![]() |
#3903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Przyzwyczaiłem się ;d
@down Gówno prawda. Raz w życiu miałem kość pękniętą i to wszystko. A mój życiorys nie był typowo "kanapowy". Wszystko zależy od stylu życia i żywności. @edit To czemu mój wujaszek mierzący sobie 199cm wzrostu w życiu nie miał ręki złamanej? Mieszka na wsi.
Ostatnio edytowany przez Johnny121 - 13-03-2008 o 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3904 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Co do bycia wysokim, to nie jest z tym wcale tak rozowo. Laczy sie to zwykle z lamliwoscia, problemami zdrowotnymi i tym podobnymi sprawami. Co tu duzo mowic - wg.badań ludzie niżsi zyją dłużej. Ma to zreszta przelozenie w literaturze fantasy - nie znam swiata, w ktorym krasnoludy nie slynelyby ze swojej dlugowiecznosci.
@Superman Na jakiej podstawie mozesz okreslic, ktora czesc posta jest najwazniejsza? Dla ciebie bedzie to odpowiedz na twoje moralizatorskie wywody, dla uzytkownika Kropka997 komentarz do jego zdjecia. Z racji tego, wycofuje wiec slowa mowiace o tym, ze pobladziles. Przecenilem cie - ty tak naprawde od poczatku nie wiedziales gdzie idziesz. @up Umowmy sie, ze twoje 185 cm to zdrowy wzrost - jako "wiezowce" klasyfikuje ludzi powyzej 190 cm. I uwierz mi, nie zalezy to tylko od stylu zycia i zywnosci. Zreszta nie mowie tutaj o swoich przypuszczeniach czy pogladach - takie sa fakty, stwierdzone przez naukowcow. @Ville Dyskutowalem z Supermanem. Twoja rola ograniczyla sie do zostania zmieszanym z blotem. Ostatnio edytowany przez Gimlos - 14-03-2008 o 10:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Sam wartościujesz części swojego posta, świadomie umieszczając je w odpowiedniej kolejności. Tak samo jak gazeta temat dnia umieści na pierwszej, nie ostatniej stronie.
Błądzę, bo wszcząłem niepotrzebną dyskusję. Nie powinienem reagować na Twój post, ale uderzył mnie, bo znikąd pojawiłeś się i napisałeś opinię na temat użytkownika, w czym ja sensu nie widziałem. Jestem pewien, że pan Kropka również prawidłowo interpretuje Twoje posty i nie widzi w komentarzach do jego zdjęcia najważniejszej ich części. I teraz już zeszliśmy na takie pole, że nie wiem jakie racje miałbym udowadniać, więc przestańmy proszę : >
![]() |
#3907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() hehe m4a1 i g36c(bez maga
![]()
![]() |
#3908 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
Nigdy cie nie darzylem sympatia i to sie nie zmieni. A co do twojej plci - jak to Tolkien napisal: ciezko odroznic krasnoludy w wersji meskiej od zenskiej. 185 i uderzasz w futryne (tak, bez wulgaryzmow)? ja mam 186 i jeszcze mi sie to nigdy nie zdarzylo :O
![]() |
![]() |
#3909 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
|
![]() Cytuj:
Biorę pod uwagę swój wiek i osoby, które mnie otaczają na codzień. I może nie "nieprzeciętnie". Tylko po prostu wysoką.
![]() |
![]() |
![]() |
#3911 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7
Poziom: 91
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ja mam 183 i również uważam się za raczej wysoką osobę, ot co ![]() EDIT: wgooglowałem takie cuś: Cytuj:
![]() "Jeśli ktoś zaczepia ciebie poproś go by przestał. Jeśli nie przestanie, zniszcz go." Ostatnio edytowany przez Marsseel - 14-03-2008 o 00:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3912 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie, bo średnia określa wzrost średni. wyższy od średniego będzie wysokim. nieprzeciętnie wysoki będzie sporo wyższy.
![]() |
#3913 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Trv. Swoją drogą, np. Glamri zawsze będzie nieprzeciętnie wysoki. Bez względu na to czy porównuje się do murzynów, żółtych, czy biauych : P Koleś ma 17 lat i blisko 2m i ciągle rośnie. Ja nie rosnę od roku i jestem niższy o jakieś 4cm, chociaż sam jestem dość "duży". : P Sorki za emotikony ": P" ale muszę takie pisać, żeby się do nich przyzwyczaić, bo "och ach" Ryba ich - " ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() Rekin Master
Jakiej firmy masz tą giete, czy ogólnie jesteś z niej zadowolony, bo się zastanawiam czy swojego ak47 nie zmienic właśnie na g36c. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3915 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() A nie, bo sam mam około 183 cm, więc jest to oczywista bzdura. Warto też wspomnieć, że przy takim wzroście i tak nie jestem z tych wyżsiejszych, bo wielu jest wyższych ode mnie ; <.
![]() |
![]() |
![]() |
#3916 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() @Rekin Master
Zdjecie ciekawe. Ale za nastepnym razem bez "*****" na poczatku posta. Szkoda, ze nie przepraszasz jeszcze za to, ze zyjesz. Czlowieku, ty naprawde jestes nolifem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3919 |
Użytkownik Forum
|
![]() Korek ja od dawna używam takich emotek ; )
Marsseel, skoro średnia to 177, to 175 już będzie nieprzeciętnie niski? W Twojej teorii jest możliwość, że nikt nie byłby średni/przeciętny, bo nikt nie musi mieć takiego wzrostu, jak średnia.
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 14-03-2008 o 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3920 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
Cytuj: