|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Zgodnie z zapowiedziami CipSoftu, nowy system płatności właśnie został wprowadzony w życie. Daje on możliwość wykupienia za równo pojedynczego premium (standardowy zakup), oraz ustalenie abonamentu na 30 lub 90 dni. Na początku, nowe płatności będą dostępne dla graczy z kartą kredytową wyłącznie z krajów: Szwecja, Niemcy i Francja. Gracze Ci będą mogli zakupić PACC wyłącznie na posiadane przez siebie konto. Jeżeli mieszkasz poza granicami tych krajów i chcesz wykupić sobie PACC, lub sprawić prezent znajomym, możesz użyć innego, znanego już wszystkim sposobu płatności - za pośrednictwem "element 5". Aby dowiedzieć się więcej o nowym systemie, odwiedź manual, lub skorzystaj z FAQ.
Wprowadzając nowy system płatności, CipSoft zmienił również zasady obowiązujące na stronie. Teraz kupujesz czas premium zamiast konta premium. Bez znaczenia czy zamówisz przez "element 5", czy nowy system, kupisz 90 dni czasu premium, a nie konto premium na 3 miesiące jak to było dotychczas (90 dni). Jednakże, zasady konta premium są wciąż aktualne. W odróżnieniu od darmowego, konto premium jest kontem do którego przypisany jest czas premium i oferuje ono specjalne funkcje właścicielowi. CipSoft zdecydował sie na tą zmianę, ponieważ nowa nazwa pasuje lepiej i jej znaczenie powinno być łatwiejsze do zrozumienia. Przyjemnego korzystania z nowego systemu! Dla wszystkich, którzy mają jeszcze jakieś wątpliwości co do nowego systemu płatności. Zapraszam do zapoznania się z przetłumaczonym FAQ, oraz manualem (punkt 5.3.1 i dalej) Ostatnio edytowany przez Rybzor - 17-03-2008 o 11:54. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Cytuj:
Czyli co? Jeżeli grałem dziś np 3h to mam jeszcze 89 dni i 21h? xD @Down: A szkoda, bo to by było dużo lepsze rozwiązanie taki PACC na godziny xD Ostatnio edytowany przez Capality - 11-03-2008 o 16:39. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thora Ravox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Mystic Sunrise Revival
Świat: Nerana
Poziom: 95
Skille: 85/49
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @re up
Też tego nie rozumiem ;D lecz raczej to nie możliwe :/ |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() To chyba (z naciskiem ; p) oznacza, ze 90dni online bedziesz mial pacc'a xd, nie 3 miesiace czasu.
#5 |
Guest
|
![]() Teraz mam kłopot, ponieważ wczoraj zrobiłem przelew na "zwykłe" Konto Premium, a przelew zostanie zaksięgowany dziś, więc dostanę PACC-a na 90 dni prawda ? Czy może go wogóle nie dostanę
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Chodzi o zmianę samej nazwy pacc'a. Nie jego właściwości.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
No, przynajmniej Milan rozumie : P. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 11-03-2008 o 16:54. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Mam pytanie czy wiadomo moze kiedy to bedzie dostempne w POLSCE ?
![]() |
![]() |
#15 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dobra, będę miły Cytuj:
Jak napisałem wyżej, nie musisz nigdzie latać, CipSoft sam dokonuje transakcji za Twoją zgodą. Może nie każdy może sobie pozwolić na zapłacenie gotówką od razu. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 11-03-2008 o 17:15. |
|||
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#19 |
Blondynka
|
![]() Po prostu zmienili nazwe.. Teraz zamiast PACC kupujesz 90 dni premium... Na jedno wchodzi, jest tylko bardziej logiczne.
Wszystko bedzie normalnie z twoim PACCEM, sorki, czasem premium. @up Szybszy...
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Czyli tak naprawdę nic się nie zmieniło oprócz tego, że wszedł abonament? Czyli jednak osobno na 30 dni nie można kupić? Tak wywnioskowałem z wyższych odpowiedzi.
|
![]() |