|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Monsword, Yoh92:
Wy sobie chyba jaja robicie z tymi efektami xD @Monsword: Cytuj:
@Pacz_Knight: Teraz będę raczej robił dodatki, chociaż większość będzie się działa na tym ziemistym podłożu, a tam raczej trawa nie pasuje. @Up: Czep się xd Później będziesz walczył więcej ode mnie (w fake'u) a teraz jeszcze jesteś "cienias" XD @edit: Jak ktoś chce mi pomóc to zapraszam do zamówień, bo coś zamówiłem xD
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. Ostatnio edytowany przez Neaf - 09-03-2008 o 13:41. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Bardzo ładne ^^,widać trochę pomysłów z Bleach
-Brzegi!!!! +reszta ładne ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() @2up - a kto mowił że nie nalęże do tych 0 % :>
a co do efektów to na serio są cool ;> ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() @Rayza
Ta... opuszczenie ciała? ;D @Topic To jest fajne! Serio! Szczególnie spodobała mi się fabuła. Ta walka również była super. Gdyby nie to, że obrazki są różnej wielkości ;[. 9/10 Ale to tylko dlatego bo nie lubię jak każdy obrazek ma inny rozmiar ![]() Pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Bardzo fajny fake tylko to zlonczenie wody z piaskiem zabardzo niewyszlo ;/
ocena 8/10 btw:mam nadzieje ze bedziesz kontynuowac Rase |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() O ja pierdziu co za sensacja to wykracza poza dziedziny fake ...
jak te kamienie unoszą sie na wodzie ?:O :O Bruce Wszechmogący Czy cuś? Fake 9/10 tylko troche denna fabuła ;/ Znowu o ludziach którzy zniszczą świat ... I o super hiroł którzy ich uratują -.- No i te efekty ... Arz sie pozikałem ze podniedy !1onejeden11!
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a) Nie, to nie będzie o super hiroł, więc nara. b) Miały wychodzić z wody ![]()
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Część 2:
Poświęcenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, ten inkantacje / wiersze / teksty beznadziejne xd
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurwwwww*****!!!!
-weź ty w końcu naucz sie dodawać brzegi!! -wrogowie... +sklejka +outy +efekty propozycja:zamień "czarną otchłań" na otchłań dana w zbiorze spritów... zrób ciekawsze użycie łańcucha, ps: dalsze motywy z bleach'a huh? 8/10
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 15-03-2008 o 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie najgorzej...
-brzegi -intaknacje (chodzi trochę zbyt poematyczne ![]() -w tych maskach te ludziki wyglądają troche dziwnie... +efekty +fabula +Mernion XD a masz 8/10
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Tamtych lokacji już nie będę zmieniał...
Hyh, nie miałem pomysłów :S Cytuj:
Łańcuch - raczej będzie ciekawszy (ale nie taki latający na prawo i lewo i...) <jak to było przestawione w Bleachu, że łańcuch (znaczy jakaś tam broń, w każdym razie coś w podobie) popitalał na jak głupi, a później bez problemu wrócił ;o > Może tych "wrogów" tak trochę z bleacha wziąłem, ale tam było co innego...zresztą nie ważne xd @Up: Mernion +? Ashah xDDD @down: Minos? Eee...ja już tych epów nie pamiętam xd W każdym razie powiedział tak, bo się zmęczył gonieniem, i chciał aby wreszcie go zaatakował xP (pewnie zrobię że się okaże że on nie zabił czy coś ;x) Szósty kadr? No może ![]() A chodzi Ci o czas...Niee...Poprostu strzeliłem tak że trzy dni xD @editktóryśtam: Eee...te brzegi. Gdzie ja je nie zrobiłem? Bo mi się wydaje że tylko przy plaży był potrzebny, no i go zrobiłem. A przecież nie ma (tak mi się zdaje) brzegu trawa-drewniana_podłoga xD Zresztą w prologu/pierwszym parcie też zrobiłem brzegi, a i tak się czepialiście...
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. Ostatnio edytowany przez Neaf - 15-03-2008 o 12:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do bleacha miałem raczej na myśli:
-minosa (jak hollow huh?) co gada ze zabił mu matkę -6 kadr...(3 dni na bankai i shikai? huh?) ale w nowych miejscach rób brzegi
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 15-03-2008 o 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2008
Lokacja: Dział Fake'i <3
|
![]() Bardzo ładny fake.
-sklejka 9/10 -fabuła 10/10 -efekty 8/10 więc suma to 27/30 = 9/10 Rób dalej!
![]() |
#36 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie wiem czy kończyć...bo może on powróci... (jakby co to mam całą fabułę wypisaną <że mu się chciało ;o>, lokacje, outy itp.) Na razie zostawiam to tak jak jest. P.S.: Mnie też dziwi jak można pisać z dużej litery i z kropkami na GG xdd @edit: [Neaf] Z komy [Ja] aha [Neaf] Dzisiaj wieczorem coś napiszę na forum. @3xdown: GZ! Ja bym nie wytrzymał x(
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 18-03-2008 o 17:03. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Barwice - the best "city"
![]() |
![]() @up
Kontynuuj. Trzeba coś zrobić, aby ten fake nie został zapomniany tak szybko.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Zgadzam się z UP....
Ale jeśli będziesz miał ochotę to zrób... Ale lepiej nowy temat np. "The Nitrild By X-Zero" Jeśli Neaf wróci może będzie chciał kontynuować a tu dupa, bo już zrobiony... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() No tak, więc X-zero będzie robił w tym temacie, a ja raczej będę co jakiś czas na forum, więc będę dodawał kolejne linki na pierwszej stronie ![]() Pozdrawiam Wszystkich Ja
||
![]() |
![]() |