|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Jak tak kiedyś żyło forum Furory to 3/4 kont zostało masowo skasowanych Xd
W tym moje ![]()
|
![]() |
#5362 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jaka propaganda. Wrzucam wam nagranie z naszego Ventrilo. Admini rozmawiają z Drako (Pasterz) i Kornik (Xareta) na temat 6kk z pacc'ów, które nie doszły i PA jakie robi Kornik. WRA przedstawia swoje zdanie na temat PA Kornika...a na końcu wypowiedzenie wojny. Miłego słuchania.
http://rapidshare.com/files/99236587...13327.vrf.html Nagrywałem ja, nie wrzucałem tam trojanów etc. Boisz się o hacka to nie ściągaj.
![]() |
#5363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() Z tego nagrania wynika ze WRA smialo sie z vision i duskiness, trudno mi uwierzyc ze oni im jeszcze dali szanse...
Ludzie Furory opamietajcie sie, bo nie znacie dnia ani godziny gdy kornik wpadnie na pomysl aby wpasc po wasze bohy i armory! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() czym to otworzyć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5365 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
WOGOLE to jestes cool, szkoda tylko ze nie potrafisz napisac WOGOLE poprawnie ^^
![]() |
![]() |
#5366 |
Użytkownik Forum
|
![]() trzeba wbic na jakis server ventrilo 3.0.1, kliknac na siebei prawym, nastepnei wybrac View > Record/Playback > zaladowac tam nagranie, po czym nacisnac Play
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5367 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapisujesz to na dysku, odpalasz Ventrilo.
W Ventrilo klikasz prawym na siebie,view->record/playback->open->znajdujesz plik->play.
![]() |
#5368 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
Lokacja: Nie przepadam
Stan: Usunięty
Gildia: Warszawa
Świat: Urszula
Poziom: :)
|
![]() Cytuj:
Agustin Egurola Plax?
WydaJE ci sIE zE jesTEm kurwa?DzIWka??... Masz RAcJe .. WYDAJE CI SIE!!!!!!!! Nie znasz mnie dobrze.. wiec kurwa nie oceniaj!!no taaa!! naJWYzEj zE LuBisz PLoTki.. To PLoTuj!! !!~~nIE BEdE TAnczYŁa JAk MI zAgrAją...BEdE sOBą cHOcIAż Nie kUMaJĄ...BEdE wOLno szŁa cHOciAż POpedzAjĄ...NIecH wIEdzA żE NA mNIe wŁywU nIE mAjA~~!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5369 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Glaca Ty już i tak się na mieście nie pokazujesz ;] Btw jak tam Twoje mlaskanie co jedno zdanie? Nadal udajesz Ojca chrzestnego?
.....jak zaczynasz grać w Tibie to określ czy chcesz byc najlepszy czy słaby innej opcji nie ma... Ostatnio edytowany przez Grimp - 13-03-2008 o 16:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5370 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() Cytuj:
Quan domyślam się, że na siłownie chodzisz i pewnie na dopalaczach jedziesz bo bardzo pewny siebie jesteś :> Ale uwierz mi, że znam osoby które nie ważą 80 kg i nie mają po 2m wzrostu,a na solo wyskoczą z każdym i ciężko jest ich zajebać... więc nie śmiej sie z Zwidka "rozmiarów" bo nie wiesz co potrafi na rl. @do tematu. Może ktoś napisze scenariusz o Furorze ![]() ps. jak macie jakieś ciekawsze nazwy "serialu o Furorze" to podajcie pośmiejemy troche ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 69
Poziom mag.: 69
|
![]() Mogę prosić o adres jakiegoś darmowego serwera na Ventrilo 3.0.1?
![]() |
#5372 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2x up
Moze "Psy" xD
![]() "Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." Mark Twain Ostatnio edytowany przez Diablord - 13-03-2008 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Lokacja: Gdynia
Profesja: Druid
Świat: Furora/Xantera
|
![]() Dajcie Ip servera na ktorym wy gadacie o tibi, a nie tam jakies brazole pierdzielą niewiadomo co =D ,a jedyny kanał "tibia" jest na hasło ktorego nie znam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
|
![]() 'Panowie, sd'ki w lapy i uh'y do backpacka' xD
Jak przezywa xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#5377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Sosnowiec
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5378 |
Użytkownik Forum
|
![]() Całe Forum zamilkło, przesłuchuje nagranie
![]() No Zwidas... jak by naprawdę na wojne szedł ;d
![]() |
#5379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: 7.6 Edron
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 115
|
![]() dla Waszej wiadomosci ani glaca ani zwidek nie są zwidkiem z tibii... sprostując to co do glacy napierw zwidek mial w komencie glaca zanim powstal uzytkownik "Glaca" nawet na zdrowy rozum kłucili by sie miedzy soba kto jest prawidziwy? zal... a tak wracajac do op podobala mi sie ostatnia ta akcja jak ins/wra zostalo w jaskini i dusk/vis wpadli i dobili kazdego respekt dla ins/wra za to ze wogole wyszli pozdro !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5380 | |
Użytkownik Forum