:
10/10 Sklejka: 10/10 Ocena końcowa: O.o o.O 20/10 O.o o.O Nice fejć ;p
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Dobra sklejka,fajne efekty i dobra fabuła. A że to prolog to na razie 8/10 Potem zobaczy się co dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Barwice - the best "city"
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak to miło wejść na forum i zobaczyć fake, który teoretycznie ma przyszłość
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Hmmm takie sobie bo wnerwiają mnie te małe obrazki ;/ i namulony teskty fabuła no ujdzie jednym słowem 7/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() Nie maja zyc bo to chyba opowiesc tylko jest ale wymiata ten fake super ja ocenie prolog daje 10 , i w koncu dla odmiany jakis fake bo ciagl tylko odrazu zlo bylo przywolane a takich fake jest malo gdzie sie wszystko dopiero zaczyna The best Fake
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() świetnie sie zapowiada 9/10 coś mi sie nie podobało ale nie umiem sprecyzować
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Imię: Palladyn Leo
Profesja: Sorcerer
Gildia: kto szuka,nie znajdzie
Świat: Menera rOx
Poziom: 17
Skille: x/65
Poziom mag.: 4?
|
![]() Jeden z niewielu fake'ów które mi się podobają
![]() ![]() 8/10 będzie jakaś rekrutacja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo...na razie nie ;p
Nawet jak będzie to tylko na Neuvrów, chociaż może coś wymyślę, aby była inna "grupa" ![]() Cytuj:
![]() Po za tym next part zaczyna się "Kilka lat później" xd Ale przeżyjesz chyba ;o @down: Mam technikę - pierw siatka (podłoże, budynki itp. ) - później paint (drzewa itp.)
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. Ostatnio edytowany przez Neaf - 01-03-2008 o 20:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Jeden z najlepszych fejców w ostatnim czasie, chyba nawet najlepszy. Jest kilka błędów składniowych ale nie rażą one w oczy. Wszystko jest równe ale nie na tyle żeby powiedzieć, że to ots me. Trochę badziewny efekt na piątym obrazku. No i ci ludzie z ogromnymi mieczami, nie znoszę broni większych niż ludzie. Przedostatni obrazek wygląda co najmniej źle. No i masz jeszcze plusa za to, że to Twój pierwsze fejc.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Jako że brałeś nauki u X-zero potraktuje cie łagodnie
![]() -pamiętaj o brzegach terenów bo to niszczy efekt... -łuk,flask,ost. kadr... -niektóre kadry brzydkie... -zmień podłogę tam gdzie byłą balanga... -zrób bardziej zróżnicowane postacie (chociaż by kolory..) mała porada nie stosuj ciągłego superhero....(dot.ciągłego wygrywania etc.) 6/10 ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Część 1:
Testo Centrago ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @edit: Komcić! :<
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. Ostatnio edytowany przez Neaf - 08-03-2008 o 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Legenda Tibi
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Wspaniałe efekty i wogóle
![]() ![]() Powiem tyle - "Nic dodać, nic ująć! Rób dalej! Powodzenia!!" ![]() Pozdrawiam!
Mój Blog na Tibia.pl: http://forum.tibia.pl/blog.php?u=112404 . << NOWY WPIS!! Nick: [char]Legenda Tibi[/char] Świat: Astera Profesja: Druid Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster] Best Team: [monster]Dragon[/monster] Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajne, spodobalo mi sie. Sklejka ladna, aczkolwiek jest kilka bledow, wszystko schludne tylko efekty niezbyt fajne, ale nie sa zle...
Przydalo by sie jeszcze kilka szczegulow (dodatki do traw, jakies male roslinki, kwiatki etc.). Fabula calkiem calkiem. Masz: 8/10 ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() świetnie wyszły ci efekty
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: tu i ówdzie
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
|
![]() bardzo mi sie podoba, jest to jeden z najlepszych fake'ów jakie widziałem
![]() ![]() |