|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Pierwszego DLa może wziąć wokół kamieni koło mino, ale pozostałe to raczej lepiej za daleko nie bigać bo się władujemy na spawn innych smoków.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Jugenoth
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Radzim
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Shadows of Sanity
Poziom: 210
|
![]() Cytuj:
@babcia666 power bolty od 55 poziomu, zawsze to lepiej niż tracić o 1/3 mniej obrażeń w przypadku assasin stars. ![]()
Immortal Razziel (210 RP, Iridia, Active) Immortal Radzim Druid (50+ ED, Iridia,Semi-Active) Immortal Radzim (90+ EK, Iridia, Retired) Ostatnio edytowany przez Khar - 17-03-2008 o 19:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Mythic Sniper
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 93/67
Poziom mag.: 20
|
![]() haaa mam jescze jednego plana dla ciebie
![]() ![]() ![]()
20:39 Luciara Jukuta [10]: ty chyba mas znajlepszy lvl tu hail me and run !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Verte Patriarh
Świat: Jamera
Poziom: 120
Skille: 95/80
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Assassinki są niby od 80+lvl, ale na niższych poziomach również można z nimi efektownie expić. Jako przykład mogę dać 76-80 expiłem na frostach sam.
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Lokacja: LDZ
Imię: Noor Inayat Khan
Gildia: Preatorians
Świat: Harmonia
Poziom: 81
Skille: 88/72
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ale 76-80 to jednak nie to samo co 50 rp z tematu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Raczej nie dasz sobie rady, nawet jesli wybijesz poczatkowy resp dragow i dl'a to pozniej przy lurowaniu pojedynczo i biciu mozesz natknac sie na zrespione dragi i wtedy majac na plecach powiedzmy 3 dragi, badz 2 dragi i dl'a mozesz latwo pasc. Zreszta jak bedziesz chcial wrocic a bedziesz wtedy musial przejsc przez teleport, to bedziesz mial ostro przy biegnieciu przez praktycznie caly resp bo nie sadze ze bedziesz tak szybko zabijal potwory ze nie beda nadarzac sie respic i bedziesz mial wolna droge wyjscia. Zreszta z lootem tez nie jest ciekawie bo zeby zrobic lootbaga musialbys go rzucac przed soba podczas biegu przez resp i wrzucic do tp a majac kolo siebie 3 dl'e, 2 dragi trudno jest rzucac lootbaga.. zreszta byl kiedys filmik na forum jak 2 palkow, okolo 50 lvle expili tam, rzucali baga i wyszli z tamtad. Jak chcesz sie dowiedziec jak tam jest, jak wygladaja respy itd to znajdz ten filmik w temacie zalozonym przez osobe Fillipex. Tylko jest to na ktoras z wczesniejszych Tibii i bedziesz musial sciagnac odpowiednie TibiCam i Tibie. Chyba ze sa świeższe filmiki z tamtego miejsca.
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() watpie...postacia z profilu
<<< padlem tam czyszczac kolesiom questa,moze rzeczywiscie bylem za malo ostrozny,i zlurowalem 3 dle ale nawet bez tych 3 dli na klate bylo niezle,nawet na moim lvlu w dodatku ek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Mythic Sniper
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 93/67
Poziom mag.: 20
|
![]() @pan up
no to niezly cleaner z ciebie xD a zeby zlurowac 3 dl to tez sztuka na stosunkowo duzym obszarze xP
20:39 Luciara Jukuta [10]: ty chyba mas znajlepszy lvl tu hail me and run !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Co do tematu musi dać rade. Polecam bolty (najlepiej p) ew. royale enchanty ale to raczej na zwykle dragi (chyba że podejdziesz do dl'a). Waste możliwe że będzie ale dl nie jest w stanie walnać combo żeby złożyć palka na 50 (nie wiem bo sorciem gram ale raczej nie da rady) pozdro. |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() @up
teraz już nie może zabić paladyna na 50lvlu bo combo jakie jest w stanie w jednej turze uderzyć ma sie w granicach 400-450hp a 50lvl paladyn ma 605hp.
