![]() |
#9522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() aj tam sie przejmujecie
![]() ![]() ![]() to samo na acc buyerow ![]() ![]() ![]() i nie bede tu wam walil moralizatorskich gadek bo nie jestem od tego ![]() ![]() ilu jest sharerow, acc buyerow czy thiefow na refugii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wczorajw rozmowie z pewna osoba (nie bede tu nicku podawal bo nie o to w tym chodzi) padlo stwierdzenie z mojej strony - "i tak 90% refugii uzywa botow" na co on odpowedzial - ja nie uzywam, no tylko x ray i lvl spy ![]() takze nie zamierzam sie tu ani wybielac ![]() ![]() ![]() ![]() anyway ![]() Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 02-03-2008 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9524 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: Rembik
Profesja: Knight
Gildia: Pizza Maker's
Świat: Galana
Poziom: 105
|
![]() @up
=) @LDS Nom,to prawdo ludzie korzystają z tego,że jest to non-pvp więc botują najeżdżają itd Na pvp dostaliby hunta i payment to nie wychodizli by z depo kupić sobie nawet rope |
![]() |
![]() |
![]() |
#9525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
|
![]() ![]() miła rozmowa z "przyjacielem" ![]() podobno to działa ;o ten Valdez o którym mowa to w tibii Dantezo jak co ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9526 |
Guest
|
![]() Hahahaha tylko reklamujesz blackd w ten sposob :>
edit: ![]() Nigdy nie krylem sie z botem, bo po co? Ostatnio edytowany przez Straherito - 02-03-2008 o 22:45. |
![]() |
![]() |
#9527 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 01 2008
Imię: Dantezo
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: 108
Skille: 92/72
|
![]() O ja cie !! Cassiee żal mi Ciebie, naprawde
![]() @edit 1,5h na Ankh D'lair ![]() Ostatnio edytowany przez Valdezito - 02-03-2008 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Valtro Eth
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Never Again
Poziom: 275
Poziom mag.: 87
|
![]() Witam.pare ss z dzisiajszego dnia
![]() hehe malo tego hp zostalo ![]() a tu efekt lurnietego demona przez jaguaz ![]() no i glowny cel osiagniety ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
|
![]() haha a kto powiedział, że ja chcę pokazać to że Ty używasz bota, all ppl o tym wiedzą.... nic mówić nie muszę, mam tylko nadzieję, że w związku z tym coś się stanie
![]() Dantezo przyznaj wkurzają Cię śmieci w ogródku? Bynajmniej wkurzały? P.S. wybaczcie że piszę z konta brata nie chcę mi się zakładać nowego, zresztą Straher tu włazi czyli i tak jest zainfekowane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9530 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Voldus-Knight
Gildia: Moonblades
Poziom: 183
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
10:08 Zdzihu Wielki [191]: voldus to magson na mc!!! 19:37 Pogromca Loony [181]: nie zawsze daja 19:37 Voldus-Knight [128]: to tak jak bys mówil o kobietach xD ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Imię: Ptaku The Pall
Profesja: Paladin
Poziom: 86
Skille: 93/78
Poziom mag.: 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9532 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nikogo nie wkurzaja smieci w ogrodku, gdybym to ja mial smiecic wybralbym bardziej wyrafinowany sposob niz reczne rzucanie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9533 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Hwascior
Profesja: Knight
|
![]() Poświęciłem 400k (nie)tylko po to żeby być w temacie:
Dałem gościowi ową sumke: ![]() No ale nic w zamian nie dostałem-pacca nie ma... ![]() ![]() ![]() ...bo po co Owszem jestem smutny bo długo zbierałem 400k na faccu, bez postmana i tego wszystkiego co mogłoby to ułatwić. Ale najbardziej żal mi ludzi, którzy nawet w tak prostej grze jaką jest Tibia, nie potrafią sami zrobić NIC, tylko kradną, trapują, oszukują. Po części mam żal do Sira Bausa, który był ze mną w gildii i to on polecił mi Shotera of Darkness. Myślałem, że zachowają się trochę godniej... Bardzo spadła moja ocena co do gildii Nightmare Souls. No nic, może jeszcze się coś wyjaśni, a wtedy będę im wszystkim winien duże przeprosiny. No, ale chyba nic na taka okoliczność nie wskazuje. Ostatnio edytowany przez Hwascior - 03-03-2008 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9534 |
Zbanowany
|
![]() @up
dobrze ze wczoraj nie dałem kasy temu shoterowi ~~ bo ktoś go na forum polecał kupilem dzis za rl . ![]() zeby nie bylo ze bez ss @down XD jaki bot Blackd or NG ? Ostatnio edytowany przez tRe'bRoN - 03-03-2008 o 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9535 |
Użytkownik Forum
|
![]() ha
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Don Crown
Gildia: Shades of Shadows
Poziom: 153
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
|
![]() Sir Baus jak i reszta ścierwa z NS to jedno wielkie łajno, od zawsze tak było. Przykro mi Hwast, że nie wiedziałem, że będziesz kupował w taki sposób pacc, na pewno bym Ci odradził :/
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight. 12:19 Kajaza [86]: ftw? 12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales? 12:19 Kajaza [86]: X_x |
![]() |
![]() |
![]() |
#9537 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
Świat: Nerana
|
![]() nie lepiej kupic pacca za rl siano ? i miec problem z glowy a nie martwic sie czy zamowi tego pacca czy nie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9538 |
Użytkownik Forum
|
![]() Robicie taką zadyme z tymi paccami,a nie lepiej było by sprzedać na allegro i kupić za rl kasę? Nie bo za dużo roboty co? :<
![]() |
#9539 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Piździkowo
Imię: Rayssadiel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Immortales
Poziom: 10x
Skille: 18/26
Poziom mag.: 6x
|
![]() a po kiego grzyba wyrzucac pieniądze w błoto? Moge stracic te 1kk w tibi i dostac pacc niz wydac 90zł na jakąs badziewną, szwabską gre. Wole isc na piwo, restauracji, kina, na basen itd.