|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 1
|
![]() Nie wiem ile Ty grasz w Tibie ale chyba malo wiesz
![]() Wymagania: -PACC -3 pierwsze misje Ice Island, zeby móc plywac na Oklonir,Helheim,Camp. Pozdro,
![]() |
#5603 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha jeszcze jedno zapomnialem wczoraj dodac,uzytkownik o imieniu PROSZEWAS to nie jestem ja Cinek aka jitvey aka Demthes
Ja mam tutaj konto takie jak widac i dawo tutaj nie zagladalem bo szczerze to szkoda mi czasu na czytanie waszych teorii (smiesznych) teraz mozecie mnie potyrac przez 5 stron elo elo 5 2 0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5604 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() Cytuj:
Propozycja Reloopa chyba nadal jest aktualna.
![]() Ostatnio edytowany przez Masmix - 17-03-2008 o 14:43. Powód: ;O |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5605 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() Kilka słów.. w*******ajcie sie dalej na te prywatne otsy a potem kurwa płaczcie że was pinguja i padacie..
Borin.. ale jesteś zajebisty xD szacun na maxaa... -,- a w dodatku wy z inshon i i WRA jessteście zajebiści.. zbieracie sie na openke NA STOPRO nie informująć o tym DUSS i VISION i potem piszecie że mają wam wyskoczyc na ank.. mogliscie sie umówić dzień przed albo pare godzin.. wtedy byście powtórzyli pewnie sukces z 15 marca.. chyba wtedy była openka he? padaliście jak muchy.. a pasterz miał po prostu fuxa że udało mu sie tak ŁADNIE uciekać pomiędzy tymi m wallami.. a z jego filmiku co widzialem to NIEŻLE WAS KURWA WYSTAWIŁ SPIERDOLIŁ w środku openki do pz'ta haah apropo kto u inshon i WRA jest battle comanderem?? macie kogoś takiego?? Name: Zwidek Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 199 GOGOGO moze na dniach wbije 200 ;d Ostatnio edytowany przez JechaczNakonny - 17-03-2008 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Lokacja: Braniewo _/
Imię: Lisek Van Liden
Gildia: Duskiness
Poziom: 143
Skille: 92/87
Poziom mag.: 8~
|
![]() Gramy w cs'a?
![]() |
#5608 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. jezeli juz o tym gadka to ponoc nigdy mieliscie sie nie polaczyc z inshon ? ![]() Skoro mnie nazywasz zerem spojrz pierw na to co wy robicie bo gdybys ty byl wporzadku wobec tego co piszesz to ok ale poki co to ssij lance po same kule.
NO KEAL! Ostatnio edytowany przez lisekvl - 17-03-2008 o 16:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5609 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
A kto u Ciebie na 'kandji' jest 'batyl komandyrem' ? Z Twojej wypowiedzi widze ze jestes bardzo pr0 wiec napewno kogos takiego macie tam ! W ogole to ziomusiu wymiatasz dla mnie, Ty pewno na miejscu pasterza podszedl bys do Taifuna i spytal sie czy moze Cie zabic bo Ty nie chcesz zachowac 100 k na blessy i aola wolisz zostac klimkowym 'bochaterem' i zginac w boju nie wnoszac nic do walki ! W ogole to Ty jestes zajebisty i wygralbys wojne solo co nie ? Tylko szkoda Ci czasu na wylaczanie bota na Candi , prawda?
![]() |
![]() |
#5610 |
Użytkownik Forum
|
![]() To fajnych masz kumpli haha no i oczywiscie full zaufanie ale przeciez ty jestes zwyklym zolnierzem ze mimo wszystko i tak pojdziesz walczyc za nich pozdro dla ciebie _/ i gz wlasciwego wyboru ! Tak trzymajjjjj
![]() |
#5611 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
po chuja na candii nam BC?? nie wiedziałeś jak napisać bohater i napewno napisales przez ch zeby bylo smieszne co xD? Nie ale skoro kogoś bym wyzwał na openke napewno bym robił wszystko żeby upierdolić jak najwiecej wrogow.. ale jak widać dla Ciebie ta gra to za dużo żeby dojść do jakiejś guildi i walczyc nie? bo szkoda Ci tych pare pikseli żeby paśc nie ? PS. ani razu nie expilem na botach.. moze mam to do siebie ze lubie biegać za mobkami i na*******ać je.. Jesteś zajebisty zamienimy się koszulkami ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5612 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki
Poziom: 1
|
![]() teraz cos sie szykuje w ank
![]() Pozdro,
![]() |
#5613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() wystaw dupe i zaraz porypiemy : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Co do tego wczoraj na Campie:
Po 1 Pasterz miał filmik na którym dokładnie widać, kto był tam na openie i noobcharów tam raczej nie uświadczycie Po 2 istnieje alternatywna droga na Camp przez którą można przyjść bez questa, więc to, że nie macie odblokowanego pływania na camp nie jest żadnym usprawiedliwieniem Po 3 tam fajnie bo na śniegu ładnie krew widać Xd Zawsze jakaś odmiana od pieprzonej żółtej pustyni Po 4 jeśli boicie się wyjść na openke bez noobów to trzeba je sobie było przyprowadzić dookoła, czekaliśmy tam z 40 minut to i 8lvlami byście w tym czasie doszli. Tyle od Karasia
![]() |
#5615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Świat: furora
|
![]() co do wypowiedzi Przemka :
No nie bardzo kminilem o co to bylo ze nagle przychodze i kicked z venta ... kazali sie logowac na mainy ale ze akuratnie czekam na pacca to nie biore udzialu w wojnie chwilowo tylko Noobem stoje sobie i czasem dam znac jak wprzypadku gdy zabijalismy yeetra, champion nikeza czy ostatnio ralkerusa (szkoda ze ostatnich 2 bless nie zdazyles kupic ;p).... a teraz co do kolegow jesli jzu zaczales ten motyw.. jak bylo aberratio byli koledzy, zrobilo sie duskiness zostalem charem na lodzie. Szczerze mowiac tutaj o wiele lepiej sie czuje niz gdy byl sojusz z wami ;s Najebany Buki pro evo wyjebujacy i wyzywajacy na ventrilo , noo szacun kurwa. I zasluzylem sobie tym ze bylem od 1 dnia w tej wojnie stracilem mojego msa przez Pier..... magramiego lecz mimo to nadal walczylem czym moglem po waszej stronie a teraz przyszedl zwidzius i ima zajebisci wasi friends, przekonali was do siebie ni ewiem czym bo ten pretekst z pa .. ;s wez wybacz ty i koledzy z twojego miasta robicie go o wiele wiecej i robiliscie zawsze ;] Brudow mozna by wyciagnac duzo wiecej ale po co .. ? Jest taka sytuacja na Furorze jaka jest. Ja sie w niej nareszcie odnalazlem. (pozdrowka przyjaciele z Debicy i Bydgoszczy) A to ze jestesmy w sojuszu z Inshon sami tego chcieliscie. Po drugie chlopaki nie sa wcale tacy zli i napewno durzo rozmowniejsi od waszej elity co sie tylko na siebie patrzy. Dla was bylem wczesniej pionkiem ta ? no coz moj blad moja porazka potrafie to zauwazyc i sie przyznac... panowie z dawnego Black Galaxy pamietacie jak wyjebali Mornetha ? bo sie sprzeciwil... a to urazilo honor niektorych zaluje ze wtedy sie razem do konca nie trzymalismy tylko dalismy sobie zamydlic oczy ;s coz bywa.. Nikogo tu nie chcialem obrazic, jesli ktos sie czuje urazony przykro mi. Edit: zapomnialem dodac ze nie wszyscy tacy sa ;] niektorych ludzi z Duskiness nadal uwazam za przyjaciol i mysle ze sie to nei zmieni, a takze ze oni uwazaja nadal mnie za przyjaciela ;]
"Pisze bez polskich znakoW" ![]() Ostatnio edytowany przez Tucz - 17-03-2008 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5616 |
Użytkownik Forum
|
![]() A dziś nie wyszliście bo w tibii była kiepska pogoda. Padało i na pustyni w ankh zrobiły się kałużei błoto, a w takich warunkach nie walczycie, bo łatwo można się poślizgnąć.
![]() |
#5617 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tym kickiem udowodnili po raz kolejny ze jestes tylko pionkiem i gdy cie nie trzeba to proste kick ![]()
NO KEAL! Ostatnio edytowany przez lisekvl - 17-03-2008 o 17:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Bo od 2 lat ta wojna toczy się właśnie przeciwko NIM? Wszystkie hacki to była ICH sprawka? Tyle zrookowanych postaci? Tryku, Magrami, Bafee, Pavodi, wielu, wielu innych. Oj, krótka Wasza pamięć... ;/
![]() |
#5619 | |
Użytkownik Forum
Imię: Old Yaykam, Old Thellius
|
![]() Cytuj:
![]()
21:06 Henry Cortez [56]: idac ulica rozgladam sie dokola czy nie sledzi mnie keylogger xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5620 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No ale fronty sie zmienily wyszlo tak ze jestesmy razem i mi akurat to odpowiada.Pozatym wojna moze byc w slusznej sprawie ale srodki nigdy i podejrzewam ze gdybyscie wy mieli mozliwosc zrokowania nas to zrobilibyscie to bez wahania. ![]() @pamietasz haka aurixa? moj rl go jebnal haha i gdybyscie wtedy nie byli z nami ri'goku i aurix by szczury zabijal teraz.
NO KEAL! Ostatnio edytowany przez lisekvl - 17-03-2008 o 17:31. |
|
![]() |
![]() |