![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Stan: Niegrający
Świat: Elysia
![]() |
![]() tak dla sprostowania to punkty 2 i 3 to 100% by history...
Zrób rachunek sumienia i pilnuj sie bo duchy prawy i zapomnienia przyjda cie rozliczyć z twoich czynów... ale jesli jestes w porządku to nie masz sie czego martwic ale w innym wypadku przepadniesz gdzieś miedzy zapomnieniem a od chlania nicości i zawiśniesz między tymi dwoma sferami a jedyne co będziesz słyszał to kołatanie łańcuchów które będą cię oplątywać...
![]() |
#423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
|
![]() oO Słoneczko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Giżycko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
![]() |
![]() @Angelo
Skończ wreszcie z tymi głupimi postami i zacznij normalnie sie wypowiadac, każdy wie jaki jesteś nie dla jednej osoby wisisz kasę i nie oddajesz (mi tez) Mam nadzieje ze sie dogadamy i oddasz to co do mnie należy albo może powiedziec na forum co planujesz z kim jak i gdzie ? sam mi to mowiłes może z deka za dużo nie ważne. Wiec zastanów sie, I tak zobaczymy sie na rl ![]() ps. A i co do telefonu to odbierz go wkoncu, wczoraj cię zaskoczyłem wiec musiałeś sie rozłonczyc? ![]()
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Bax przejął pałeczkę od kafesa? ;o
Jordi co ty jakiś fanatyk religijny? xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
|
![]() Najlepsze jest blefowanie :-)
ojojojoj Hektor mam już dziewczynę, więc odmawiam. Powodzenia u innych. Misiuuu Chyba się pomyliłeś. Ostatnio edytowany przez Bax - 03-03-2008 o 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Profesja: Master Sorcerer
Poziom mag.: 65
|
![]() Przyznajde sie wybotowalem 110ek,nie widzialem ani 1 advance na zywo powyzej 50 lvla. Moja wina, moja wina ,moja bardzo wielka wina !
Wybaczycie?:/ Trzymaj sie tam Baxio,zawsze Cie lubilem ![]() ![]()
![]() |
#428 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A jesli mam mowic dalej to lubisz chłopców Noi odpowiedz mi wkoncu na moje pytanie. Czemu tego unikasz masz cos do ukrycia ?? Powiedz wszystkim jak to wkoncu jest ![]()
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Skille: 19/20
|
![]() zajebal ci kase?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Świat: Obsidia
![]() |
![]() slyszeliscie kawal o tym ,ze bax ma w rl dziewczyne ?
btw. bax mysli ,ze jak napisze jakies ojojoj albo kocham was to wszyscy sie smieja lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() i to dużooooo
![]() ![]()
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Skille: 19/20
|
![]() :O a taki wasz wielki kolega byl
ile? |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kiedy po ziemi chodzili nie jaki Angelo chodź to i może dobry człowiek był to nie zmiennie się z tym krył.. jego znajomi chcieli z nim nawiązać jakiś kontakt ale on kłamał, oszukiwali i odpowiedzi swoją głupią gadką na ich pytania unikał... aż do pewnego czasu kiedy po okolicy rozeszła się wieść ze po dolinach chodzi Stary Prawdy Cieć... a co to za Cieć się pytasz? a no odpowiem ci co to był za dziwny typ i co wiąże się z nim... wiec on jest prawdy i oszczerstw strażnikiem i jeśli kto tylko kłamstw i unikania opdowiedzi nadużywa to on do tej osoby przybywa która potem Od razu w powietrzu się rozmywa a zostają po nim tylko wspomnienia i jego na ziemi odzienia... a wiec gdy już ten prawdy ciec odpuścił dolinne to Angelo już ci nic nie nawinę a dlaczego się zapytasz? Bo Angelo już nie stąpa po ziemi bo się rozpłyną jak dym z komina po niedzieli… a na polu ludzie tylko jego odzienia widzieli…
Angelo nie chcesz rozmawiać, chcesz nas z tropu zbić unikasz odpowiedzi nie wiemy co w tobie siedzi ale długo tak nie dasz rady bo w końcu dopadną cię prawdy zjawy… przyjdą do ciebie w śnie i wezmą daleko cię gdzie z tobą się rozprawią i z marzeń, duszy czy myśli pozbawia a twoje martwe ciało odpadnie na zapomnienia dno… ale w tedy na prawde będzie już za późno… wiec prosimy cię porozmawiaj z nami normalnie to nie jest w brew pozorom złe… chcemy kontakt z tobą nawiązać i o starych Elysyjskich czasach nawiązać po wspominać i o kilka rzeczy cię zapytać…
My best chars: Pan Jordi 55ED, 55mlvl :: Debiliusz 104EK, 7mlvl, 87/79 :: Xxxxxxx 80+K, 6mlvl, 85/85 Ostatnio edytowany przez Pan Jordi - 03-03-2008 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() baxiq moze powiedz cos o sobie ile masz lat?
