|  17-01-2008, 12:37 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2006 Posty: 290 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piootrus Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 90+ Skille: 85+ Poziom mag.: 20 |  Piootrus, Jup'ix & Zard Casheir || Nerana Witam Postanowiłem założyć wątek ze zdjęciami z życia moich dwóch postaci. Piootrus-40 Royal Paladin Jup'ix-26 Elder Druid Zacznijmy od Royal Paladina  Jakiś stare advy z Grudnia :   Wtedy moje Best Hity  I lvl też z grudnia:  A teraz coś świerzego   Dragon Hunt: Wszystko szło dosyć gładko...  ...Lecz czasami trzeba bylo wziąść 2 na klate   I nawet to nie przeszkodziło mi w odniesieniu zwycięstwa.  I loot na 5 BP IH i 20 Royal Spear : Po wyprawie na Dragi postanowiłem wyruszyć na Nargor dobić lvl i oto efekt :  Potem kolega zapytał się czy niechce iść na hydry. Zgodzilem się, znaleźliśmy Siochera i poszliśmy. Tutaj jakaś akcja:  Zabiliśmy 2 hydry po czym dowiedzieliśmy się, że są zajęte. Następnego dnia przed SS znowu kumpel zawołał mnie na hydry powiedzial, że wolne. Przyjemnie się hunciło dopóki nie przyszedł jakiś noob. Zaczął bić nam hydry i zloorował kolejne trzy bylem 4 kratki od wyjścia zacząłem usciekac ale dostalem Combo i:  Spadło Blue Robe i backpack w którym było 2 bp MP i BP UH. Rzeczy z deda niestety wziął koleś, który zloorowal hydry  Stan RP na 17.01.08 (Eq nie ma, bo przerzuciłem na Druida) Palkiem narazie nie gram, ale postaram sie wrzucać screeny z RP i ED.  Moj domek (Te eq co tam leży to Ricosa pozdro dla niego =* )  Poźniej dodam cos z druida  Ps. Tiuningować zdjęcia czy wolicie normalne ? 
				__________________ Limit sygnatury został przekroczony Ostatnio edytowany przez Zdzichuu - 07-08-2008 o 15:10. | 
|   |   | 
|  | 
|  17-01-2008, 12:50 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2007 Lokacja: Olsztyn Posty: 103 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elite Knight Poziom: 62 Skille: 83/84 Poziom mag.: 6   |   Chyba pomylił pozdrowienia Tibia.Org to nie tutaj... a co to ss'ów mogą być jak narazie 
				__________________ Noob-używane jest do określenia nowicjusza szczególnie uciążliwego dla innych, odmawiającego wzięcia jakiejkolwiek poprawki na swoje niedoświadczenie Więc nie mów na mnie "Noob" | 
|   |   | 
|  17-01-2008, 19:57 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2006 Posty: 290 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piootrus Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 90+ Skille: 85+ Poziom mag.: 20 |   Tak jak mówiłem advy z druida: 26 lvl wbity na tarpit tomb 1-  Hail Terra rod  czyli nowa różdżka  Co do eq to planuje kupić Mammuth Fur Cape. Zobaczymy  27lvl wbity na Cyclopolis:  I 30 Mlvl :  Komentujcie ! Pozdro. 
