![]() |
#1181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
|
![]() Cytuj:
Smieszny jestes. No wiem kazdy ciul ktory od nas padl z vu jest dodany wiadomo . A kto nie byl dodany od vu bo nie wiem kgoo od nas zabili? Krum i tak nie walczyl ale niech juz bedzie ten frag. I tak koncza " wielcy " nebuli . xd / Tert ktorego tak lubisz ninja
Pamietaj ze nie jestes sam. http://www.freerice.com/ http://www.pajacyk.pl/ http://www.polskieserce.pl http://www.zmilosciserc.pl/donate.php http://www.okruszek.org.pl http://www.habitat.pl/domek.aspx?noban=1 |
|
![]() |
|
![]() |
#1182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() tak tak, trzeba dodać każdego kto nie dołączył żeby war stat wyglądał lepiej.
|
![]() |
![]() |
#1183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: VO
Świat: Nebula
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Specjalnie dla Ciebie: - Rodonator Mar 14 2008, 08:00:02 CET Killed at Level 133 by Numath and by Ritter des Tempels Mar 16 2008, 10:27:30 CET Killed at Level 132 by Atrin Cron and by Aymoraxis Mar 16 2008, 10:58:47 CET Killed at Level 131 by Finix and by Meusz Ten pan pochodzi z przemysla, uczeszcza w akcjach, regularnie insultuje jak i nalezy do plebanskiej spolecznosci tibii jaka niewatpliwie jest "For Better Nebula" - Sztama Mar 14 2008, 23:23:46 CET Killed at Level 110 by Finix and by Nasherr j/w - Sir Alexiz Mar 14 2008, 23:55:57 CET Killed at Level 102 by Viraz and by Antyadam Mar 16 2008, 17:15:11 CET Killed at Level 102 by Xendosa and by Noonen Mar 16 2008, 18:17:56 CET Killed at Level 101 by Xendosa and by Rica Souso j/w - Pemol Mar 15 2008, 08:32:54 CET Killed at Level 130 by Finix Przemyslak _/ - Korgan Bloodly Blade Mar 15 2008, 15:21:54 CET Killed at Level 126 by Rica Souso and by Phoenix of Nemesis Rl friend (albo po sofqowemu - frend) Refferon. - Wizawee Mar 15 2008, 15:46:06 CET Killed at Level 94 by Sunze and by Brave Maly Nodoisa byly char, teraz gra nim o ile nam wiadomo jakis jego rl - Shiru The Assasin Mar 15 2008, 20:23:06 CET Killed at Level 132 by Finix and by Sunze Jak wiadomo, Meksyk + Kaziu = :*~ - Adris Oric Mar 16 2008, 02:31:03 CET Killed at Level 104 by Royal Paulo j/w - Yokozumasa Mar 16 2008, 18:21:43 CET Killed at Level 105 by Scaldoro and by Redeo Przydupas konkret, lata tu i tam, pada od wszystkich. Moze uda mu sie kiedys przylizac dobry row. - Krulix Mar 16 2008, 19:14:00 CET Killed at Level 94 by Viraz and by Xenturion Avenger Jak kolega wyzej wspomnial. Dobranoc, nie robcie tych masslogow w nocy na randomow bo one nas naprawde nie bola. PS. Wiewior zmien taktyke. /bez odbioru
![]() |
#1184 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Co do tych fragow co liczycie to jedyny komentarz z mojej strony jaki jest to: nieblaznijcie sie.
Btw. jest jakas deklaracja wojny? Niema. To czemu nieliczycie sck, boytano, mengirta, dodajcie tez inspyka, kunia master, Expelion Gravarus. Wg mnie niema sensu liczenie takich fragow jak wyzej wypisalem, tak samo jak i sensu niema w liczeniu fragow na noobach z fbn. Tak mi sie przynajmniej wydaje. P.S. Jak ktos chce mi nawrzucac to na pw, niezasmiecajcie forum. |
![]() |
![]() |
#1186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
|
![]() Wez castor nie przesadzaj... dobrze wiesz, ze na kazdej wojnie fragi ktore ja wywoluja nie sa liczone... a fbn wiemy... banda noobow i przydupasów, ale na jaki kur... ch.. ich bierzecie do wojny skoro nie maja byc liczone fragi?-.-
przemysl to jeszcze raz.
#1187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Zbanowany
Imię: Sunze
Gildia: Victum Omnis
Poziom: 171
|
![]() Castor a moze opowiesz o tym jak rodonator został wyjebany z waszego tsa po tym jak sie wyjebal 2 razy?
Czyli wnioskując wychodzi na to ze pomagac to wam moze ale my fragow liczyc na nim nie mozemy? ![]()
#1188 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wrr Sory Double
![]() Ostatnio edytowany przez Sunze - 17-03-2008 o 08:26. |
![]() |
![]() |
#1189 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A niewiem co sie stalo jak padl bo mnie niebylo.