![]() bo z tego co wiem twoja mama mowila ze masz 20 cos lat i gdzies tam za granica mieszkasz a Niszinron ktory gral na poczatku elysi jakims sho mowil ze jak wyslales mu fotke (z 3-4 lata temu) i ze miales max 11-13 lat + ryj taki...........;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Pan Jordi
Jaki poemat ![]() ![]() @Lares~ Okradł mnie na jakieś 900zł. Teraz się przekonałem jaki jest mr. Angelo. Za dużo mu pomogłem, zaufałem to teraz mam. A taki moralny chłopak z niego niby jest, uczciwy, spokojny itp. Tak btw to jego super ziomek Spemalien czy inni tak samo skończą jak ja, bo Angelo tylko szwedów szanuje. A Hicham to chyba jego bogiem jest, za każdym razem kiedy z nim rozmawiałem to tylko "Hicham najlepszy jest, najlepsze pvp, Hicham się dla mnie zrookuje itp." może chciałeś bax powiedzieć Hicham jest zajebis*y bo jest murzynek i ma w majtach wacka na miarę murzyńskiego kalibru czyli 1m. Ty pisałeś, że masz dziewczynę lol? 24/h siedzisz przed kompem to gdzie i kiedy ją poznałeś? ![]() ![]() Twoja mama kiedyś pisała, że się dobrze uczysz. Więc oznajmiam tutaj wszystkim. Skoro się tak dobrze uczysz to po co ja Ci tłumaczyłem posty po angielsku? Dlaczego masz same 2 w szkole i dlaczego JAK DO CIEBIE dzwoniłem to mówiłeś mi "nie PATRZAŁEM" po jakiemu to? ![]() I na koniec chcę oznajmić, że pieniądze odzyskam. Wiesz jak? Tutaj masz mały problem, że ja znam Twój adres a Ty mojego nie znasz, wiem kiedy Twoich rodziców w domu nie ma więc kiedyś możesz, się mnie spodziewać. A kiedyś napisze o Twoich planach co do swe które są żałosne bo teraz czasu nie mam i tak za bardzo się rozpisałem.
![]() |
#436 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() ponowie do coś straszne na G~ nawiedziło lodowe wyspy naszego serva, ma ktoś movie? bo chyba ujebali
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/38011 sory ze zaspoiluje ale jestem so excited ;o 20:52 You see a demonbone (Atk:48 Def:38 -2). It can only be wielded properly by players of level 80 or higher. It weighs 180.00 oz.
pozdro kisiello __________________ 03:44 Icarus Grimm [7]: and see ya tomorrow 03:44 Vivienne De Marco [100]: what see? 03:44 Icarus Grimm [7]: lol 03:44 Icarus Grimm [7]: see you tomorrow 03:44 Icarus Grimm [7]: ?? 03:44 Vivienne De Marco [100]: what i see? ![]() Ostatnio edytowany przez Misiuuu - 03-03-2008 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() widze ze czesto tu postuje lares cOttOn
moglbys mi mniejwiecej powiedziec co sie dzieje na elysi co siejniki kminia bo widze ze jedni padaja od 2 siejnikow inni od wri itd itd... i co tam sie dzieje na elysi bo ja ja opuscilem(makil bez redskulla ;o) |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |