|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Od 10 dni nie moge podlaczyć sie do serwera (non-pvp)...przy wybraniu postaci z listy wyskakuje taki błąd... i na tym koniec :/
![]() FAQ? Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Pewno wtedy padły servery amerykańskie i dzieci próbowały się logować.
Zobacz czy Firewall nie blokuje Ci portów. Jeżeli nie to próbuj do skutku. Ja z 100 razy wczoraj i weszło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Poszperaj w ustawieniach firewalla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() To nie to, usunąłem pare ale nadal nie idzie sie zalogowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Ty nie masz usuwać, tylko dodać w firewallu Tibie jako bezpieczne i udostępnić mu porty.
A jak nie pójdzie to znaczy, że admin porty Ci poblokował. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale jak mógl zablokowac przeciez gralem i na 2 dzien juz nie moglem sie zalogowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() A nic nie instalowałeś w między czasie? Jak nie to winna tylko twojego dostawcy internetu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie przypominam sobie żebym coś instalował/ściągał...
Specjalnie wstałem o 7 żeby zobaczyć czy wejdzie mi ale nadal ten sam błąd...wiec to nie wina cipsoftu ![]() @edit Więc tak, usunąłem tibie , i teraz ściągam na nowo, ale wątpie ze to coś da, na dodatek założyłem nowe konto - niestety nadal ten sam błąd... @edit2 Tak jak sie spodziewałem to nic nie dalo...szkoda...wyglada na to ze bede musial przymusowo odpoczac od tej gry Ostatnio edytowany przez Toxo - 15-03-2008 o 08:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ee a jak porty mozna poblokowac? bo bym chcial zbloczyc dla siostry gry.pl .....
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Jak chcesz zablokować stronę to wejdź w Uruchom>wpisz "hosts">skopiuj linijke "127.0.01 localhost> wklej niżej i zamiast localhost wpisz www.gry.pl. ![]() |
![]() |
![]() |