				__________________ Limit sygnatury został przekroczony | 
|   |   | 
|  17-01-2008, 20:12 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 05 2004 Lokacja: Białystok Wiek: 33 Posty: 507   |   Fajne. Nie tylko adv, co naprawde się ceni wg mnie   Powodzenia i czekam na więcej. | 
|   |   | 
|  17-01-2008, 20:21 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 01 2008 Posty: 18 |   Nie no ss fajne   począwszy od wyczynów i wykonania ss'ów (photoshop rox)No ale jak masz sam prowadzic ten temat to chyba sie szybko znudzi  
				__________________ | 
|   |   | 
|  17-01-2008, 20:25 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 02 2006 Wiek: 32 Posty: 1,108 Stan: Na Emeryturze Profesja: Master Sorcerer Świat: Galana   |   spoko, ale wrzuc wiencej akcjii 
				__________________ BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! | 
|   |   | 
|  12-03-2008, 19:16 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2006 Posty: 290 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piootrus Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 90+ Skille: 85+ Poziom mag.: 20 |   Elo  Dawno nic nie dawałem, ale postanowilem odnowić temat i mam tu troche fotek. Malo sie zmienilo od ostatniego fota RP ma lvl 51 (byl 53 ale dead  ) Ed ma lvl 31 obecnie tylko Rune Maker Shaman out:  Addon qmpla  Piątkowy Hydra Hunt:   Loot 4k w kasie RoH 3 small sapphire Sobotni Hydra Hunt: Jakas akcja   Podział expa  Solo Style:  Lvl  Loot 6k w kasie WH 7 small sapphire 3 hydra egg Hero Cave: Hero   Warlocki    NAstempne foty wkrotce  
				__________________ Limit sygnatury został przekroczony Ostatnio edytowany przez Zdzichuu - 12-03-2008 o 20:07. | 
|   |   | 
|  12-03-2008, 19:21 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 02 2008 Wiek: 31 Posty: 333 Profesja: Royal Paladin Świat: Honera Poziom: 52 Poziom mag.: 15 |   Temat ciekawy,gz lvl i dajesz do 60   Czekam na wiecej ;D | 
|   |   | 
|  12-03-2008, 19:24 | #9 | 
| Guest Posty: n/a |   Spoczko temat dajesz dalej gogo     | 
|   | 
|  12-03-2008, 21:00 | #10 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 01 2008 Lokacja: Gdańsk Posty: 114 Stan: Zbanowany |   Co chwile powstaje nowy temat solowy i po chwili upada... Ale mam nadzieję, że twój nie bedzie taki, bo zapowiada się dobrze  Pozdro i powodzenia.  
				__________________ 'It's only after we lost everything that we are free to do anything'__________________________ Cytuj: 
 Cytuj: 
 | ||
|   |   | 
|  12-03-2008, 21:26 | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2006 Posty: 290 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piootrus Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 90+ Skille: 85+ Poziom mag.: 20 |   Dzięki za wszystkie komenatrze   Niestety za 10 dni kończy mi sie pacc  następny najprawdopodobniej w wakacje, ale się nie martwcie na faccu bede grał tylko, że mniej wydajniej. W weekend druga arene więc będzie troche fotek  Pozdrawiam 
|   |   | 
|  15-03-2008, 09:59 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2006 Posty: 290 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piootrus Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 90+ Skille: 85+ Poziom mag.: 20 |   ELo Tak jak mowiłem probowałem zrobić arene. Dodam tylko 1 screena z areny  To jest właśnie mój pech, ostatni potwór z Scrapper Arena miał czarne HP a mnie zawiodły Hot Keye  Czemu one nie mogą poprawnie działać... Dobił mnie ogień.  A teraz moje Marcowe awansy wyglądało to mniej więcej tak      Miałbyś 55 zanim sie skończy pacc. Jak sie padne to może się uda. 
|   |   | 
|  15-03-2008, 10:24 | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 10 2005 Lokacja: Silesia Inferior Posty: 2,162 Stan: Aktywny Gracz Imię: Xevezq Profesja: Knight Gildia: Polish Nobility Świat: Pacera Poziom: 166 Skille: 96/90 Poziom mag.: 8 |   Ssy bardzo ciekawe   Miło się zapowiada temat. Zapraszam do mnie  
				__________________ Cześć. ..................................................  ..................................................  ...................Dzięki. Cześć. | 
|   |   | 
|  16-03-2008, 20:57 | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2006 Posty: 290 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piootrus Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 90+ Skille: 85+ Poziom mag.: 20 |   ELo all  Mam tutaj kilka fotek z dzisiejszego huntu na DLach     Tutaj pierwszy raz w życiu DL solo  poszlo 6 smp a loot to tylko 52 gp  I dwa największe combosy jakie dostałem od DLa   Końcowy Loot z DLi, średnio dopisał ale zabawa przednia   A teraz cos na deser  80 lvl qmpla GZ Distsu i pozdrawiam :*  Teraz zamierzam zrobić Postmana, więc nie bede was zanudzać fotkami z tego questu... no może 1 albo 2 fotki  Pozdro i Komentować  
				__________________ Limit sygnatury został przekroczony Ostatnio edytowany przez Zdzichuu - 16-03-2008 o 21:23. | 
|   |   | 
|  18-03-2008, 19:02 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2006 Posty: 290 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piootrus Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 90+ Skille: 85+ Poziom mag.: 20 |   ELo Troche szkoda, że wogle nie komentujecie  pisze post za postem. Mam nadzieje, że zaczniecie wkońcu komentować  Dziś tylko 3 fotki, bo robiłem postmana.  Postman Done  najnudniejszy quest w tibi   Mój domek  4 Days Pacc Left, więc jakby ktoś chciał kupic to MSG Me. Cena jaka mnie interesuje to okolo 10 k.  Stan Postaci Ps. Postanowiłem zmniejszać troche screeny, może to was troche zachęci do komentowania  , ale jeśli wolicie duże to piszcie. 
