![]() |
#5641 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() @Lucas
Weź idź do Sektorka. Jesteś identycznie cyniczny jak on. Że niby zajebałem komuś 500k za worn booty? KTO BY SIE NABRAŁ? Po 2 musiałbym mieć worn soft prawdziwe, żeby coś takiego zrobić, a skąd miałbym mieć? LOOOOOOOL Weź... Besztają mnie, fakt, a ty żeby byc fajnym i na topie jeszcze dołączasz jakieś kradzieże? Nie powiem jakie plotki o tobie chodziły -.- ·Że z hunta jakos dziwnym trafem loota nie ma, · Że na D Lair na DLach podjebywałeś loota na 80+ lvl, i samego ciebie pół forum jechało, jak ojebałeś własnego kumpla itp żeby zrobić addony, z wymówką że sprzedałeś domek.. Pff @edit GZ ALL OFC WIDZE SUDIEGO!!! XD Pozdero @edit2 ![]() Loot z gsów, jak komus się nie chce klikać na linka, to : Waste 100 minut soft ~ loot 2 gss, 3 p arm, 2.8k i steel helmet. Ostatnio edytowany przez Yen - 17-03-2008 o 16:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5642 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@edit: 17:35 Prince Mereth [69]: ej ty jestes spoko fajny ziom szczeze to fajny jestes i fajnie sie z toba rozmawia 17:35 Prince Mereth [69]: i niewiem czemu sie do ciebie na forum dojebali ..... Aha, i ktoś jeszcze mówił, nie Prince od razu mówię, żebyście sie nie dojebali, że Lucas sellał pacc za gp, a paca nikt nie dostał ![]() Ostatnio edytowany przez Yen - 17-03-2008 o 17:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5643 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yen zamknij ta morde bo jestes już irytujacy , wiem ze selnoles worn leather jako softy bo wbilem wytedy na bujno i mi na trade pokazales a po 2 koles spamowal na trade i sam pisales ze se kupisz fajne "eku". Widac teraz ze co 2 slowo klamiesz i wymyslasz jakies bzudury , ja na 80 lvlu blokalem dle? ciekawe keidy jak na tym lvlu juz solo cisnolem .
![]() a i powiedz mi kogo ojebalem mowiac ze sprzedałem domek? btw mowilem idioto ze selnolem soft sova i eq żeby zrobić addons ![]() yen kup se pacca i idz poexpić , zobaczymy jak bedzie Ci szło ![]() Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 17-03-2008 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: pozdroffionka
Gildia: dla fsystkich
Świat: zeznikufff
Poziom: :)
Skille: (:
Poziom mag.: _/
|
![]()
fabian 0:05:38 czy to prawda e jak sie masturbuje to czy moze sie cos stac xD safi 18:46:43 jestem wyznawca szatana safi 18:46:49 wy takich nei tolerujecie safi 18:47:01 czarne dlugie wlosy kolczyki kly wampira safi 18:47:07 malowane oczy na czerno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5645 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2. Co kogo obchodzi jakie mam EQ? Zadziwiające, że mam EQ lepsze od 133 lvl SASHSHAshayuSAHSuaSHGaYShasuaHGSAYshgasyuaGSAY 3. A kto napisał, że blokałeś? 4. Jakbyś się pytał, gdzie u ciebie są błędy ORTOGRAFICZNE, a pewnie takich nie znalazłeś, to sellnĄŁem się pisze ; D 5. Grozisz mi? Mam się bać? Lókas razem z Mefim pójdzie na yena i go przybloczą? ;<<<< Straszne, jakim cudem 85 Ek może paść na małpach albo dragach ;<<< Przecież takie cioty z was, że nawet nie umiecie blokac ludzi, za mało pvp poznaliście -.- Aha, pozdro dla kolesia, który był ofiarą Lucasa, który sellał pacc za gp ![]() Proszę nie blokaj mnie na maUpach ;< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Imię: Grand Rafix
Gildia: Destination Skyline
Poziom mag.: 9
|
![]() Powiedziałbym "japa boty", ale to nic nie da
![]() Coś dla rozluźnienia atmosfery, w oderwaniu od Yena, Lucasa, lagów, kicków, 'cipsoft' ;] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5647 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bede komentowal twoich wypocin , poprostu przekonasz się wkrótce co się bedzie działo
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 17-03-2008 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5648 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2007
Poziom: 26
|
![]() -Lucas ale kazdy wie kogo ojebales moze mam powiedziec nicki??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5649 |
Użytkownik Forum
|
![]() /\
Jestes tego taki pewnien ? ; ) oto dowód ; ) ![]() (żeby nie było ze speclanie kolega zrobił fotkę i mi wysłał ![]() ![]() echh biednych 40lvl krasc... po wiecej informacji zapraszam do rozmowy z : [CHAR]Viejo Beggar[/CHAR] 22:45 Viejo Beggar [47]: PLESE HELP ME ![]() i teraz widać kto tu kłamie ; ) A btw komu mam sie niby podlizywac? Ja to forum używam po to aby sie czegoś dowiedzięc lub wkleić fotke na "Luminera Temat" btw .no powiedz mi kogo takiego ojebalem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5650 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka.
