![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Butcher o jakim respekcie mowisz? mam szanowac kolesia tylko dlatego ze ma biceps wiekszy odemnie? szanuje ludzi jesli soba cos reprezentuja, sa inteligentni a sorry jesli chodzi o Speediego to szacunek do niego mam zerowy, jesli chodzi o Ciebie, to wiesz ze Cie lubie, dawno nie gadalismy, ale o ile nie zmieniles sie na gorsze to szanuje Cie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() Signed. Jeśli myślicie, że ktoś może szanować kogoś za obwód bicepsa, to powodzenia. Dresy mogą tak straszyć ludzi z osiedla, ale przez neta? Dobry żart.
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Te kurwa zonaburaka kazdy wie ze jestes z konina z 5 os. wie niebujaj tak i mnie nie w*****aj. Cya i zmien to boro boro lapsie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiście miałbym 150cm jesli bylaby to chatka krasnoludków w której drzwi mają 150cm ;d niestety.. drzwi mają 190 cm
jeb sie Morski ![]() Niewiesz to nie gadaj ;d Ps. fotki dla tych co mnie w*****ają ;d i dla fanów :** :"DHAHAHA Ostatnio edytowany przez MistrzLeo - 26-03-2008 o 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() up. bardziej zaśmieconego pulpitu nie można mieć
![]() ![]()
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2008
Imię: Joaquin Lequi
Gildia: Deadly Sins
Świat: Nerana
Poziom: 142
|
![]() Achhhhh taaa czerwona KANAPA :* (brzmi uroczo)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 40+
Skille: 78+/64+
Poziom mag.: 13
|
![]() Z nudów przeczytałem ten temat i z tego co widze to chyba źle na was działa non-pvp
![]() Nie rozumiem takich ludzi którzy myśla ze maja nie wiem ile w bicu, to mogą sobie robic co chcą, jechać po innych, grozić i myślec ze wszyscy mają do nich respekt. Swoim zachowaniem speedy pokazujesz ze ten biceps to jedyne co masz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Powiem krotko walic mase, na co wam ona, czym sie chwalicie, jestesmy wszyscy rzadcy -.- A wiecie czemu ? Bo przychodzi taki Ciamek i nas niszczy !! Ta przystojna twarz, zajebista klata, umiesnione nogi i ten wyraz twarzy ! Strach sie bac ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() @upupupup
Spidi jak na piwnice to nawet fajny pokój btw. Ciamek na prezydenta !
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#131 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mighty Xaszkil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @Up
Speedy to nie zmienia faktu ze jestes n00bem ; / |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: KliN
Stan: Na Emeryturze
Imię: Khoriel Milus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Street Fighters
Poziom: 150
Skille: 94/61
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() btw.dzieciaki co na rl sa ciotami i leszczami chociaz w grze chca byc kims ![]() Ostatnio edytowany przez Butcher__Palek - 29-02-2008 o 08:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozdro butcher, sam do siebie piszesz.
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
w przeciwnieństwie do ciebie butcher nie jest ciotą na RL ![]() A ty jeteś .. Tak mówą twoi "dobrzy koledzy" |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2007
Lokacja: Ruda Śląska
![]() |
![]() Ci co piszą, że "masz dużą łape i kozaczysz to jesteś noob" to najczęściej są to buraki na rl. Przed forum powiedzą co myślą ale jak spotkasz takiego na rl to będzie ciho ;s. Pozdro dla Nerany, miałem tu 93ek ale hack ;/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() Człowiek sponiewierany ; d
http://img356.imageshack.us/img356/6929/dsc00504nq1.jpg
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Hell
Imię: Frightening Wraith
Profesja: Elite Knight
Poziom: 125
Skille: 89/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Hmm.. jak tak patrzę na pana speediego albo butchera to nie uważam, żeby mieli obsesje na swoim punkcie. Mi to bardziej na kompleksy wygląda. Rekompensata dużym bicepsem mizernych rozmiarów innej cześci ciała...
Ktoś wcześniej dobrze napisał - jak się nie ma w gaciach to sie łapą nadrabia ^^ Święta racja. Znaczy... w głowie, chciałam powiedzieć. Panie butcher, akurat wasze wcześniejsze zdjęcia nie zrobiły na mnie najmniejszego wraŻenia. Zamiast sztangi to byś wziął do rączki słownik ortograficzny i troche poczytał. Chociażby taki dla dzieci w podstawówce - nie jest gruby, a jak się można doedukować... A tak btw to po ostatniej akcji z PoI to wiadomo, kto jest leszczem ;] Coś tam jeszcze do Dave'a chyba skakało... jakies coomando czy coś. Ech, posty pousuwali niepotrzebnie. Nie uważam, aby coś na Neranie jeszcze znaczyło, skoro nawet o czyms takim nie slyszałam ;o Chociaż nie znam, to po tym co napisal brat coomando widzę, że dużo im brakuje do Dave'a. Hah, was pewno we wsi lali łopatami i postanowiliście sie dowartościować sterydami, żeby dali wam spokój... Cóż, bywa i tak. Ogólnie rzecz biorąc śmiejecie się z Ciamka albo Bronia, a nie widzicie tego co z wami nie tak. Na widok ich zdjęć nic mnie nie rozwabiło, normalne chłopaki. Za to na widok waszych zrobiło mi się wesoło. Cytuj:
Od razu mówię, że żadna wasza odpowiedź na mój post mnie nie zaskoczy. Brak odpowiedzi również ;]
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja nie jestem z tego swiata ale to powiem...musze...sory
WIDAC ZE WAS ZAZDROSC ZZERA AHAHHAHAHAH ja pierdziele ma miesnia chlop i sie popisuje logiczne ;] ty bys mial miesnia odrazu bys zmienil zdanie ;] mowisz ze miesniak na RL jest leszczem ? :O czyli rozumiem ze chuda ciota w okularach to jest kurwa guru ? Pozdro -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Hell
Imię: Frightening Wraith
Profesja: Elite Knight
Poziom: 125
Skille: 89/87