|   |   | 
|  20-03-2008, 18:02 | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2006 Posty: 290 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piootrus Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 90+ Skille: 85+ Poziom mag.: 20 |   Elo Już 3-ci post pod rząd, a wy nie komentujecie  mam nadzieje, że zaczniecie  Wczorajsze Asy:   Niestety hunt zakończył się dedem  , a jak sie to stało? A tak, że poszłem zloorowac jednego pod wyjscie, ale podeszły trzy paraliż+lag=dead. Foty nie mam, bo się wkurzyłem wkońcu to moj chyba 5 dead w tym miesiącu... Loot na 2 bp smp-1,8k w kasie, 2 scarab coins, 2 plate armor, ancient amulet. Po deadzie na RP postanowiłem poexpić troche moim EDem. Najpierw poszedłem na DLe z Distsu  Potem wybrałem sie solo na zielone smoczki  ładny hit 119  120 mój best   Best z Exevo Frigo Hur  I loot.  Na focie zapomniałem dodać 1,5k  To, że będzie waste wiedziałem od początku  Wbiłem 70~% do lvla. Teraz odrabiam lvla Piootrusiem Pozdrawiam i komentować !!!! 
|   |   | 
|  20-03-2008, 18:09 | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 01 2008 Lokacja: Wrocław Posty: 118 Stan: Aktywny Gracz Imię: Elder Pechowiec Profesja: Elder Druid Gildia: nowy char, stary 96 rp :) Świat: Shivera Poziom: 8 Skille: brak Poziom mag.: 2   |   Gz, bardzo ładne ss-y i nick postaci Piootrus, tak jakos mi sie podoba mimo ze mym imieniem jest inne   tak trzymaj  btw. niedlugo masz facc, wiec przed nastepnym paccem proponowalbym Ci wbic 75-80 dist 
				__________________ أضواء النزول ، فهو مظلم حسابك الغاب هو رأسك لا يمكن للمادة قلبك شعور اقوى بكثير من ذلك اعتقدت عينيك هي اتسعت على الرغم من روحك ، ومن لا يستطيع شراءه عقلك يمكن التجول wątpie czy korzystanie z forum to przywilej..., ost. wysypy noobów świadczą o tym, że każdy może sobie założyc XX kont, bez bana na ip... | 
|   |   | 
|  20-03-2008, 18:13 | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2006 Posty: 290 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piootrus Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 90+ Skille: 85+ Poziom mag.: 20 |   UP.  Dzięki, za komentarz (pierwszy po 5 dniach). Właśnie też mi to przyszło na myśl żeby poskilować na faccu. Po moich dedach moj skill dystansu wygłąda mizernie (71). 
|   |   | 
|  20-03-2008, 18:20 | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 12 2006 Lokacja: Kalisz Wiek: 33 Posty: 2,095 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin Świat: Berylia Skille: 100/72 |   fotki na prawde bardzo przyjemnie sie oglada. nie zalamuj sie ja jak kupilem pacc to mialem rsa i padlem 11 razy, kilka razy mialem ochote wywalic komputer przez okno ale odrabialem odrabialem i jest ok  pozdrawiam 
				__________________ I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko' | 
|   |   |