|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
widze ze sie jednym podobaja jednym nie no ale coz widzialem jak to robia inni tez zalozylem se taki temat no i troche duzo podruzuje a jak ktos chce byc w screenach to prosze pisac tutaj i opisac postac a wazny tez status no i tibia mi nie dziala a jak zadziala to moze dzis dam fotki Ostatnio edytowany przez mikolaj99 - 09-03-2008 o 20:19. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pan Michal
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 21
Skille: 60/43
Poziom mag.: 8
|
![]() Szok!!!!!!!!! Musimy się spotkać, też gram na Candii, może uda mi się Ciebie dotknąć (marzę o tym)...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Gdynia
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Nareszcie wiecej fotek
![]() ![]() Życzę 100 stron tematu.Aaa i mógłbys dawac fotki troszke wieksze? ![]() Pozdrawiam,Szybki kotek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Gdynia
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() powiem ci ze wczesniejsze wypowiedzi byly robieniem ciebie w bambuko :> szczerze powiedziawszy fotki nie podobaja mi sie
![]() ![]() aaa i zapraszam do mnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Don kosztosz.Ja go nie robilem w "bambuko"!
Pokaż twoj mlvl ( taka moja mała prozba ) . Kiedy będzie więcej zdjęć? Trzymam za Ciebie kciuki i za temat tez ![]() Pozdro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze bym bardziej tu wstawil fake'a ale to juz bym musial prosic modkow o przeniesienie tematu... a tez chcialem byc fake'owcem a jednak wzialem sie za zdjecia a mam spritki convertera gimp i painta ale to raczej niewazne
No wiec bende dawac jak juz wszyscy sie wykomentowali... malo mam do robienia jak ktos chce dojsc do fotek to miejsce gdzie sie spotkamy aha i jak ktos inny bedzie mi dawal fotki tutaj to ja opuszczam temat |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Twoje fotki są nudne jak nie wiem co ![]() Albo poćwicz, albo skończ prowadzić ten temat ![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() z drugiej strony bym sie martwil gdyby wszystkie komenty byly w porzadku przeciez to moj pierwszy udany temat Ostatnio edytowany przez mikolaj99 - 08-03-2008 o 16:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak ten czas leci... juz mamy marzec nikt nie komentowal no wiec zapraszam (lecz tym razem bede dawac na poczatek takie jedne rzeczy)
![]() 13.Nie samym chlebem zyje czlowiek. Nie sama rozdzka zyje druid. ![]() 14.Moze i nie sama rozdzka zyje druid jednak to wbilem cos poki nie mialem czaru ![]() ![]() 15.hmm? wylogowalo mnie? ![]() 16.Juz jestem. ![]() ![]() 17.Wracam do rodzinnego miasta tam nie moglem tego kupic ![]() ![]() 18.Lecz tym razem statkiem ![]() 19.Mamusiu!Tatusiu!Wrocilem! ![]() ![]() dawno nic nie dawalem narazie tyle bo byl save servera Przypominam jak ktos chce dojsc do fotek to miejsce gdzie sie spotkamy (musi byc candia) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: FałataStreet
Stan: Na Emeryturze
Imię: .i.
Świat: Eternia
|
![]() po ch*j komu ss z oknem logowania do tibii? ...
"19.Mamusiu!Tatusiu!Wrocilem!" mamusia i tatuś biją cię krzesłem po głowie dziennie ? :| Ostatnio edytowany przez traws16 - 22-03-2008 o 09:26. |
![]() |
![]() |