|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
|
Oto druid solo. Jak widzicie nawet Hunt na dla jest mozliwy na low lvlu.
http://republika.pl/n00bster/Tibicam/DLsolo.rec Spieprzylem go troche ale jest jeszcze Dlsolo cdn na ktorym poszlo mi o wiele lepiej. Niestety częsc druga filmu jest troche dluższa bo zapomnialem drogi. http://republika.pl/n00bster/Tibicam/DLsolo_cdn.rec A w nastepnym odcinku naszego serilau "Glupie są hunty" Pokazemy jak pkowac nie zdobywając nawet white sqla, czyli jakie glupie pomysly maja nasi bohaterowie. W dziesiejszym odcinku wystpił UH maker, Elvish Varrior.(postać drugo planowa) ![]() Ostatnio edytowany przez n00bster - 12-12-2004 o 13:48. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Jest to największy syf jaki widziałem. Niech nikt nawet tego nie ściąga!!.
ŻENADA |
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
Czlowieku mi by bylo siara takie "cos" zamieszczac na forum
Zgadzam sie z poprzednikiem ZENADA...
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Venore
|
omg, ej co to mialo byc? Nie zasmiecaj forum, plz... Nie sciagac tego to jest syf....Ale z ddrugiej strony, noobem byc jest fajnie
... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
w drugim filmiku mogłeś wejść do studni po scale armora to by filmik może potrwał krócej
![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: Szczecin
|
nick mowi sam za siebie ....
KONIEC!
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
|
Łoooo stary! co to było? jak bym powiedział że to n00bski film to bym skłamał
Odrazu jak włączyłem to wiedziałem że to żenada będzie... Poszedłeś bez backpacka z ciebie i tyle. 17 minut sie kręciłeś, żeby pójść na strzała od dl tylko ta srzałka do założyciela tematu TEMAT DO KASACJI!!! ... ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
|
obejżałem na razie tylko pierwszy film.
Najpierw sie smialem z tego jak bladziles po jaskiniach, a potem mnie zatkalo z tymi ubraniami. Myślałem ze zabierzesz DL'owi chociaz 1hp, a tu nic. Obrazasz wszystkich noobów, loli, i newbie majac taki nick na forum. Jedyne co cie opisuje tak szczerze to ten film: kliknij tu PS.nie wiem czy film sie otworzy dla niezalogowanych na joemonster
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
@up
nie działa świetny film człowieku idź zamieść na tibia.de !! |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Kolo! Ty jestes naprawde jakis inny! "Obrazasz wszystkich noobó,loli i newbie" LOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHHAHAAHHAAHAHHAHAHAAHA HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHJAKA SZYDERA! UWAZASZ ZE LOL TO JAKAS OSOBA? TY CZUBKU! LOL TO JEST TAK JAKBY GLOSNE SZYDZENIE! A NIE JAKAS OSOBA! IDZ MI STAD! BO SIE W GACIE ZLEJE! FUCK TIBIA! FUCK """""LOL""""" FUCK WWW.TIBIA.PL NIE MAM CO ROBIC WYBACZCIE! TROCHE ZA DUZO BYLO PLYNOW! LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL OK TO JA HACKER ![]() MUAHAHAHA |
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
Weż się człowieku lecz, bo ci troche odbija.
,,IDZ MI STAD! BO SIE W GACIE ZLEJE!''- Zrób to, jesli musisz. Ostatnio edytowany przez Gollum Knight - 22-12-2004 o 21:45. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: się biorą dzieci?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Xitev
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: ;(
Świat: Harmonia
Poziom: ;)
Skille: to sorc
|
no nieeeeeeeeeeeeeee przeczytalem juz wszystkie tematy na ten temat i nic zaden nie poszedl wypakowalem tam wszystko i ****a nic
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
zacytuje mo***o ulubionego bohatera dosc znanego teraz komikscu " niezly hardkor"
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
koles po prostu troszeczke za duzo wypil... nie miejcie mu teog za zle... nie wiem dlaczego ten ban..
![]() ![]() (dżołk)
|