![]() |
#2281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grooke the second
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Loyal Assassins
Świat: Obsidia
|
![]() romas wiem ze na ciebie zawsze mozna liczyc, no ale coz;d
@ribala a kiedy w kwietniu bys szedl, bo ja w sumie dzisiaj chyba pojde kolo 18, (18.03) bo 123 rp mi pomoze i byc moze mania'shah no ale zobaczymy |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2282 |
Guest
|
![]() Kilka newsow na temat "senior tutora " Mani'Shah ..
1 hack - upozorowany 2 hack - upozorowany Sharuje/sharował konto (z moim rl) Okradł/okrada ludzi na niezła sumę ... senior tutor na bocie . Wielkie PIERDOL SIĘ dla Miłosza od Poznania "umrzyj człowieku" |
![]() |
![]() |
#2283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Sad
![]() ![]() Wstydze sie ze to opublikowales , teraz spac nie bede mogl ;| A no i mam mysli samobojcze przez to Ostatnio edytowany przez milosz15 - 18-03-2008 o 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() MIłOSZ WEź UMRZYYYYJ
Jesteś taaaaakim złodziejem! Pamiętam! Aelka pożyczyła Ci 40 gp i nie oddałeś ZLODZIEJU! Spalę Ci dom! A tak na poważnie to.... Przykro mi, Bogdanowski, smutno czytać takie rzeczy o jednym z najuczciwszych Polaków jakiego tu znam ![]() @edit żeby nie było, to dorzucę screena ![]() ![]() ![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nattii - 18-03-2008 o 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() no ja mu porzyczylem kiedys serpent sworda to do dzis mi nie oddal bandyta jeden
hack upozorowany LUL ,milosz mowilem ,ze ktos wkoncu to napisze jak te eq nosisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 |
Guest
|
![]() Swin Karin uprzedzał mnie ze Milosz to thief , szmata itp..
Zarówno 1 jak i 2 hacka upozorował <ironia> Kradnie serpenty .. </ironia> Po kilku dniach od każdego hacka miał full set .. so sad Po 2 hacku nie miał nawet paru gp.. ale dal rade zrobić noblemana . Zastanawiające .. Nattii obyś się nie przejechała na tym "polacksu" - nigdy nie wiadomo kto siedzi po 2 stronie monitora Milosz - te swoje ironie wsadź sobie w dupę THIEFIE Ostatnio edytowany przez Bogdanowski - 18-03-2008 o 13:13. |
![]() |
![]() |
#2287 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Swin karin muahaha ;DDD Ten to jest koles ;D
![]() Ofc obydwa hacki upozorowane ;\ damn tylko po to zeby zyskac wasze p sety ktore mi wysylajiscie ![]() Nigdy nie mialem Full seta ![]() Po 2 hacku pozyczylem kase od rla dokladnie 440k ![]() Natti ;* Nobleman = Bot ;D nie mam noblemana ;D ;] Wczoraj kupilem wlasne softy za 250k ;D a jescze 70 musze oddac ;* Pozdro Paddy ;* Ostatnio edytowany przez milosz15 - 18-03-2008 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Polecam kupić blessy na mozg jak w przypadku Romana... grupowo chyba dają zniżki ? |
|
![]() |
![]() |
#2289 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A tobie proponuje kupno okularow badz lekcji czytania ze zrozumieniem
![]() Over & Out Nie chce mi sie klucic z kims kto nie dorasta do poziomu bycia nastolatkiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
To ma być odpowiedź na konkretne zarzuty ? Spodziewałem się czegoś więcej nawet po kimś takim jak ty.. Od tej pory jesteście z Romanem w tej samej lidze . Ps. popracuj nad ortografią.... |
|
![]() |
![]() |
#2291 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2292 |
Guest
|
![]() Up:
Tej rezerwowy grzej pz ok ? Rezerwowy skończył psychologie że się wypowiada ? Możemy sprawdzić.... Ostatnio edytowany przez Bogdanowski - 18-03-2008 o 13:57. |
![]() |
![]() |
#2293 |
Guest
|
![]() ey nieznajomy ? nie badz taki madry jesli nawet nie masz tutaj chara albo boisz sie pokazac jego nick
![]() |
![]() |
![]() |
#2294 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grooke the second
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Loyal Assassins
|
![]() moze zmien forum - polecam tibia.org.pl znajdziesz duzo przyjaciol na swoim poziomie, odwal sie od ludzi i tyle, jaki masz z tym problem ze mania ma bota? chcesz zeby z toba sie podzielil? wez sobie wejdz w "panel kontrolny uzytkowanika" i kilknij usun konto - mam nadzieje ze jest tam taka opcja dla ciebie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
Guest
|
![]() Game Over, U Must Leave!
|
![]() |
![]() |
#2297 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Człowieku.... Senior Tutor używa bota . Przeczytaj to 10 razy i wyciągnij wnioski ... i nie pierdol " co ty masz do mani srani " bo kurwa koleś jest zwykłym złodziejem... rozumiesz ? Romas : Miałeś już nie pisać =/ |
|
![]() |
![]() |
#2298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2008
|
![]() @up wejź wyjdz, to jest temat ze screenami.
A co do Manii znam go dos długo ale takiego pierdolenia na jego temat jeszcze nie słyszałem @Mania pozdro z furory pewnie sie domyslisz kim jestem ale ciiiiiiii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() Hyh z 60% Tibijczykow posiada jakiegos boota. Osobiscie sam nie posiadalem nie posiadam i nie chce miec nawet mc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |