![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elean Dinos
Profesja: Paladin
Gildia: Husaria
Świat: Silvera
Poziom: 70+
|
![]() Pan proboj dalej szczescia z ubiciem mnie przed ss... moze na nastepny weekend bedzie lepiej ;D
Channel Mazzoria saved at Tue Jun 30 18:00:31 2009 17:59 Mana Shoden [47]: i no hunt 17:59 Mazzoria [31]: Vichi!! 17:59 Mazzoria [31]: mtoo foda la 17:59 Mazzoria [31]: Hard 17:59 Mazzoria [31]: OMG!! 17:59 Mazzoria [31]: Hotkey 17:59 Mazzoria [31]: ,,|,, 17:59 Mazzoria [31]: okadspkdaskpokdokp 17:59 Mana Shoden [47]: lol 18:00 Mazzoria [31]: hotkey..... 18:00 Mazzoria [31]: AhhHHhh....... 18:00 Mazzoria [31]: intend? 18:00 Mazzoria [31]: kodsakopdsakop 18:00 Mazzoria [31]: afk |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() Nie ma to jak polacy...
Nettona Sagol - Best polak którego poznałem 2,5 roku temu... Okazał się KONFIDENTEM Sprzedał all moje chary ftp żeby tylko się podlizać... Cóż wielki nettonie ;ddd Straciłeś chara , kkthxbye. Powodzenia z zrobieniem full barba ;-) JEBAĆ NETTONE SAGOL! JEBAĆ KONFIDENTÓW! |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() Taxo why uciekales i biles 13 lvl a nie mnie? i czemu zawolales 2 nobkow zeby ci pomogli i z sd po 130 walili xd, chciales solo pisales
22:54 You advanced from Level 99 to Level 100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Grójec
Stan: Niegrający
Poziom: 108
|
![]() No nettona nettona... Pokazałeś jaki jesteś frajerek. Nie spodziewałem się tego po tobie. ŻAL! Jak tak można...
@ do all co sie musieli ze mna użerac przedwczoraj w nocy Sory a zarazem dzieki xD!
![]() |
#727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() JebaĆ Konfidenta Nettone!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Nie zebym sie wtracal... Ale to ty gorti groziles komus tutaj banem...
@nettonie
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 02-03-2008 o 14:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
Przesadziles teraz... Az mi brak slow na ciebie... To jest cala ta historia dla tych ktorzy pisza ze nettona to konfident a nie maja pojecia o sprawie: Bamblebee to od kilku lat best przyjaciele itp tak samo jak nettona ze mna czy z gortim... Ja i gorti wiedzielismy o tym ze nettona tak lubi bamblebee itp i wiedzielismy wszystko o niej i o nas nawzajem. Ja i Gorti mielismy passy do nettony a nettona w dp mial jakis tam stary list od druida da first(jak jeszcze nim grala bamblebee) z podziekowaniami za wszystko itp. Tylko ja, nettona i gorti o tym wiedzielismy(chyba). Po jakims tam czasie zaczela sie wojna bamblebee byla neutral pozniej dolaczyla do wojny po stronie ftp(i to chyba nawet nie ona tym charem dolaczyla tylko leo). Nettona oczywiscie byl dalej jej najlepszym przyjacielem bez wzgledu na to po ktorej stronie wojny ona bedzie(to chyba logiczne). Noi wtedy sie zaczelo. Po kilku dniach gdy Gorti poraz kolejny chcial troszq podlizac sie swoim best friends br napisal post W Imieniu Nettony o tym ze duzo o niej jakby wie i jesli ona nie wyjdzie z wojny to on jej skasuje konto. Napisal to w imieniu nettony bez jego zgody gdzie wiedzial ze nettona to jego najlepszy przyjaciel. Po tym jak nettona napisal cala prawde w tym samym temacie to gorti edytowal wszystkie swoje posty bo juz wtedy wyszla prawda jakim on jest klamca ![]() ![]() @do wszystkich co piszecie