Calh niema zadnej deklaracji wojennej, wiec czemu tamte fragi maja niebyc liczone? Wojne wywolala detka ritera czy kogos takiego, wiec mengirt, sck i boytano to fragi. Tak czy nie? ![]() P.S. Dobra koniec tematu bo i tak niema oco sie klocic. Ostatnio edytowany przez August - 17-03-2008 o 08:48. |
![]() |
![]() |
#1190 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
|
![]() Cytuj:
Lepiej zamiast gadac na forum zmien lidera bo z Vura to Wy nigdy nie wyjdziecie na Opena porzadnego, nigdy nie wejdziecie w "niebezpieczne" miejsce. War Declaration chcesz? Spoko moge napisac, tylko po co Ci to? Nie osmieszaj sie prosze. A skoro mowisz ze fragi sie nie licza to po co wogole sie udzielasz jak Cie nie prosza? Jezeli chcesz liczyc tylko ludzi z vu i VO&PR to my zostawimy tam 5 noobow ktore nie beda wychodzily z dp, wszyscy powychodzimy i bedziemy walczyc jako "bez gildiowi" ok? Aha i jeszcze jedno. Zobacz dokladnie jak fragi sa liczone - My zabilismy 14x "ludzi ktorzy nie sa z wami", Wy zabiliscie takie osoby 2x, a ze nie chce sie widocznie komus robic statystyk Przdupasow VU vs Przydupasow VO&PR postanowil najwyrazniej to zlaczyc. Proste?
![]() |
#1191 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() jakby nie patrzeć, z samego VU padł tylko lord arcticus, ale wojna dopiero sie rozkręca
|
![]() |
![]() |
#1192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: M-ce
Stan: Niegrający
Imię: Wolgler De'Zul
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vanum
Poziom: 110
|
![]() po prostu walczcie ://////////////////////////////////
Ostatnio edytowany przez Wolgler - 17-03-2008 o 12:56. |
![]() |
![]() |
#1193 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Sniezynka
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1195 |
Guest
|
![]() W zwiazku z liczeniem fragow przezylem deja vu...
Patrzac w szkalna kule podtarta czarnym kotem widze, ze w blizej nie okreslonej przyszlosci jedna z gilidii dostanie w d... co zaskutkuje rozwiazaniem starej, powolaniem nowej, stworzeniem nowej listy fragow. Niestety nie wiem ktora to ze stron. Ale majacy dobra pamiec Nebulanie pewnie cos sobie przypomna. |
![]() |
#1196 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imho liczenie Pemola to troche smiech ale nvm. 'Nooby' z FBN biora udzial jakby nie byl ow wojnie wiec nie wiem czemu mieliby nie byc liczeni. To ze Rodonator to idiota to nie nasza wina ze nie potraficie go ogarnac. Zreszta FBN to FBN, Sir alexiz poszedl slady Rodonatora.
Na darashii mnie wyzywal i udawal niewiadomo kogo a dzis mamy komentarz na tibia.com: 'Retired since 16.03.2008' A co do listy fragow powinien sie nia zajac ktos kto bierze udzial w tej wojnie, byle noobchar zrobil temat, ludzie wklejaja detki kazdego kto padnie a gosc dodaje ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() No zdeczka zenada, ale ludzie z Twojej gildi tez sa lekko niedojebani tak bym to nazwal, skoro widzieli pemola jeszcze niedawno w VU to pozdro dla nich, pewno im okulary zaparowaly od napierd alania w Tibie ^^ No i ten chlopak z kompleksami aka Viraz to juz jest mistrz swiata w pierdoleniu glupot i spamowaniu forum, chlopak mysli ze jest elo bo umie dobrze angielski(wkoncu to jego ojczysty jezyk) i kazdemu wytyka jaki to on ma slaby ang. i zeby w ogole na forum nie pisal. pozdrowcie go ode mnie na tsie/ventrilo bo takich jak on to mi nie zal, jest wkoncu z kogo ramowac pozdro
#1198 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @safe
dobrze, ze wy wychodziliscie na openy, wydaje mi sie, ze na wszystko wyjdzie pora. Niebylem, ale z tego co wiem to na svar w chuj noob harow bylo. NIEWYKRECAM SIE, ze nooby byly i sie niebijemy. Predzej czy pozniej napewno open przyjdzie czy to planowany czy nie, ale bedzie napewno. ;] Chcecie to piszcie, ze VU to nooby etc i sie boja i chowaja, zobaczymy za kilka tygodni albo raczej miesiecy jak to jest naprawde. |
![]() |
![]() |
#1199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Zróbcie War Declaration + profesjonalny frag list, tak dla jasności i dostojności. Nadal moim zdaniem jest 1:0 dla Vo, ponieważ narazie padł jedynie Lord Ar~~ z VU, a FBN gówno robi, a może nawet i przeszkadza;]
VU JAZDA SPALCIE ŻYDÓW!!! |
![]() |
![]() |
#1200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej Nijna a Ty kiedy ostatnio w synagodze byles?