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Otóż to. W takim razie w czym problem ?? Idzie luruje jednego zabija itd. itp. Jak mu sie pokaza 2 moze sobie włączyć utamke i po sprawie ^^
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Hmmmm moim zdaniem da wave za 450+łapa 150+burn i dead murowany wiem bo tak padłem ;p A co do power boltów jest jeden mankament na 50lvl nie jest się w stanie z nich bić trzeba mieć koniecznie 55lvl. Co do assasinek to nie jestem pewien czy da się bić na 50lvl, swoim pallkiem nigdy ich nie używałem ale wiadomo mi, że na 63lvl już działają na bank. Moja rada jeżeli chcesz wyczyścić solo tego questa to luruj pojedynczo jak znajdziesz się w sytuacji kryzysowej (dl+drag - same dragi choćby nawet były 3 nie robią na 50lvl palku wrażenia no chyba, że w zwarciu) nie bój się wżucić utamkę lej na waste ważniejsze, żebyś wrócił cało z wyprawy. Weź lekkie eq i enchanted speary możesz wziąść onyx arrowsy (atak jak z enchanted a lżejsze i możesz wziąć więcej potów) i tak z 3 bp strong mana potion i 3 bp strong health potion (możesz więcej ale pamiętaj o capie! możesz zrezygnować z wzięcia k arma ciężki jak cholera a prawie w ogóle się nie przyda w walce ze smokami), weź jeszcze dragon necklace zawsze mniej oberwiesz. Używaj exori con lub jak będziesz używał e spearów to exori san/exori con nie wiem co teraz lepiej wali pacca miałem na 8.0. No i pamiętaj smoki się bije na skos.
Ostatnio edytowany przez Ghard Lage - 18-03-2008 o 17:27. |
![]() |
![]() |
#34 |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() @up
myslisz sie. Od ktoregos update (nie pamietam dokladnie, wiem ze napewno nie dawno 1-2 updaty temu) zrobiono tak ze kazdy potwor moze w jednej turze uderzyc tylko z JEDNEGO czaru... wiec jeden wave + lapa bedzie kolo 400-450 w najgorszym mozliwym przypadku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Jugenoth
Imię: Radzim
Gildia: Shadows of Sanity
Poziom: 210
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Nysa
Świat: elysia
Poziom: 250
Skille: 95
Poziom mag.: 26
|
![]() P przeczytaniu paru odpowiedzi postanowiłem zaryzykować wzionąłem kusze p bolty e speary 5 bp stronge health potion, 4 bp stronge mana potion, 3 bp mana potion, bp health potion. Na początku obiłem jednego draga bilem po +170 best hit 250, potem drugi drag, potem dl uciekałem przed nim miedzy kamieniami leczyłem sie exurom san bil mnie z fire bala, flam hura hp spadało na pomarańczowe exura san full hp, potem pare dragów bilem je z en spearow zebrałem t shield, k axe, w helmet, i po0jawil sie dl z 2 dragami przełożyłem e speary na kusze zacząłem ociekać kolo dużej skały na środku jaskini i maiłem pecha bo zrespiły się 3 dragi i dl walnęły mi combo i padłem ( w sumie jak padłem to na ekranie były pokazane 2dle i 5 dragów) wylecialo mi 6 strong potionów i 4 bp zwykłych potionuw wszystkie nagrody z questu i czesc mojego eq bohy b legi d shield zostało mi tylko k armor crusader helmet kusza 70p boltow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() Teraz przynajmniej na własnej skórze doświadczyłeś tego co tam jest
![]() Jak już pisałem, 50 lvl jest za mały by samodzielnie expić na Deep Fibula. Pamiętaj także, że jeśli wejdziesz w teleport to już nie ma odwrotu, jedynym wyjściem jest teleport na końcu tego miejsca gdzie expiłeś ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() No to miałeś pecha. ALe cos długo musiałes je lać ze się zrespiły.
No cóż bywa i tak ale że wypadły ci 3 rzeczy z ekwipunku to nie łykam. Gdzieś czytałem że max 2 wypadają i to rzadko EDIT: Ops sorka źle przeczytałem. Mogłeś nie brać nagrodek z questa ;p Ostatnio edytowany przez Nie_a_ty - 18-03-2008 o 20:39. Powód: Źle zrozumiałem post autora |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
Imię: Al Muntaqim
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Senatus Populusque Romanus
Świat: Nerana
Poziom: 144
Poziom mag.: 71
|
![]() Omg jakie żalosne skille
![]() Nie dziwie sie że twoja przygoda zakończyła sie dedem. Zalecane byłoby trzymanie sie scian a nie lazenie srodkiem na twoim lvlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
|
![]() Cytuj:
Coz, miales poprostu pecha ;p
"Było piękne społeczeństwo, ale wyzdychało..." Ostatnio edytowany przez nock keciron - 20-03-2008 o 10:05. |
|
![]() |
![]() |