Wrocilem na luminerke Mój nick to:Mieczyslaw Robal i jest taka mala sprawa ma ktos kamyki?
![]() |
#5651 |
Zbanowany
|
![]() @Lucas
Każdy może sobie znaleźć jakiegoś kolesia, albo poprosić kumpla, żeby mówił wszystko w czyjąś stronę, a później to wkleić na forum -.^ Np ja też mogę komuś powiedzieć, żeby zaczęli mówić coś na ciebie, zresztą i tak to wszystko co o tobie mówią to prawda ;P (a co bra ci szkoda?) ciekawe czyj to tekst -.- Po 2. Skąd miałbym miec softy? Co prawda Bujno dał mi softy ( i tu masz dowód że nie kradne >.>) ale co to ma do rzeczy, oddałem, więc jak mogłem kogoś okraść? Pozatym spytaj kumpli, że chyba jakby rzeczywiście tak było, to "loot" byłby na pół no nie? ^.- Nigdy nie kradłem, nie kradne, i kraśc nie będę -.- Po 3. Hmm... Grozisz mi z tym huntem? Buhahaha? Wybacz, ale jakoś nie za bardzo się boję :/ Siekiero powiedział ci całą prawdę ![]() @edit Znasz Sudiego? Ciekawe czemu na demach loota nie ma? Jeden koleś mówi, że pokazywałeś tylko kasę i duperele, a loot dawałeś do bp, inny, że ojebałeś go na pacc za gp -.^ Szkoda że poprosili, żebym nicków nie pokazywał.. A później powiedziałeś kumplowi co masz na sell z demców, a wszyscy z tego hunta mysleli, że nic nie poleciało -.- Już 3 osoby to mówią, które hunciły z tobą, szukam dalej ;p Ciekawe ile ludzi uwierzy w to co pisze Lucas -.- Ostatnio edytowany przez Yen - 18-03-2008 o 14:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5652 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Shadołek
http://www.forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=18 @ Yen Masz jakiś dowód na to, że Lucasek kogoś okradł ? Hmmm. Ja osobiście wiele razy pożyczałem mu kasę i zawsze oddawał. @ Drath Gz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5653 |
Zbanowany
|
![]() @up
14:36 P*********r [30]: ok mowic nicki moze? 14:36 P*********r [30]: dralko mepisa 14:40 P*********r [30]: pan irona ojebal 14:40 P*********r [30]: lucas 14:40 Yen Lo Vag [84]: Jak? 14:40 P*********r [30]: bujno i lucas mieli hara 14:40 P*********r [30]: lucas dal 300k 14:40 P*********r [30]: na depo mu potem iron Ostatnio edytowany przez Yen - 18-03-2008 o 14:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5654 |
Zbanowany
|
![]() @up
Pewnie poleciało ; ) @up i Lucas Widzisz? Nawet Lumineros mówi, że ojebaliŚCIE Pana Irona ^^ To samo na demcach ^^ "Ma sie gorsze eq jak sie nie kradnie" ASBASUASHAUSUASUAHSuashAUSAUSHASUaHU i kto tu kradnie -.- @edit Przyjżałem się screenowi, angielskim za bardzo nie szpanujesz xD Zamiast "u take he" powinno być "you took him" Ostatnio edytowany przez Yen - 18-03-2008 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5655 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
A zamiast przyjżałem przyjrzałem. Możesz sobie teraz po mnie "jeździć", za miesiąc powinienem to przeczytać : ] Cześć Yrek : ] Ostatnio edytowany przez Don Toro - 18-03-2008 o 15:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
|
![]() @Szadoł
Ja bym wolal zaczekac z addonem i kase wydac na exp =] zrobilem sobie dawno barbariana i szczerze zaluje. Moglem ta kase na frosty wywalic Xd @Kłócacy sie Pozdro dzieci neo ... @Yrek Pała ;d @Topic Gz all =] Ostatnio edytowany przez Jarex - 18-03-2008 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5657 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ech -.- Jarek Ciebie też pozdrawiam
![]() Hmmm. Jak jesteście tacy "mondzy" to dajcie chodź jednego sska że ojebał pana Irona. Wtedy dopiero uwierzę. Btw. Nie mówię, że Iron kłamie lecz wolę mieć jakieś dowody. Cześć Doniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Wisio Palek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vx Team
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() [MONSTER]rat[/MONSTER] = [CHAR]Smyku Zabujca[/CHAR]
![]() [MONSTER]orc[/MONSTER] = [CHAR]xeni brin[/CHAR] ![]() [MONSTER]Demon[/MONSTER] = [CHAR]moon durus[/CHAR] ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Scypion'Pallek
Profesja: Paladin
Gildia: Trinus Dentrinum