na nettone a nawet nie macie pojecia dokladnie o temacie Zamknac ryje i sie nie wtracac bo to jest zalosne jak mozna bronic takiego jebanego klamce ktory zdradzil swojego podobno najlepszego przyjaciela... @Gorti A ja myslalem ze ty w porzadku jestes... teraz juz widze ze jednak ci twoi br wielcy przyjaciele sa dla ciebie wazniejsi. Mysle ze do czasu az cie wychujaja ![]() k,thx,bye Edit: LoL chyba moj najdluzszy post w zyciu xD Edit 2: I jeszcze zapomnialem dopisac ze gorti podawal takze passy nettony swoim najlepszym przyjacilola czyli Odimowi i Neoxterowi... Oczywiscie bez jego wiedzy. Ostatnio edytowany przez Kacperka - 02-03-2008 o 14:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To właśnie ty jesteś kutasem pierdolonym frajerze -,- Nawet nie wiesz całej prawdy a pierdolisz bo usłyszałeś coś od nettony. Jak nie wiesz to zamknij ryj. @Lizanie Dupy Jeśli Seth to br to fajnie masz w domu ;x @Prawda To było coś takiego , nigdy nic nie miałem do Bamblebee , wiedziałem że to dawny DDF , nikomu nic nie powiedziałem... Wkońcu bamb zaczął mnie bić , powiedziałem o tym nettonie ( nie przejął się tym zbytnio )... I chciałem aby bamb sie zastanowiła , jeśli nettona ją poprosi żeby wyszła z war. Pytałem się kogo wybierze , mnie czy tego jebanego frajera. Wybrał ją... Ale cóż , nie mój problem teraz. @Nettona Zaloguj się to pokaże ci 1 z tych listów o których mówiłem frajerku ;-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Użytkownik Forum
|
![]() Edit 2: I jeszcze zapomnialem dopisac ze gorti podawal takze passy nettony swoim najlepszym przyjacilola czyli Odimowi i Neoxterowi... Oczywiscie bez jego wiedzy.[/quote]
Część twojego posta było prawdą ale to..? BAHAUSHUASASUHAUAEHAEAEUAEUHs dsagfuhasdASDuhasdASDuhasdASDuhasdASDuhasdASDuhasd ASDHJFBVASDJGNDFUISGHSDFG Własnie teraz udowodniłeś jaki po*****ony jesteś xD! BASAHASASuhashuashusa Po 1. Gobrysl/Artzenho są moimi best friendami. Po 2. NIGDY ale to NIGDY nie podawałem nikomu nettony passów , nawet nie zamierzałem .... Więc zamknij ten ryj i nie pierdol głópot frajerze _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @up
Sam powiedziales, miales jego passy, i taki list zrobiles, ja zmienilem passy zeby takie cos sie ze mna nie stalo.
![]() |
#734 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
stary Nettona Sagol 13:32:34 nic mi nie mowil Nettona Sagol 13:32:40 ze go atakowal bamblebee Nettona Sagol 13:32:44 raz wspomnial Nettona Sagol 13:32:46 ale jak Nettona Sagol 13:32:50 juz byl temat na forum No i po co klamiesz dalej? I nie pierdol ze on klamie bo od poczatku jak tylko napisales temat bylem z nim w kontakcie i dobrze wiem jak jest.. i nie odwracaj kota ogonem... bo klamca jestes i probujesz sie wywinac zeby sie nie osmieszyc.. ale juz za pozno ;/ i te twoje tanie przezwiska tez sobie ... wsadz. Edit: "Po 2. NIGDY ale to NIGDY nie podawałem nikomu nettony passów , nawet nie zamierzałem ...." bartek 10:45:32 pozdrow mastera ode mnie, i powiedz mu ze nie wejdzie juz na nettone bartek 10:45:53 ;-) gorti 10:46:09 no i? Dla nieswiadomych tu chodzilo o to ze poprostu nie przejal sie faktem ze odim juz nie wejdzie na tego chara. Ostatnio edytowany przez Kacperka - 02-03-2008 o 14:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zrobiłem 4 share listy wczoraj , po tym jak nettona zaczął mnie wyzywać przez telefon/gg. O Ciebie sie nie bój , brazol który Tobą gra nigdy Ci by nic nie zrobił ![]() On ma passy do Kilalli i paru +100 z Rubery ![]() @Kacperka Byłeś zawsze spoko ale sory ... ty mnie zaczełeś wyzywać ^.