![]() |
#1782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sathorina The Brood
Profesja: Elder Druid
Gildia: Castus
Świat: Titania
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]()
It's the one that I've tried to write over and over again. Ostatnio edytowany przez Raziel4ever - 14-03-2008 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Imię: Soldiermic
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Fire
Poziom: 79
|
![]() O.o WoW! gratz wszystkim... Ja narazie retired
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Poznan
Imię: Maly Bogiem
Profesja: Knight
Poziom: 107
Skille: 88/85
Poziom mag.: 7
|
![]() 105 - 106
![]() P.S Szukam Ekipy na Anhi
Kiedyś Tibia była wspaniała grałem w nią często ale nastąpił Grudniowy update -.- i wszystko sie zepsuło Titania Warrior Na świecie pvp trzeba mieć siano/znajomości/CZAS jeżeli nie masz 2 z 3 rzeczy nie masz co grać na pvp, bo zawsze będziesz nisko levelową ciotą z przypisanym paymentem za samo życie. PoZdRo all |
![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
![]() |
![]() Malo screenow wiec moze wrzuce nawet takie bezsensowne
![]() dreamer's challange ![]() firlefanz ![]() mumia hahahaha ![]() i coś z dziś, mianowicie po dłuuugim czasie 67 lvl ![]() ![]() narazie to tyle ![]()
![]() |
#1787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cos ode mnie:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 72
![]() |
![]() @Aerina
Graatz! @Tezzi Cytuj:
![]() @Topic Nowy program do screenów! Głupi ss blz! ![]() W ch** mały ten ss.. -.- 16:42 Captain Jeven [65]: Pozdrawiam Sol"dz"ermica ktory dzisiaj wyjechal na misje w Iraku!
Be with me in the battle. Be my shield, let me be your sword. I will honor the godly spark in my soul. May it flourish and grow." Ostatnio edytowany przez Makuki - 16-03-2008 o 17:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Imię: Soldiermic
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Fire
Poziom: 79
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: Bochnia
|
![]() @all up
Gratz!:> Ja też coś od siebie dodam , ale jak na razie ja lov-lvl to nie będzie nic ciekawego :S 20lvl ![]() Jakiś tam gs solo ;'d ![]() Loot z 2h huntu na hg >.< ![]() 22lvl ![]() >.> @edit Jeszcze mój drugi gs solo xD ![]() Ostatnio edytowany przez Armes'Tigs - 17-03-2008 o 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2007
Lokacja: GWLKP
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Pozdro Andy, Steels
![]() Cześć Titania! ![]() @down Nie interesuje mnie to, możesz sobie nawet 20 godzin siedzieć @down Ja zabiłem Foxa i nic nie ukradłem, masz pecha i tyle ![]() Ostatnio edytowany przez namzio - 18-03-2008 o 19:45. Powód: @Makuki |
![]() |
![]() |
![]() |
#1792 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Dzięki że mi podjebałeś wczoraj ![]() 6h Siedziałem, Hail -.- @down No wiesz jak sie nie czyta Listu i w*******a to tak się kończy -.-... @up Kur** byś chociaż czytał list, a nie wlogowujesz się i happy bo zajebałeś Ringa.. Pecha mam, fakt, nigdy szczęściem nie grzeszyłem ale jak ty byś się zachował jakbyś cały tydzień na wieży siedział(raz nawet cie spotkałem), a w pewnym momencie wszystko na marne?
Be with me in the battle. Be my shield, let me be your sword. I will honor the godly spark in my soul. May it flourish and grow." Ostatnio edytowany przez Makuki - 18-03-2008 o 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: Bochnia
|
![]() Cytuj:
![]() Nose ringa :>? @edit aha :'s No to już naprawdę szczęściem nie grzeszysz. :s Ostatnio edytowany przez Armes'Tigs - 19-03-2008 o 07:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Trzeba zacząć wrzucać zdjęcia, coś z dzisiaj rana:
![]()
![]() |
![]() |
#1796 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Łodź
|
![]() Cytuj:
Rozumiem że sie cieszysz bo teraz bedziesz sporo na +, ale nie musisz już być taki chamski i mówić "mnie to nie interuje, bla bla bla" Takie sytuacje sie zdażają, że ktoś zostanie "wydymany" z loota, ale można to określić inaczej np. "wybacz, ale to ja byłem dziś lepszy" a nie: "masz pecha i tyle" @Jeven. Co sie przejmujesz, następny Fox bedzie nasz <33
![]() |
![]() |
#1797 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Niedz
Spoko, już sobie wszystko wytłumaczyliśmy. @Topic Bawię się Gimp'em trochę dlatego dzisiaj trochę inaczej zdjęcia wkleje ![]() Tak wiem beznadziejnie ![]() Poprawiłem i myślę że jest lepiej ![]() ![]() Komentujcie nasz temat! Edit: Koleś się nawinął ![]() ![]()
Be with me in the battle. Be my shield, let me be your sword. I will honor the godly spark in my soul. May it flourish and grow." Ostatnio edytowany przez Makuki - 20-03-2008 o 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1798 |
Guest
|
![]() a tu cos odemnie 53 level wpadł
![]() a tak aprop che ktos kupic 10 holy orchid? ![]() Ostatnio edytowany przez kalashnikow - 20-03-2008 o 10:06. |
![]() |
![]() |
#1800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Nahumi
Profesja: Sorcerer
Poziom: 30
Skille: 22 Sh~
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Siema wszystkich dawno mnie nie bylo z powodu osobistych
![]() ale postanowilem wrocic ![]() Lady Mousse , Sensej Turtles, Churel ,Kavariku , Lady Glinc,Qui Goon Jinn, i dla wszystkich moich przyjaciul ![]()