|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Janikowo/Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Messiayh
Świat: Inferna
![]() |
![]() Cytuj:
Mowiles, ze jak ktos gra uczciwie to jest frajerem...Jestes slepy, a probojesz o kolorach pisac. Te kilka(nascie) % niebotujacych ludzi ma przynajmniej cos czego ty nie mozesz miec z grania. Nie maja kompow wlaczonych 24+1/7 i co najwazniejsze wiedza, ze Tibia to tylko gra. Gra, ktora sie wylacza jak sie nudzi. Boty to tylko szczury biorace udzial w smiesznym wyscigu. W dodatku nic nie wartym. A zreszta co tu pisac. Jak wiadomo rzadzi wiekszosc("jak wszyscy to i ja"), a wiekszosc wiekszosci to debile wiec te kilka(nascie) % bedzie tak czy inaczej "dziwnymi nie idacymi z duchem czasu".
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Aberdeen
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 148
Skille: 105 / 8
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
**Wole zalowac czegos co zrobilem, niz to czego balem sie zrobic. / Adi **15:45 Adii Getes [147]: 08:24 Ferks: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 17043674 gold. |
|
![]() |
![]() |
#124 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() widziałem jak na żółwiach bociłeś :d
@adii~ najs : D Ostatnio edytowany przez eisscheriann - 14-03-2008 o 17:54. |
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() @topic
Bociłeś też na MC? Jeśli chcesz się takimi rzeczami chwalić to go, go, go idź na forum torg Cytuj:
![]() Wielki powrót na Candie tym razem jako Knight, mam nadzieję, że dużo się nie zmieniło ![]() Ostatnio edytowany przez player331 - 14-03-2008 o 18:07. |
|
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
**Wole zalowac czegos co zrobilem, niz to czego balem sie zrobic. / Adi **15:45 Adii Getes [147]: 08:24 Ferks: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 17043674 gold. |
|
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możesz jusz wyjść..
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ty mozesz JUSZ wyjść - najlepiej do szkoły na naukę języka polskiego. Piszę się JUŻ a nie JUSZ! Nie umiesz nawet podstawy ortografii. Właśnie, tutaj jest przykład dziecka Tibii
![]()
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Cytuj:
Włożyłeś w char masę roboty, żeby była wysoko. Ok. Czyli jesteś tak zwanym graczem dla statystyk, ok, dla mnie to co prawda już uzależnienie, ale jest w tym jakis sens, grasz po to, zeby być w jakims rankingu, Ale teraz pojawia się kolejna moja wątpliwość której widzę chyba nie zrozumiesz: Skoro nie grasz (bo botujesz) to co Ci z wysokiej pozycji w rankingu? Przeczytaj moje poprzednie dwa posty, całe i ze zrozumieniem, potem pisz o tym, jak ja patrzę na Tibię. |
|
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Gostyń
Imię: Nero Smiths
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 168
Skille: 99/95
Poziom mag.: 8
|
![]() Według Twoich postów widzę, że Ci co nie maja jakiegoś lepszego lv to już nie mogą się wypowiadać a jak się wypowiedzą to i tak ich będziesz ignorować bo mają mniejszy lv. Możesz sobie wbić na blackd czy co tam używasz wysoki lv ale i tak umiejętności i wiedzy możesz nie mieć, nie mówię, że nie masz bo nie wiem. I szanuj też innych zdanie, bo wstawiając tutaj coś i zakładając temat chyba właśnie chodziło Ci o wypowiedzi na ten temat, a jak ktoś ma 31lv to znaczy, że jest noobem i nie ma o niczym pojęcia i dlatego ma się nie wypowiadać ?
Ostatnio edytowany przez Neroo - 27-03-2008 o 15:25. |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() Jak dla mnie poprostu mu zazdroscicie, bo wiem dobrze ze gdybyscie mogli tak jak on botowac, na pewno byscie nie powiedzieli "nie" ...
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() Chyba masz dobrego kompa skoro moze tyle udzwignac na raz.
A tak wogole to gz, tez tak by, chcial xdxdxd |
![]() |