- I odrazu widać po nettonie że na wsi sie wychowywał bo jego zasady są jakieś po*****one. @Rozmowa na gg Tak tak.. Też tak umiem zrobić Uncle I give u 1000000 k Uncle But please protect me ok? Żal ;x , btw. Ale się nettona zemścił na mnie , sprzedal nie dość że mnie to Seliara inny char ![]() ![]() A akurat nettona gówno wiedział o moich charach , więc szkód nie będzie ^^ @Nettona Pewnie zastanawiałeś się czemu zawsze ci tak wolno odpisywałem i wogóle? Albo co pisałeś " już mam ignora? XD " , " zanudzam Cie? " teraz masz opowiedź ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kacperka
Sluchaj nawet nie chodzi o ten ich spór Tylko po chuja nettona wkrecal w to moje chary ! -.-" Czy ja cos mowilem obrazalem kogos? kurwa nie to niby za co mam teraz padac ...... n/c
![]() Ostatnio edytowany przez Kost123 - 02-03-2008 o 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kacper 13:55:28
przez telefon? Nettona Sagol 13:55:58 wyslalem mu sms czy go popierdolilo z tym tematem na forum. LoL!! A co do tych rozmow gg to nic na to nie poradze ze nie mam innych dowodow.. i dla ciebie te dowody nie sa bo ty dobrze wiesz jaka jest prawda i tylko tutaj klamiesz w chooj zeby polacy czytajacy ten temat nie dowiedzieli sie kim jestes.. Wazne zeby inny dowiedzieli sie jakim jestes choojem bo z tego co widze to ladnie im juz nawkrecales. I z ta wsia tez przesadziles.. to znaczy ze jak ty mieszkasz w Warszawie to juz jestes pro evul ppl? A moim zdaniem to z tego co widze to ludzie z mniejszych miast czy wsi sa czesto mniej dziecinni i silniejsi itp od tych takich niektorych ciotek z duzych miast co wszystko maja pod nosem(bez urazy dla niektorych ofc.. to tylko przyklad) I te wszystkie rozmowy na gg sa w 100% prawdziwe w przeciwienstwie do tych twoich shareletterow, kto nie chce niech nei wierzy.. wasza sprawa... @Seliar No tu to akurat popelnil nettona blad.. chyab nie wiedzial o tym ze to nie chary gortiego i tak to glupio wyszlo i w tym akurat masz racje... Chodzilo tylko o to ze Gorti bootowal te chary a nettona chyba myslal ze te chary sa jego.. no to faktycznie troche nettona zjebal.. ale w to ja juz sie raczej nei powinienem wtracac... Ostatnio edytowany przez Kacperka - 02-03-2008 o 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() "Zamknac ryje..."
Kacperka yyy?
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
Dopiero sie rozkrecamy ;D @Nettona Nettona 14:05:19 stary przyznaje sie do bledu z charami Nettona 14:05:32 z Twoim charami ;p Przynajmniej jedno wyjasnione ale to "przepraszam" niestety nie zadziala u ftp ale mimo tego chociaz w TYM PRZYPADKU umiesz przyznac sie do bledu... Temat odzyl ![]() Użytkowników czytających ten temat: 12 (zarejestrowanych: 6, gości: 6) oblezenie normalnie xD
![]() Ostatnio edytowany przez Kost123 - 02-03-2008 o 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodzi mi o Frycka w szczegolnosci bo sie wkur***em bo gosciu nie ma pojecia o co chodzi i nie ma pojecia jak to sie wszystko potoczylo a gorti mu tylko kilka szczegolow wkrecil to ten juz na forum na nettone najezdza bez zadnych konkretnych powodow ;S
|
![]() |
![]() |